ŠTO ĆE REĆI PLENKOVIĆ Dokument kruži stožerom Brune Esih: Milorad Pupavac među Srbima agitirao za Obersnela i Komadinu

Zanimljivi detalji iz još zanimljivijeg dokumenta kruže stožerom Brune Esih.

Stožerom Brune Esih kruži veoma zanimljiv dokument čiji je potpisnik saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac. Prema dokumentu koji je procurio u javnost na riječkom području je sugerirao ljudima kome da daju svoj glas. Točnije, u spornom dokumentu naveo je imena onih koji će voditi brigu o jednakosti Srba.

“Poštovana porodico,
birajte kandidate i kandidatkinje SDSS-a za Vijeće općine Viškovo, Vijeće Vrbovskog te vijeća Rijeke i Primorsko-goranske županije, koji se nalazi na listi SDP-a i partnera. U Viškovcu birajte Sanju Udović za načelnicu, u Vrbovskom birajte zajedničkog kandidata za gradonačelnika Marijana Račkoga i Anđelka Mamulu kao njegovu zamjenicu. Birajte Vojska Obersnela za gradonačelnika Rijeke i Zlatka Komadinu za župana, a za njegova zamjenika iz redova Srba Petra Mamulu”, stoji među ostalim u poruci koja kruži stožerom Brune Esih, a koju navodno potpisuje srpski zastupnik u Saboru.

Ova agitiranja u svakom slučaju izrazito su zanimljiva, obzirom da na nacionalnoj razini Pupovčevu potporu uživa vlada Andreja Plenkovića.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content