Ili ćemo ih istjerati iz Hrvatske, ili se neće smiriti dok se ne pohapse svi hrvatski branitelji

BOBETKO NA ISPITIVANJU ZBOG CIVILNIH UDRUGA!

Ni RS, niti RH, već ‘hrvatske’ civilne udruge!

Kao i prije svake obljetnice ‘Oluje’ – rovaranje protiv hrvatskih branitelja i generela!

‘Z1 TV’ prva donosi informaciju kako je nekoliko ‘hrvatskih’ civilnih udruga poslalo zahtjev Europskom sudu za ljudska prava da se ispita Bobetko. Naime, Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu zatražio je od DORH-a da se Bobetko ispita, a DORH je, očekivano, to i napravio. I to na krajnje neprimjeren način.

Ni telefonski , a niti pisanim putem , već ‘Ad Hoc’ pozvonili su generalu Bobetku na kućni prag te ga, bez odvjetnika, odveli na ispitivanje. Ovo ‘rovarenje’ dolazi uoči obljetnice ‘Oluje’, pa ne čudi.

Naime, Bobetka se ispitivalo o događanjima u Sisku 91′ i 92′ koja su već dobila svoj pravomoćni sudski epilog. 2013. je pravomoćno na 10 godina osuđen nekadašnji zamjenik načelnika PU Sisak Vladimir Milanković zbog stradanja srpskih civila i zarobljenika. No, prošle su 4 godine i eto, prije još jedne obljetnice ‘Oluje’ popularno je ‘maltretirati’ branitelje, a ove je godine ‘grah pao’ valjda na Bobetka.

Izvor: ovdje

3 comments

  1. Vadlja Branko

    Jugocrveni sve agresivniji, jer su pod zaštitom Plenkovića koji svim sredstvima sprečava Lustraciju,te ih tako planirano štiti.,

  2. foringas

    Treba nastavak Oluje 2.
    Kako Srbijanci imaju Memorandum 1 i 2, tako i mi moramo dovršiti Oluju, čistu vojno-redarstvenu akciju s kojoj bi konačno oslobodili Hrvatsku od svih tih anti-hrvatskih snaga, “antife”, komunisti, četnici, orjunaši, jugići i jugosloveni, documente, .. i izbacimo iz Hrvatske politike sve te mrzitelje svega Hrvatskoga !

  3. Ivan Zupa

    Nesretno hrvatsko slovo B – Beograd, Bosna, Budimpešta, Beč, Berlin, Broz i evo i BRÜSSEL!!!
    Brüssel je zaista diktatorsko stjecište postao! Dozvolja da Slovenci Hrvatsku ucjenjuju, jer nebi Hrvatska postala članica EU da nije pristala dati dio svoga mora Sloveniji! Samo jedan od primjera Brüsselske diktature, kojoj su se pridružili i neki svjetski časni suci! Kakova je to tek diktatura! Ima li u Hrvatskoj političara i vođa naroda? očito nema! Poručujem iskreno hrvatskim vođama i vođiteljicama! Naučite nešto i od ovog veličanstvenog događanja obrane Splita od požara! Gospodo samo se priberite i pokušajte činit ono što Hrvatska očekuje! Nema ni neprijatelja ni vatre koja može popalit Hrvatsku! Ali ima naroda koji će znat birat!!!

Odgovori

Skip to content