U HDZ-u puca po šavovima

Nakon što je kandidiranjem Prgometa Plenković izgubio svaku šansu da HDZ ostvari koliko-toliko dobre rezultate u Zagrebu, izgleda kako je isto odlučio i za Splitsko-dalmatinsku županiju. Izbacio je iz utrke Zlatka Ževrnju koji obnaša dužnost župana i koji je bio najavljeni kandidat HDZa na predstojećim lokalnim izborima.

Obzirom da nitko nije utvrdio nikakvu Ževrnjinu krivicu u slučaju Zlatnog rata, radi koje bi eventualno odstupio, očito je kako Plenković koristi situaciju i sklanja sve koji mu smetaju, odnosno, sve koji se ne slažu sa njegovom anacionalnom politikom.

Još je zanimljivije to što je Plenković ovu odluku donio nedugo nakon što je Ževrnja kritizirao Frljićevu predstavu, te izjavio kako će Županija uskratiti financiranje “Marulićevim danima” zbog predstave Olivera Frljića “Naše nasilje i vaše nasilje”, koju Plenkovićeva ljubimica Obuljen izdašno financira, iako tvrdi kako ju ne podržava.

Ne bi iznenadilo kada bi umjesto Ževrnje Plenković kandidirao Sanadera.

Što dulje HDZovci drže Plenkovića na čelu stranke, u njoj će biti sve manje i manje Hrvata.

Izvor: dragovoljac.com

4 comments

  1. navodar

    Vrluda naš Premijer bespućima hrvatske stvarnosti!Kako će završiti,bit ćemo svjedoci ako Bog da!

  2. Ante Suto

    već bi i zadnjem glupanu trebalo biti jasno u çijem interesu radi enkoviç uçinio je to u samom poçetku smjenivßi najpopularnijeg i najboljeg ministra i zamjenio orijunaßkom kurvetinom koja nije dobila ni glasa isto i sa daliçkom a onda je poçela çistka svih nacionalno svijesnih hrvatskihćlanova hdz.a unißtsva otvoreno hrvatsku nacionalnu desnicu sve po diktatu brisela i beograda koji zajedno rade na uspostavi nove regije zapadni balkan sa srbinom na çelu to je danasnja vlada rep. hrvatske na çelu sa plenkoviçem

  3. Jadranka

    Što prije se HDZ mora riješiti Plenkija. Ako misli zadržati imalo ponosa i birača. Inače gubi čak i od mosta…

Odgovori

Skip to content