DR. STJEPANDIĆ LORI VIDOVIĆ: Povucite intervju kako ne biste snosili kaznene posljedice!

Stoga Vas pozivam da povučete predmetni intervju kako ne biste snosili kaznene posljedice. Ja u njemu naime vidim elemente zloporabe položaja i ovlasti. Dok je ova garnitura na čelu DORH-a, nemate se istina čega bojati. Znate kako je: dođe novi državni odvjetnik, pa počne postupati po prijavama. Pozdrav „Za Dom spremni“ branit ću, ako bi to bilo potrebno, skupa sa svojim prijateljima iz više zemalja i na Europskome sudu za ljudska prava.

Štovana gospođo Vidović,

vrlo sam neugodno iznenađen Vašim samoubilačkim intervjuom objavljenim u „Jutarnjem listu“. Tako je svojedobno govorio komunistički javni tužitelj Nobilo. To je govor za Sjevernu Koreju, a ne za članicu Europske unije, tim više što ste Vaš duhovni smog istresli na sam spomendan legendarne 9. Bojne HOS-a, najslavnije postrojbe u novijoj hrvatskoj povijesti.

Jeste li Vi uopće svjesni kakvu su hrabrost pokazali i kakvu su žrtvu podnijeli pripadnici HOS-a, koje tako bezdušno vrijeđate?

Mislim da ste zaslužili razrješenje smjesta. Najtoplije Vam savjetujem da istom podnesete ostavku, te time sačuvate sebe i svoju obitelj od svakog opterećenja.

Pučki pravobranitelji imaju misiju štititi ljudska prava, u koja spadaju sloboda govora, domoljublje itd. Vi biste izgleda upravo ta prava gazili, zar ne?

Nakon one bezdušne hajke na Josipa Šimunića ja sam se malo raspitao po svijetu, te doznao da su svi ljudi iz dvadesetak zemalja, koje sam upitao, ZA DOM SPREMNI, sviđalo se to Vama ili ne. Mene takvi odgovori nisu iznenadili, ali sam bio pomalo posramljen kad su me neki sugovornici, svi redom sveučilišni profesori ili visoki menedžeri u industriji, pitali zašto im ja postavljam takvo (glupo) pitanje, kad je (sad pripazite!) SVAKI PRISTOJAN ČOVJEK ZA DOM SPREMAN!?

Već skoro 30 godina živim u Njemačkoj i naučio sam da je ovdje biti „heimatverbunden“ (za Dom spreman) posebna čast, koja se pripisuje ljudima, koji npr. niti na dopust ne će otići u inozemstvo, jer su toliko ZA DOM SPREMNI. Ta tradicija ide tako daleko da regionalna komunalna poduzeća u međuvremenu od toga prave reklamu: „WIR sind heimatverbunden!“ (MI smo za Dom spremni).

Zašto se jednostavno ne ugledate na Nijemce, koji prema meni doseljeniku sve ove godine bolje postupaju, nego što su vlasti u Hrvatskoj ikad prema meni postupale (što s velikim žaljenjem i isprikom svima, koje ta istina vrijeđa, moram javno priznati!)? Što ste Vi osobno poduzeli da se položaj hrvatske dijaspore popravi?

Ukoliko trebate Više informacija, potražite ih u knjizi „Ništa se još promijenilo nije“ (vidite: čak niti Vas nisu smijenili, iako su to davno i bezuvjetno morali učiniti!) autora Josipa Pečarića i Josipa Stjepandića, koju možete dobiti u Sveučilišnoj knjižnici ili kod zaklade „Frau Bonifacije Ivan Pavletić“ u Sisku.

Stoga Vas pozivam da povučete predmetni intervju kako ne biste snosili kaznene posljedice. Ja u njemu naime vidim elemente zloporabe položaja i ovlasti. Dok je ova garnitura na čelu DORH-a, nemate se istina čega bojati. Znate kako je: dođe novi državni odvjetnik, pa počne postupati po prijavama. Pozdrav „Za Dom spremni“ branit ću, ako bi to bilo potrebno, skupa sa svojim prijateljima iz više zemalja i na Europskome sudu za ljudska prava. Vašoj mašti prepuštam zaključak kako bi mogla ispasti presuda u procesu, u kojem bi bili pozvani svjedoci iz više zemalja širom svijeta, koji su svi redom ZA DOM SPREMNI.

Niti Vama niti Vašoj troje djece ne bih želio da Vi jednom postanete predmetom kaznenoga postupka samo zato što ste se u jednome naletu skojevske oholosti poželjeli sami sebe poniziti kao najodvratnija SRPSKA SLUŽAVKA. Sram Vas bilo!

Sa štovanjem

Dr. Josip Stjepandić

Izvor: ovdje

2 comments

  1. Mario Milovčić

    Tako je, dr. Stjepandiću, mi Hrvati moramo uvijek biti za obranu Domovine spremni, jer nas je to prošlost naučila i nadam se, opametila. Ovakvih petokolonaša kao što su Vidovićka, Ljubičićka, Oreškovićka, Zakošek, Visković, Manolić, Mesić, Josipović, Milanović, Pusići, Jakovina, Mrakovina, i ostali metaStazići, a da srbo-elemente ni ne spominjem, se nakotilo kao mišadi koja grize, al’ po tlih gmiže, pojeli su nam sve, a najviše vole “ustaške” kune, zagrizli su u zdravo tkivo Domovine unoseći razarajuću bakteriju “sveopće nacionalne Kuge” od jezika do gospodarstva, te konačno trebamo naći efikasni protuotrov za te opasne, otrovne, gnojne i smrdljive spodobe koje nam već više od 100 godina isisavaju životne sokove i zatiru hrvatski rod, ime i ponos. Ja tvrdim da to hrvatski narod neće dopustiti i molim Boga da Udba ne bude više naša sudba, kao što je bila prošlih 75 godina. Mišad se jedino boji protuotrova ZDS!!

Odgovori

Skip to content