Marko Tomas večeras protiv najboljeg Rusa: Nadam se da ćemo ući hladne glave, ali maksimalno našpanani

Večeras se igra utakmica osmine finala Eurobasketa između Hrvatske i Rusije. Marko Tomas imat će bliski susret s Aleksejom Švedom.

“Šveda nisam puno gledao, ali sam dobio neke materijale da pogledam kako igra. Nije lako čuvati niti jednog igrača na ovoj razini koji ima takve ovlasti i samopuzdanje, no postoji način da se takav svede na lošiji postotak šuta”, rekao je Tomas za Večernji list.

“Bit će nervoze, ali one pozitivne. Trebat će ju što prije izbaciti iz sebe. Svima nam je ovo velika prilika za ono što smo govorili cijelo vrijeme priprema. Nadam se da ćemo ući hladne glave, ali maksimalno našpanani. Bilo bi dobro da krenemo kao protiv Crne Gore i Španjolske”, dodao je.

“Znam da mi se polako bliži reprezentativni kraj i zato sam se odazvao. Ovo mi je posljednje veliko natjecanje jer dolaze mlađi, no znam da mogu pomoći. Priželjkivao sam da dođem zdrav i spreman do eliminacijskih utakmica. Imam ja puno slika koje bi bile idealni scenarij ovog Eurobasketa, no treba igrati korak po korak, te utakmicu protiv Rusije odigrati kao da nam je posljednja”, rekao je.

Izvor: narod.hr/vecernji.hr

Odgovori

Skip to content