JASNA PORUKA Oliver za RTS: Neću nastupati u Srbiji, završili smo tu temu! (video)

Hrvatski pjevač Oliver Dragojević dao je intervju za srpski RTS u kojem je pričao o obitelji, djetinjstvu i karijeri, a komentirao je i priču o svom nastupu u Srbiji.

Nakon gotovo 30 godina, Oliver Dragojević je dao intervju za srpski RTS. Time je prekinuo 30 godina šutnje za medije u Srbiji.

U razgovoru s Tanjom Petrenek Aleksić, Dragojević je bio vrlo suzdržan kada su spomenuta bilo kakva pitanja vezana uz Srbiju i Beograd. Na upit hoće li tamo nastupiti, rekao je:

“Neću. Završili smo tu temu. Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne. Mislio sam da je ta tema završena i ne postoji mogućnost da promijenim mišljenje”, rekao je i zamolio da se preskoči ta tema.

Na pitanje voditeljice čega se sjeća iz Beograda, Oliver je samo kratko odgovorio: Bilo je dobrih ljudi tamo.

Podsjetimo, menadžer Zoran Škugor je nedavno rekao kako mu je bilo ponuđeno 50.000 eura da dovede Olivera u Beograd za solo koncert na Marakani.

“Normalno da ga nisam ni zvao jer sam bio siguran da će odbiti ponudu”, ustvrdio je tada Škugor. Poznati hrvatski pjevač tako je potvrdio kako drži do svoje riječi bez obzira na iznos koji mu je ponuđen.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content