ZANIMLJIV VIDEO Dok se pričaju bajke u buđenju ustaštva u Hrvatskoj, evo što se događa u stvarnom svijetu: Ravnogorski četnici žele rat za ‘RS’, Knin, Gospić, Beli Manastir

Ravnogorski četnici, organizacija koja je uredno prijavljena i odobrena od zakonodavstva poziva na rat za Veliku Srbiju, a njihov vojvoda Aleksić (blizak Aleksandru Vučiću) prijeti Muslimanima i Hrvatima BiH, prijeti odvajanjem tzv. Republike srpske od BiH.

https://youtu.be/9ecNNafNQtg

Djelovanje Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske, kao i Srpskog narodnog pokreta “Izbor je naš”, također nevladine organizacije, koja je nekoliko puta izdavala zahtjev ”Narodnoj skupštini” RS-a da donese hitnu odluku o raspisivanju referenduma za proglašenje nezavisnosti Republike Srpske.

Zanimljivo je da Ravnogorski pokret u Crnoj Gori zabranjen i to zato jer je njegovo djelovanje suprotno Ustavu Crne Gore. Nešto što zasigurno nećemo vidjeti u Srbiji pa tako ni tzv. RS odnosno BiH.

Izvor: priznajem.hr/braniteljski-forum.com

2 comments

  1. Rudolf

    Koliko se ja sjećam “uvaženi” Hr.saborski zastupnik i sveučilišni profesor na Hr.sveučilištu Pupovac, je u Hr.saboru izjavio da u Hr nema zakonske osnove za progon četnika, te da kokarda kao čenički znak nije zakonom zabranjen u Hr.U Srbiji je četništvo abolirano,do nedavno je predsjednik bio četnički vojvoda,a današnji predsjednik je njegov “suvremenik” kojeg zdušno podržavaju i kancelarka Merkel i predsjednik Putin.Prema tome čemu se čudimo? Naši “po narodu izabrani” vlastodršci o tome nemaju nikakav stav, osim prethodne ministrice vanjskih poslova “uvažene znanstvene radnice i sveučilišna profesorice na Hr sveučilištu dr.V.Pusić” koja je izjavila da je to unutrašnja stvar Srbije,pretpostavljam da je mislila na Srbiju u granicama Virovitica-Karlovac-Karlobag, a u duhu njenog genetskog koda familijarnog nasljeđa hrvatskih velikosrba?Prema tome članak na ovom portalu je potpuno promašen,oni idu samo “osloboditi svoje vekovne prostore” od “krvožednih ustaša koje pobiše 1,5 mil srba njihove braće i sestara”.

Odgovori

Skip to content