Hrvatska udruga Benedikt poziva na prosvjedni skup povodom održavanja predstave „Naše nasilje i vaše nasilje“ u sklopu 27. Marulićevih dana

Hrvatska udruga Benedikt poziva članove, podupiratelje i sve ljude dobre volje da se pridruže konferenciji za medije Koordinacije udruga borbenih postrojbi iz Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije koja će se održati u ponedjeljak, 24. travnja 2017., s početkom u 9 sati ispred zgrade Županijskog suda u Splitu, Gundulićeva 29a. Tema konferencije za medije je podnošenje kaznene prijave protiv Olivera Frljića, Barbare Babačić, Gorana Golovka i Igora Ružića.

Pozivamo sve i na najavljeni prosvjedni skup povodom održavanja predstave „Naše nasilje i vaše nasilje“ autora Olivera Frljića u sklopu 27. Marulićevih dana koji će se održati istog dana s početkom u 17 sati na trgu ispred Hrvatskog narodnog kazališta Split.

Upravno vijeće Hrvatske udruge Benedikt

8 comments

  1. kristijan

    Duhovni boj je kupio karte a onda su ga specijalci izbacili iz kazališta jer ne znaju pjevati ;Kad bi svi ljudi na svijetu, kao sva djeca svijetu….”.

    Vrhunski!

  2. Ivo Poljak

    Moglo se ovo organizirati sa pravašima, kolikogod traljavi i nevjerodostojni bili… mogu donekle razumjeti odmak od političkog konteksta ove udruge… ali ne mogu razumjeti nedolazak bilo koje misleće hrvatske duše na ova prosvjed koja sebe naziva domoljubom…

  3. Branka

    Ne čekajmo da drugi dođu, nađimo vremena i pokažimo upravi HNK i samom redatelju što mislimo o ovoj blasfemičnoj bijedi….neka Frljić ide u privatno kazalište a ne u državnu kazališnu kuću financiranu našim novcima…intendanta sankcionirati jer je blagoslovio dovođnje ovog netalentiranog mrzitelja koji zbog istog pribjegava skandalima jer drugo ne zna!

  4. Nada Jurinčić

    Dva upita imam za ovaj portal:
    1. zašto ovaj POZIV nije udarna vijest na vašem portalu nego zabačen i skriven?
    2. ZAŠTO se ne ide u prosvjed s pravašima nego se DIJELITE po lokaciji i vrimenu.To nije dobro !! U ovom otporu SVI SMO JEDNO i ako vama smetaju pravaši,onda JA ne mogu bit vaša šta sam mislila da jesam!!

  5. Nada Jurinčić

    Hvalim Te Bože!!MASOVNE PRIJAVE DORHU PROTIV SVIH PETOKOLONAŠA!!ZATRPAJMO IH TISUĆAMA,DESETINAMA TISUĆA PRIJAVA.
    Neka ih HRVATSKI NAROD PRIJAVI DORHU-da vidimo šta će onda Cvitan i društvo.

  6. ivan

    Svi vjernici trebaju doci ispred kazalista .
    I sotone istjerati iz grada .

Odgovori

Skip to content