Poznati njemački književnik protiv gay brakova

Pošto je registrirano partnerstvo uvijek samo međukorak koji vodi potpunom izjednačavanju, sada je kampanja za gay brakom u Njemačkoj sve snažnija

 

{jathumbnail off}Njemačka je 2001. dozvolila registrirano partnerstvo za istospolne parove čime su istospolnim parovima omogućena slična, ali ne sva prava koja uživaju bračni parovi. Pošto je registrirano partnerstvo, koje se u Hrvatskoj pokušava uvesti putem Zakona o životnom partnerstvu, uvijek samo međukorak koji vodi potpunom izjednačavanju, sada je kampanja za gay brakom u Njemačkoj sve snažnija. Jedan njemački dječiji književnik istupio je protiv izjednačavanja braka sa istospolnom zajednicom, protiv podizanja homoseksualnosti na razinu heteroseksualnosti.

Osvrnuo se na manipulativno pismo gay udruga koje od zastupnika njemačkog parlamenta zahtijevaju “Učinite jednakim ono što je jednako!” jer “istospolna ljubav je ljubav kao i svaka druga ljubav”. Ova tvrdnja lako se opovrgava čim se spomene potomstvo. Zbog toga se ta neugodna biološka datost ne smije više ni spominjati.

Jedan je drugi poznati autor u Njemačkoj istupio protiv ovakve političke korektnosti: „ne smije se više spominjati da homoseksualnost ne može donijeti potomstvo, i ne smije se više kazati da je potomstvo koje je nužno za opstanak života, normalnost. Ali onaj tko pokušava izjednačiti prirodno i protuprirodno, na kraju mora onda izjednačiti život i smrt. I to po cijenu života.”

 

Poznati njemački književnik protiv gay brakova

Književnik i autor Bernhard Lassahn je u Njemačkoj poznat, kao dječiji autor i tvorac, u državama njemačkog govornog područja, vrlo popularnog lika za djecu “Kapetan Plavi medvjed”, o kojem su snimljene i mnoge popularne dječije emisije.

Lassahn se prije nekoliko mjeseci jasno i glasno izjasnio protiv gay braka i o tome napisao jednu malu knjigu pod ironičnim naslovom “Brak umire od zatrovane voćne salate, a djecu donose rode”.

Povod za Lassahnov istup i tu knjigu, bilo je jedno otvoreno pismo, koje su njemačke gay udruge u svibnju ove godine preko interneta poslale na zastupnike njemačkog parlamenta, sa zahtjevom da zakonski izjednače gay brak sa brakom muškarca i žene. Pismo sa ultimativnim naslovom “Učinite jednakim ono što je jednako!” potpisalo je nekoliko poznatih njemačkih javnih osoba, nekoliko pjevača, publicista, itd. Međutim, ipak iznenađujuće jako malo tih poznatih osoba, su dali svoj potpis, jer su pokretači tog otvorenog pisma iz gay udruga, očekivali daleko više.

Način na koji su gay udruge napravile taj zahtjev, razbjesnio je Lassahna i on je to nazvao drskost na kvadrat. Lassahn pokazuje kakvim sredstvima se služe pokretači tog pisma. Oni su tvrdili u pismu, da navodno tri četvrtine stanovnika njemačke podržava gay brak. Lassahn to naziva gnjusnom laži, jer se pisci tog pisma pozivaju na nekakvu anketu koja ne postoji. Ne postoji nijedna anketa, po kojoj se navodno 75% njemačkog stanovništva izjasnilo za gay brak.

U otvorenom pismu gay udruga, kaže Lassahn, želi se podići vrijednost homoseksualnosti. U njemu se kaže “istospolna ljubav je ljubav kao i svaka druga ljubav”. Lassahn odvraća: “Tu se radi o dekonstrukciji ljubavi, one ljubavi, koju smo dosada podrazumjevali, kao ljubav,- naime ljubavi između muškarca i žene.” Riječi muškarac i žena uopće se ne spominju u tom pismu, umjesto toga postavlja se izbor homo ili hetero, i tako “istospolna ljubav” postavlja zahtjev da bude jedini zastupnik i ljubav se tako reducira na seks.

Pismo potpuno zaobilazi pitanje potomstva, odnosno da jedna ljubav može donijeti potomstvo, a druga ne. Tako ispada da djecu valjda donose rode, a ne da nastaju od muškarca i žene. Lassahn kaže: “duboka zloba leži u riječi “svaka”… “tako ljubav između muškarca i žene dospijeva u loše društvo”.

Tako sada “svi oni čije su specijalne pohote zakonski kažnjive, i zbog toga se oni osjećaju diskrimirani, već grebu kopitama.

Jer, njima sigurno nije promakla ova mala rječica svaka”. Lassahn ovdje aludira na pedofile, koji se onda također mogu pozvati na ono “svaka ljubav” jer onda i oni mogu reći “naša ljubav je ljubav kao svaka druga ljubav”.

Ono što za Lassahna spada među najgore u tom pismu gay udruga, je rečenica “ako su se dvoje ljudi, bez obzira kojeg spola, odlučili jedno za drugo, i žele preuzeti odgovornost za sebe, za rođenu i nerođenu budućnost, onda je to sasvim vrijedno zaštititi.”

Rođena i nerođena budućnost? “Ovdje treba biti preuzeta odgovornost, istovremeno za jednu stvar i za njenu suprotnost. Ako se preuzme odgovornost, i za uspjeh i za neuspjeh, i oboje se izjednači, onda od odgovornosti nastaje dozvola za uništavanje” … “Život i neživot treba da budu jednakovrijedni? Put za ostvarenje ovog ludila je onda agenda dženderizma.”

Lassahn kaže, to otvoreno pismo bila je jedna planirana akcija, čiji je cilj bio, utjecaj na javno mišljenje. Međutim činjenica je da u Njemačkoj ne postoji javni interes za gay brak. To pismo bilo je inscenirano, kao dio luđačkog programa dženderizma, sa ciljem lažiranja javnog mišljenja.

Lassahn završava ovim riječima: “Ljubav i zakonsko izravnavanje (gay braka) ne podnose se. To izravnavanje vodi ka izravnavanju važnosti, a time ka ravnodušnosti. Sa ravnodušnosti nema ljubavi, nema djece i nema budućnosti”.

Poznati novinar, autor i izdavač, Andreas Lombard također se izjasnio protiv zakonskog izjedanačavanja gay braka i protiv prava gay parova na usvajanje djece. I rekao: “Tvrdnja o jednakosti one seksualnosti koja je u stanju začeti djecu i one seksualnosti koja to nije u stanju, je toliko očigledno pogrešna, da je njeno uspješno širenje zaprepašćujuće.

Lomabard kritizira političku korektnost: “ne smije se više spominjati da homoseksualnost ne može donijeti potomstvo, i ne smije se više kazati da je potomstvo koje je nužno za opstanak života, normalnost. Ali onaj tko pokušava izjednačiti prirodno i protuprirodno, na kraju mora onda izjednačiti život i smrt. I to po cijenu života.”

“Totalitarni sistemi 20. stoljeća, pokušali su kreirati novog čovjeka. Unatoč tome, sada se pokušava opet stvoriti novog čovjeka, preko ideologije dženderizma, koja je totalitarizam 21. stoljeća.” – kaže Lombard.

 

Filip Kadić/croative.net/zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content