UZNEMIRUJUĆA VIJEST: Odbačena prijava Lalovčeve supruge za obiteljsko nasilje!

PSIHIČKO I FIZIČKO MALTRETIRANJE – Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je prijavu protiv Borisa Lalovca za obiteljsko nasilje, doznaje ekskluzivno portal Direktno.hr. Odgovor DORH-a čekamo već pet dana, no potvrdu smo sada dobili iz krugova bliskih obitelji. Naime, njegova supruga Tončika Anastasija Lalovac prijavila ga je policiji u rujnu 2016., netom nakon održanih parlamentarnih izbora, piše navedeni portal.

Podsjetimo, gostujući u emisiji Bujica 11. siječnja, Tončika Anastasija Lalovac iznijela je teške optužbe na račun bivšeg ministra financija iz redova SDP-a Borisa Lalovca koji ju je, prema njezinim riječima, verbalno i fizički maltretirao ili bolje rečeno mlatio i to u vrijeme dok je ona bila bolesna.

Također, prema njezinim navodima, u to je vrijeme imao vezu s drugom ženom.

Lalovac je negirao da je fizički zlostavljao bolesnu suprugu.

“Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja.

Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati”, poručio je Lalovac u priopćenju 12. siječnja ove godine.

Iako se početkom siječnja Lalovac povukao iz javnog života, a što je jednoglasno prihvatilo Predsjedništvo SDP-a, čini se da je bivši ministar financija već neko vrijeme upoznat s informacijom da će prijava protiv njega biti odbačena. Naime, medijski se ponovno aktivirao.

Ipak, Boris i Tončika Lalovac zbog zaštite maloljetnog djeteta ne istupaju u javnost s bilo kakvim komentarima o obiteljskoj situaciji, navodi Direktno.hr.

 

1 comment

Odgovori

Skip to content