EKSKLUZIVNO! Bujica otkrila nove dokumente o kriminalu Anke Mrak-Taritaš

Bujica otkrila nove dokumente o kriminalu Anke Mrak-Taritaš: Kao ministrica je 2013. APN-u naložila otkup zemljišta za izgradnju POS-ovih stanova u Osijeku po 340 eura za kvadrat, iako je tržišna cijena 40! RADIMIR ČAČIĆ: “To je kriminal!”

Bujica je u srijedu navečer objavila informaciju da je predmet Gunja prije nekoliko dana iz osječkog PNUSKOK-a prebačen u Zagreb i da se za lipanj pripremaju uhićenja…

U senzacionalnom razgovoru za Bujicu Radimir Čačić je između ostaloga, pohvalio Božidara Kalmetu i nazvao ga jednim od najboljih hrvatskih gradonačelnika, a osudio je i komunistički zločin na Bleiburgu! U Novom Marofu dobio je potporu HDZ-a u utrci za župana Varaždinske županije, a prognozirao je sigurnu pobjedu Milana Bandića u Zagrebu i Željka Keruma u Splitu… Nije štedio ni trenutačnog predsjednika HNS-a, nazvao ga je “Bogom vjetra i sunca” te optužio za dezerterstvo tijekom Domovinskog rata: – Imao je 20 i nešto godina i iz Osijeka pobjegao u Brazil! ‘Brazilac’ je tamo proučavao neke tehnologije!

Pogledajte cijelu emisiju.

Odgovori

Skip to content