DINAMO MOŽE BITI ZADOVOLJAN, U SPLITU SE HVATAJU ZA GLAVU, OSIJEK IMA REALNU ŠANSU ZA PROLAZ Rooney stiže na Poljud, Osječanima se posrećilo

Hrvatski klubovi saznali su suparnike u ždrijebu playoffa Europske lige. Osijek će igrati protiv Austrije Beč, Hajduk protiv Evertona, a Dinamo protiv Skënderbeua.

Nogometaši zagrebačkog Dinama igrat će protiv albanskog Skenderbeua u doigravanju za Europa ligu, splitski Hajduk će za suparnika imati Everton, dok je Osijekova posljednja prepreka na putu plasmanu u grupnu fazu natjecanja bečka Austrija, odlučeno je u petak ždrijebom u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu.

Dinamo će u prvoj utakmici biti domaćin Skenderbeuu na Maksimiru, Osječani će u ugostiti Austriju u svom Gradskom vrtu, dok će Hajduk u prvoj utakmici gostovati kod Evertona.

Prve utakmice su na rasporedu 17. kolovoza, a uzvrati tjedan dana poslije, 24. kolovoza.

U grupnu fazu Europa lige plasirat će se 22 pobjedničke momčadi iz doigravanja, 16 klubova koji su izravno izborili pravo igranja u Europa ligi te još 10 poraženih iz doigravanja za Ligu prvaka u kojem je hrvatski prvak Rijeka za suparnika dobila prvaka Grčke Olympiakos iz Pireja.

Izvor: Tomo Ničota/Sportske novosti

Odgovori

Skip to content