BANDIĆ BRUNI ESIH SPREMAN DATI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA?

FOTO: HANZA MEDIA

Milan Bandić će za većinu u zagrebačkoj Gradskoj skupštini morati pronaći partnere, no HDZ-ovi mandati neće mu biti dovoljni za osvajanje stabilne većine.

Ne uspije li složiti najavljenu veliku koaliciju, nema mnogo potencijalnih partnera jer SDP i Sandra Švaljek ne žele u koaliciju s Bandićem.

Gradski ‘ministar financija’ Slavko Kojić kazao je za tportal kako “nema razloga da se koalicija s HDZ-om ne ponovi, ali da će biti problem sastaviti većinu, bit će. Nije nemoguće da proračun padne pa da za pola godine opet imamo izbore.”

Može li Bandić dokrpati većinu koaliranjem s Brunom Esih? Kojić je komentirao da to prepušta čelništvu stranke, ali je pritom dodao da promjena imena Trga maršala Tita u Kazališni trg neće biti problem, ako to bude uvjet Brune Esih za potporu Bandiću.

“Mislim da im to neće biti problem udovoljiti”, kazao je Kojić za tportal.

Izvor: ovdje

2 comments

  1. Ivan

    Milanova stranka, bila bi na funkciji u “Skupštini” grada zagreba i pazila na “trg” zločinca tita, dok se izabere “velika koalicija”. Značili to, da bi izborom velike koalicije,oni taj posao radili u vječnost? Po Bandiću treba narod odlučiti hoćeli zločinac tito imati svoj trg u Hrvatskoj(i svi drugi zločinci, jer kada daš jednom moraš dati svima i obrnuto).Slažem se! Samo jedno pitanje, tko je taj narod? Siguro nisu oni koji su bili članovi titine komunističke partije , koja je odobravala i počinila sa titom te zločine! Zato, otvorimo Arhivu. da vidimo tko pripada Nevinom Hvatskom Narodu, a tko komunističkoj zločinačkoj partiji ? Sa Istinom protiv zla!

  2. Ivan

    tito sa trga u kontinjeru, Brunina potpora Bandiću, DAAAAAAAAAAAAAAAA!

Odgovori

Skip to content