Oliver Dragojević će nastupiti u HNK na koncertu u organizaciji Županijske lige protiv raka, a uz njega još Gibonni, Tedi i Ban

Županijska liga protiv raka organizira koncert pod imenom ‘Vjeruj u ljubav’ povodom 50. obljetnice u neprekidnom slijedu humanitarne djelatnosti.

Koncert će se održati 15. listopada 2017. u 20 sati koncertom u HNK Split, na kojem će nastupiti Oliver Dragojević, Zlatan Stipišić Gibonni, Tedi Spalato i Marijan Ban.

Tijekom koncerta uručit će se nagrade i priznanja za značajan doprinos radu Lige. Cijeli koncert će, kako najavljuju iz Lige protiv raka, biti prožet emocijama s mnogo ljubavi i pjesme, a malo priče.

Županijska liga protiv raka Split najstarija je civilna udruga u ovom dijelu Europe. U svojih 50 godina postojanja dala je velik doprinos poboljšanju onkološke zaštite u Hrvatskoj, izgradila Kliniku za onkologiju KBC Split, te pokrenula i organizirala brojne javnozdravstvene akcije sa ciljem osvješćivanja građana o važnosti prevencije zloćudnih bolesti i brige za vlastito zdravlje.

Stoga pozivaju sve zainteresirane da se pridruže na koncertu ‘Vjeruj u ljubav’. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni HNK Split, od 1. listopada.

Izvor: Dalmatinski portal

Odgovori

Skip to content