ŽELJKO OLUJIĆ POTPUNO RAZOTKRIO VESNU PUSIĆ: Pala 3. razred, nikad nije maturirala, ali uz moćnog oca, sve je dopušteno…

Bivši glavni državni odvjetnik za Direktno.hr argumentirano je iznio kompromitirajuće pojedinosti o ministrici vanjskih i europskih poslova. Prenosimo tekst objavljen u rujnu 2015. godine.

Profesorica dr. sc. Vesna Pusić nikada nije završila treći i četvrti razred srednje škole, niti maturirala. Naime, onda joj je tata putem svojih veza sredio da se te iste jeseni, u kojoj je pala treći razred, upiše na neko lijevo, malo-američko sveučilište, najnižega stupnja znanja.

Stekavši, valjda, tako diplomu dodiplomskog studija, u jednome se trenutku vratila u Hrvatsku.

U međuvremenu joj je komunistička organizacija na, kako se tada zvao, Fakultetu političkih nauka Sveučilišta u Zagrebu priznala i doktorat znanosti.

Naslov je njezina rada ”Uloga kolektivnog odlučivanja u realizaciji radničkih interesa”. To je jedna imbecilna drljotina posve apologetski zasnovana pa već i time unutarnje proturječna vlastitu naslovu. Sadržaj se, kao i popis literature i citata, može sažeti u: Marks i Tito, Tito i Marks, Marks i Tito….

Ono što je interesantno, u tom ‘nazovi radu’ vidi se da se radnike ni kolektive ništa ne pita. Pišući tu radnju, ona se ne usudi donijeti baš niti jedan zaključak, već sve prepisuje.

Naknadno je dobila i položaj sveučilišne profesorice u Zagrebu.

Vesna Pusić je uvijek bila izrazito ambiciozna i projugoslavenski nastrojena, protivn(ic)a hrvatskoj nezavisnosti i Hrvatskoj kao državi.

Ona često laže, na primjer, o svome ocu kao ustaši. On je vjerojatno i primio neki čin, ali je uvijek bio protuhrvat. Lagala je i da joj je ujak Anđelinović bio ustaša.

Jedan je od njih, Grgo, 5. prosinca. 1918. na Jelačićevom trgu osobno je pucao na goloruke hrvatske prosvjednike. Dugi, Danko, poznat po hvalospjevima posvećenima ubijenome kralju Aleksandru Karadžorđeviću, a treći, Berislav, bio je četnički poslanik u Zagrebu.

Vesna Pusić pola je godine lagala i to da ju je u kandidaturi za opću tajnicu UN-a poduprla predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

Sada tvrdi kako očekuje pozitivan narodni konsenzus o toj kandidaturi koji je doslovno na silu progurala u vladi RH.

Vesna Pusić nema dovoljno razuma i ukusa, a ni ono najvažnije, znanja da uopće shvati što se oko nje događa. Kao da kod kuće drži manijakalno ogledalce, koje joj uvijek laska o tim pitanjima.

Rekao bih da u tome nije daleko od Zorana Milanovića koji također laže što se vidi iz njegovog napada na bankare glede švicarskoga franka. Milanović kaže da bi oni morali šutjeti, jer da što su radili sedam godina.

Kako providna laž! U tim sedam godina spadaju i tri i pol godine Milanovićeve vlasti. Što su sedam godina radili bankari? Ono što im je i poziv. Bogatili su se! Što je tri i pol godine radio Milanović? Ono što nikako nije smio, dopustio je pljačkanje i uništavanje hrvatskog naroda i njegovih državljana.

Ako su bankari radili svoj posao, Milanović nam je svojom izjavom potvrdio da je u cijelom svom mandatu činio nešto za što je zna da je amoralno – pomagao pelješenju hrvatskoga naroda.

Autor: Željko Olujić/izvor

3 comments

  1. SOS

    ne stide se oni koji imadu obraz kao stražnjicu, naprotiv oni se tim ponose. “tanjug sa uskićenjem javlja vest novu,da su pristaše darvinizma na balkanu sastavile svoju narodnu vlast, koju izabraše srodnici darvinove teorije.” nekad davno takozvani domoljubi, vratiše se u svoju staru koljevku jugoljuba, predvođeni “plenkovićem, pupovcom, pusićkom, šeksom bandićem i hreljom.” povjest jugofila uvjek je ista, rađaju se i umiru sa njom!

Odgovori

Skip to content