PAPAK NE ZNA PLIVATI NI U MORU, NI U POLITICI: Mediji prešutjeli sramotni Hajdašev napad na Hasanbegovića, ali Bujanec nije!

(NI) HAJDAŠ (NI) DONČIĆ – PAPUČAR KOJI KROČI STOPAMA RATKA MLADIĆA! “Idi bre Siniša pa se leči!”

Bivši HDZ-ov pionir i najpoznatiji zagorski papučar koji se uhljebio u SDP-u, tipično hrvatskog imena SINIŠA (ni) HAJDAŠ (ni) DONČIĆ govorom mržnje, u nedostatku argumenata za realnu političku raspravu, vrijeđao je dr. Zlatka Hasanbegovića, citiravši Ratka Mladića te govorio o “Turcima i poturicama”…

Na papka iz Zagorja ne želim potrošiti ni jednu jedinu ozbiljnu riječ, zato mu evo što je zaslužio: Papčino klošarska, od žene si morao uzeti prezime jer nisi gazda u svojoj kući pa bi htio biti negdje drugdje.

Znam koliko si i čega uzeo od zagorskih carinika dok si bio ministar i sve ću objaviti, a što se tiče gospodina doktora Hasanbegovića, možeš ga slobodno poljubiti u fino opranu hrvatsku i muslimansku guzicu! Uopče ne sumnjam da će ti se to svidjeti.

Ovo nije baš u mom stilu, ali znao sam biti i grozniji!

“LEPE TI JE, LEPE TI JE – ZAGORJE ČRLENE” – papak ne zna plivati ni u moru, ni u politici.

Izvor: ovdje

1 comment

  1. strauss

    Mislite da su drugačiji ostali hdz i sdp komunisti? Ako mislite da jesu, vi ste zrili da se liječite na psihijatriji u Vrapču! Crvenoguzi majmuni svi imaju rep,ali isto tako su svi bez vjere, za njih je zo, drveće i kavezovi , a ne voda!

Odgovori

Skip to content