Otkriven sadržaj prijetnji koje je Plenkoviću uputio nezadovoljni mladi Hrvat

Otkriven je sadržaj prijetnji koje je 21-godišnji Andreas J. uputio premijeru Andreju Plenkoviću, zbog čega se mladić sada nalazi u istražnom zatvoru.

“Kad izađemo na ulice pogodit ću vas kamenom”, obećao je Andreas Plenkoviću putem Facebooka, a još je napisao i “Upucat ćemo vas i gotovo” te sve začinio nizom psovki i uvreda.

Kako piše net.hr, mladić je prijetnje uputio još 14. travnja ove godine, a sada ga je policija zbog toga uhitila nakon čega mu je određeno 15 dana istražnog zatvora u Remetincu kako ne bi pokušao ponoviti kazneno djelo, točnije prijetnju.

Kako stoji u kaznenoj prijavi, Andreas je prijeteću poruku premijeru Plenoviću uputio s računala koje se nalazi u Austriji, gdje mladić rođen u Njemačkoj živi. Upravo zbog toga do uhićenja je došlo tek sada, kad je mladić stigao u domovinu na godišnji odmor, piše net.hr.

Izvor: ovdje

1 comment

  1. Vadlja Branko

    Jugocrveni su strahovito zabrinuti,da se opet uvodi govorni delikt, jer je zatvoren bivši njihov HNSovac -SDPovac, koji je na Fesbooku prijetio smrću Esih ,Hasanbegoviću i Stieru, ali za njih je normalno da je zatvoren u Remetinec , mladi hrvat sa austrijskom putovnicom, jer je na austrijskom Fb prijetio Plenkoviću.
    Poznati dvostruki jugocrveni kriteriji.

Odgovori

Skip to content