MATURANTI SLAVE UZ THOMPSONA Hrga: Nisu krezubi ni seljački odjeveni

Mnoštvo maturanata u majicama raznih boja okupilo se u petak na glavnom zagrebačkom trgu na tradicionalnoj proslavi posljednjeg dana nastave, norijadi, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek.

Tamo je za maturante priređen glazbeno-scenski program, a neki su zapjevali i uz poznate domaće hitove, poput onog Marka Perkovića Thompsona ‘Prijatelji’, piše Direktno.hr.

Plešući, zviždeći i polijevajući se vodom, brašnom i pivom na Trgu bana Jelačića te kupajući se u fontani Manduševac, maturanti slave kraj srednjoškolskih obveza. Zbog njih je na kratko bio zaustavljen tramvajski promet na Trgu te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Jedan naš čitatelj poslao nam je snimku gdje se vidi kako mladi slave uz veliki hit Marka Perkovića Thompsona ‘Prijatelji’.

Osim naših čitatelja, piše Direktno, ljubav maturanata prema Thompsonovim pjesmama primjetila je i urednica i voditeljica Mirjana Hrga.

“Koliko ‘fašista’ u Zagrebu 🙂 Centar grmi od maturanata koji pjevaju ‘Lijepa li si…’, P.S. Nisu krezubi i ‘seljački’ odjeveni, izgledaju urbano, izgleda da samo vole svoju zemlju”, napisala je Hrga na svom Facebook profilu.

Osvrnula se tako na zabranu koncerta kojega je hrvatski pjevač Marko Perković Thompson trebao održati u subotu, 20. svibnja, u Mariboru. Slovenska policija navela je kao razlog ‘sigurnosni rizik’, što je izazvalo brojne reakcije.

Koliko "fasista" u Zagrebu 🙂 Centar grmi od maturanata koji pjevaju "Lijepa li si…"ps.nisu krezubi I "seljacki" odjeveni, izgledaju urbano, izgleda da samo vole svoju zemlju

Gepostet von Mirjana Hrga am Freitag, 19. Mai 2017

 

Odgovori

Skip to content