PRAVA TRANSFER-BOMBA S POLJUDA! Hajduk dovodi najzvučnije pojačanje u zadnjem desetljeću! Na meti je legendarni i već zaboravljeni portugalski napadač

U zamjenu za ozlijeđenog Marka Futacsa u Poljudu pokušavaju dovesti Huga Almeidu, 33-godišnjeg napadača grčkog AEK-a.

Almeida je ugovorom s klubom iz Atene vezan još godinu dana, ali jasno je da uvijek postoji mogućnost prijevremenog raskida, tim više što Almeida nije u prvom planu kod stratega AEK-a.

Almeida je 191 centimetara visoki napadač koji je počeo u Portu, a slavu na Starom kontinentu stekao je igrajući prije 10-ak godina za Verder, potom su slijedili angažmani u Bešiktašu, Krasnodaru i još nekim manje poznatim adresama, jer 33 godišnji napadač ipak je u silaznoj putanji karijere.

No, Hajduku bi za Hrvatsku ligu vjerojatno dobro došao s obzirom da se ne zna u kakvom je stanju tjelesne pripreme. Do kraja prijelaznog roka još su dva dana, dakle nema puno vremena da se vidi hoće li Hadjukov sportski direktor Mario Branco na Poljud dovesti svog sunarodnjaka Almeidu.

Kao moguća kombinacija spominje se u kuloarima i ime krila Fiorentine Ante Rebića.

Povremeni hrvatski reprezentativac ima još godinu dana ugovora s “violama” i ako bi ga Hajduk uspio dovesti bilo bi to na posudbu, a u tom slučaju bi produžio ugovor s Fiorentinom za još godinu dana.

No, za razliku od Almeide koji je čini se vrlo živa opcija, Rebić je još uvijek tek potencijalna kombinacija.

Izvor: Hina/Sportske novosti

Odgovori

Skip to content