POGLED OD KOJEG ZASTAJE DAH: Hrvatski restorani s najljepšim pogledom

Dubrovnik je u samome vrhu kada su u pitanju prekrasne panorame i pogledi, ali prekrasnih pogleda ima i u Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Opatiji!

Ovo nije nikakva top lista hrvatskih restorana s najljepšim pogledom na svijetu, i ne kažemo da ih u Hrvatskoj nema još stotine prekrasnih, ali smo odlučili izdvojiti samo neke budući da nas je poprilično uhvatila nostalgija za ljetnim mjesecima i godišnjim odmorom kada smo u ovakvim pogledima mogli uživati bar par dana uzastopno. Dubrovnik je u samome vrhu kada su u pitanju prekrasne panorame i pogledi, ali prekrasnih pogleda ima i u Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Opatiji!

Uživajte u ovim prekrasnim fotografijama!

Bevanda, Opatija

bevanda opatija

Bevanda se smjestila u Opatiji i iako se radi o modernom zdanju, ono se tako lijepo stopilo s prirodom, odnosno morem od kojega ga dijeli tek korak, dva. U pogledu na to more možete uživati dok uživate u specijalitetima chefa Andreja Barbieria.

Restaurant 360⁰, Dubrovnik

360 dubrovnik

S terase ovog restorana koji se nalazi povrh prekrasnih dubrovačkih zidina i dalje se pruža nezaboravan pogled na dubrovačku povijesnu luku, a u njemu se i dalje sjajno jede za što je zaslužan chef kuhinje Marijo Curić.

Bon Appetit, Zagreb

bon apetit zagreb

Smješten je u zgradi Emporion centra u samom srcu Zagreba, a njegova terasa vam omogućava panoramski pogled na cijeli Zagreb.

Pelegrini, Šibenik

pelegrini šibenik

Pelegrini ima sve – divnu atmosferu, neponovljiv pogled na katedralu Sv. Jakova i sjajnu hranu. U samom srcu povijesne jezgre Šibenika smjestio se restoran u kojem kuha chef Rudolf Štefan.

Panorama, Dubrovnik

panorama_restaurant_bar14

Panorama restoran&bar ima savršen pogled na cijeli Dubrovnik koji jednostavno oduzima dah, a s njihove terase možete uživati u obrisim aElifatskih otoka i cijelog dubrovačkog akvatorija.

Draga di Lovrana, Lovran

cms_page_54_details_original

Posjet Dragi di Lovrani je doživljaj koji se pamti, a restoran je smješten na rubu planinskog grebena iznad otoka i mora, sa spektakularnom panoramom od 360 stupnjeva.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content