TwitterFacebookPinterestGoogle+

Sotonistička biblija

 • Written by:

 

CIKLUS Kratka povijest sotonizma    Dok je Institut Tavistock šezdesetih godina mijenjao metafiziku mladog čovjeka okultnom rock glazbom, lažnim misticizmom, LSD-om, hippie pokretima i seksualnom revolucijom, američki pisac i okultist Anton Szandor LaVey 1966. godine vadi zadnji čavao iz lijesa „urote Vodenjaka“.

Te godine LaVey sa svojim sljedbenicima u San Franciscu osniva Sotonističku crkvu i proglašava The Year One, Anno Satanas – the first year of the Age of Satan (prvu godinu Sotoninog doba). Mnogi svjetski ilustrirani časopisi korporativnih medija s osobitim zanimanjem su pisali o osnivanju Sotonističke crkve koja je vrlo brzo imala više od 25 000 sljedbenika (posebice popularna u holivudskom svijetu).

Veliki svećenik Sotonističke crkve Anton LaVey doživio je nezamislivu slavu, pojavljuje se mnogobrojnim talk- emisijama, o njemu se snimaju dokumentarni filmovi, nazivaju ga „crni papa“, a Roman Polanski ga uzima kao glavnog savjetnika prigodom snimanja svog filma Rosemaryna beba u kojem se naviješta rođenje Antikrista.

Nadahnut svojim ideološkim istomišljenicima Aynom Random, Friedrichom Nitzscheom, Aleisterom Crowleyjem, Johnom Deejem, Jackom Londonom i dr., LaVey je 1969. godine napisao svoje temeljno djelo, ključno za sve sotoniste, pod imenom Sotonistička biblija. U toj gnusnoj knjizi LaVey piše: „Čovječe, budi životinja, nasiti svoje nagone, mrzi svoje neprijatelje svim srcem i ako te netko udari, smrvi ga! Blagoslovljeni moćni, a smrt slabima!“ LaVey je razvio svoju vlastitu sotonističku filozofiju u kojoj jednostavno prihvaća demone kao prirodnu silu, a svakog tko je sputan inhibicijama i ne zadovoljava svoje potrebe, treba prokleti. S vremenom je odbacio tradicionalne rituale crnih misa, smatrajući ih zastarjelim oblikom štovanja sotone, te je reorganizirao obrede koristeći za rituale „enokijanski“ jezik (čitajući i govoreći naopačke poput subliminalnih poruka u suvremenom neuro-marketingu).

Obredima je LaVey dao raznovrsnije bestijalnosti (gazi se Križ nogama ili ga se vješa naopačke) i domišljatije seksualne opačine te puno više osobne simbolike kojom bi sljedbenik jasnije označio svoju pripadnost sotoni: mazanje usta, noktiju i oko očiju crnom bojom; tetoviranja sotonskim simbolima; piercing na što „luđem“ mjestu; rezanja i istezanja kože i sl.

Anton Szandor LaVey umro je 1997. godine na Halloween (Dan vještica). Mrtvo tijelo je kremirano, a pepeo podijeljen između njegovih nasljednika kao dio najvrednije ostavštine. Zar je čudno da se nakon njegove smrti Halloween programirano počeo slaviti među lakovjernim pukom u cijelom svijetu, a poglavito u katoličkim zemljama? Zakrinkani i „našminkani“ zombiji raskalašenim hedonizmom slaveći Dan vještica odaju počast i „crnom papi“ LaVeyu. Upravo po njegovom receptu.

Sotonistička crkva (Church of Satan) danas je registrirana u gotovo svim zemljama svijeta (u Hrvatskoj je osnovana u Varaždinu 1977. godine), a u Kaliforniji je i oficijelno priznata religija.

Mnogi su sotonistički ogranci iznikli iz matične crkve radi pojedinih teoloških razmimoilaženja. Primjerice, u San Franciscu je 1975. godine pukovnik američke vojske Michael Aquino osnovao Setov hram, čiji sljedbenici štuju egipatskog boga Seta, kojega smatraju matricom po kojemu je osmišljen derivat Sotone. Prema njihovom vjerovanju, Set kroz stotina generacija pokušava pripremiti ljude za novi stupanj razvoja, a vrijeme za to upravo dolazi. Prethodila su mu tri najvažnija događaja u ljudskoj povijesti: prvi se dogodio 1904. godine kad je Crowley „primio“ Knjigu zakona; drugi, kad je 1966. godine osnovana Sotonistička crkva; i treći, posljednji, kad je osnovan Setov hram.

Uglednici Pentagona – sljedbenici Setovog hrama

Da nije program Setovog hrama samo tlapnja i snoviđenje bezazlenih zabludjelih zanesenjaka, kako to obično dirigirani mediji prikazuju, dokazuju nam mnogi uglednici Pentagona koji su sljedbenici ove radikalne sotonističke sekte. Njegov osnivač, danas general NSA, tajne službe američke vlade, Michael Aquino spojem tehnologije i okultizma razrađuje studiju o umnom ratu, ili ratu za umove. Na tragu eugenike, Aquino razrađuje Nietzscheov oblik ratovanja, tzv. „mindwar“, poput mača Excalibura u kojemu se želi zadobiti čovjekova slobodna volja da čovječanstvo samovoljno pristane da „ljudski korov“ mora izumrijeti, dok samo oni unaprijeđeni „obogotvoreni“ zaslužuju daljnju egzistenciju.

Žrtvovanje djece

Šokirajuće je da oko 100 milijuna Amerikanaca upada, u bilo kojem obliku, u okultne prakse. No nije čudno s obzirom na gotovo potpunu kontrolu uma kod američkog čovjeka. Posebice je zlokobno stanje u sunčanoj Kaliforniji gdje tisuće svećenika raznih sotonističkih sljedbi i kultova ima svoje rezidencije u najelitnijim četvrtima Los Angelesa (Hollywood), San Francisca i dr. Amerikanci se namamljuju obećanjima: Zar ne želiš iskoristiti mladost, snagu, moć, novac i utjecaj na druge? I uz to još seksualne zabave? Tko to ne želi? Djecu zavode seksualnim igrama s vlastitim roditeljima i često s bestijalnim životinjskim žrtvama, uz to s prisilnim gušenjem pasa ili mačaka. Mnoga djeca postaju žrtve tih mračnih kultova žrtvovani na crnim misama (ne žrtvuju se samo novorođena djeca). U SAD-u broj žrtvovane djece procjenjuje se na nekoliko tisuća godišnje, ali zbog straha svjedoka od pripadnika sekti, često roditelji izbjegavaju pomoć policije. Zbog toga se samo oko stotinu dječjih umorstava godišnje prijavljuje i progoni. Znakovito je da sotonisti za svoje postupke, pa tako i za ritualno ubijanje djece, ne preuzimaju nikakvu odgovornost jer sami nad sobom nemaju kontrolu. Oni na tim groznim obredima osjećaju samo duboki strah pred natprirodnom silom kojoj su se zavjetovali. (Berhard Wenisch: Satanizam, Biskupski ordinarijat Đakovo, Đakovo, 1993., str. 27. i 28.).

Svu odurnost sotonizma najbolje ilustrira primanje novog člana u sotonističku crkvu ili sljedbu. Pripravnik ulazi u „crkvu“ potpuno gol i zavezanih očiju. Prvo treba ispiti tekućinu od mesa mrtvog djeteta koje treba sam priskrbiti. Prema strogim pravilima mrtvo dijete treba izvaditi iz groba i kuhati sa sokom lime sve dok se meso ne odvoji od kostiju i pretvori u jednoličnu kašu. Pošto kandidat ispije tu tekućinu potvrđuje svoju vjernost sotoni posebnom molitvom: „Ne priznajem Boga i sve religije. Proklinjem, hulim i izazivam Boga sa svom mržnjom. Dajem svoju vjeru Đavlu, svoje poštovanje i nudim mu žrtvu. Svečano se zaklinjem i obećavam sve svoje potomstvo dati Đavlu…“ Nakon te zastrašujuće molitve novoprimljeni član ljubi stražnjicu figure đavla i upušta se u seksualni odnos s prvom osobom koja sretne njegov pogled.

Grijeh protiv Duha Svetoga se ne može oprostiti

Kršćanstvo nas jasno podučava da onima koji su se svjesno odrekli Boga i upregnuli se u službu sotone nema oprosta. Ono nas uči da mnogi grijesi mogu biti oprošteni, pa i smrtni grijesi, ali grijeh protiv Duha Svetoga se ne može oprostiti. „Doista, kažem vam, sve će se oprostiti sinovima ljudskim, koliko god bili grijesi i hule kojima pohule. No pohuli li tko na Duha Svetoga, nema oproštenja dovijeka; krivac je grijeha vječnoga. Ja govorahu: ‘Duha nečistoga ima’.“ (Marko, 3, 28-30)

Osvrnimo se oko sebe. Zar danas cijeli hipnotizirani svijet nije zaogrnut sotonističkim plaštem? Zar se sotonin zadah (smrad) ne osjeća po cijelom svijetu? Sotonistički simboli i likovi svuda su oko nas: na dječjim slikovnicama, među dječjim igračkama; na odjevnim predmetima; kao zaštitni znakovi mnogih proizvoda, tvrtki i institucija; kao amblemi i maskote pojedinih događanja, javnih okupljanja, športskih natjecanja itd. Mediji se ne osvrću na te pojave i time „nesvjesno“ postaju sudionici sotonističkog bezumlja. Oni sa sarkazmom izvješćuju i o sve učestalijem obeščašćivanju kršćanskih groblja, o izokretanju križa naopačke, o krađi posmrtnih ostataka djece, o vandalizmu i oštećenju grobnica itd. Mediji će možda samo usputno spomenuti da se radi o pripadnicima „nekih tamo sotonističkih sekti“ kao razlogu sve većeg broja „nejasnih“ samoubojstva adolescenata, za sve veće neograničeno mladenačko samoiživljavanje te za ritualna mučenja i umorstva. Kao da se radi o psihoidnim poremećenim skupinama. A Sotona? Pa on je postao bajkovita figura – „krampus“ za nasmijavanje djece!

Upravo na tragu Pikeovog pisma Mazziniju, nihilisti i ateisti moraju izazvati društvenu kataklizmu: zlom uništiti kršćanstvo. Najučinkovitije se to postiže ako se kršćanskom čovjeku programira u um kako sotona ne postoji, kako je on samo mit i proizvod židovske misli, koji nam omogućuje da stvorimo izvjesno plauzibilno objašnjenje problema zla u svijetu. Nepostojanjem sotone zlo postaje neobjašnjivo, kao nešto samo po sebi razumljivo u čovjeku. Dok cinični neprijatelji kršćanstva tvrde kako se „Crkva pridružila ateistima, slobodnim misliocima i racionalistima“, zamagljuje se smisao poslanja Isusa Krista, u prah se pretvaraju egzegeze i imperativne papinske bule potvrđene vizijama mistika, Biblija se pretvara u zbornik legendi, a sotona postaje mitska himera… Demoni sami inspiriraju svoju demonologiju. Komentirajući Baudelaireovu misao o najvećoj đavolskoj obmani, jedan kroničar je rekao: „Dokaz da đavao postoji, djeluje i uspijeva, upravo je to što se u njega više ne vjeruje!“ ( Miro Glavurtić: Satana, Sion, Zagreb, 2002., str. 289. i 290.).

 

Iz Pikeovog pisma Mazziniju (1871.)
U pismu je do nevjerojatnih detalja opisan tok sva tri svjetska sukoba, iako Pike nije mogao imati uvid u te detalje, osim ukoliko se oni nisu odigrali baš po njegovim planovima….

Prvi svjetski rat
Prvi svjetski rat, po Pikeu, mora se dogodit da bi Iluminati srušili vlast cara u Rusiji i od te zemlje načinili tvrđavu ateizma i komunizma. …

Drugi svjetski rat
„Drugi svjetski rat se mora pokrenuti podsticanjem sukoba između fašista i političkih cionista“, tvrdio je general. (Da ne bude zabune, iako pojmovi „nacizam“ i „cionizam“ nisu bili poznati 1871, upravo su ih Pike i Iluminati izmislili!)…

Treći svjetski rat
„Treći svjetski rat mora se povesti tako da se iskoriste razlike među političkim cionistima i vođama islamskog svijeta. Rat se mora realizirati tako da islam i cionizam unište jedan drugog. U međuvremenu će se druge nacije, podijeljene u ovom pitanju, morati borit do potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti. Tada ćemo u svijet pustiti nihiliste i ateiste i napravit ćemo društvenu kataklizmu koja će svima pokazati učinak apsolutnog ateizma. Onda će svuda građani istrijebiti te rušitelje civilizacije i, žudeći za idealom, pronaći će pravo svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju čistog učenja Lucifera. Ova manifestacija će uslijediti poslije uništenja kršćanstva i ateizma, koji će nestati u isto vrijeme“, pisao je Pike u svom planu vladavine svijetom.

 

Iz knjige KONTROLA UMA – tekst vezan na Kratku povijest sotonizma

Mladen Lojkić

Komentari

8 comments

 1. Tickoslav Damien Tockovich

  Bla, bla, bla….pravi sotonist ne bi nikad naudio životinjama (od kojih se ne brani, i koje ne jede), niti djeci.
  A o “odurnosti” ne bi trebao govoriti netko sklon nosanju raskomadanih tijela “svetaca” po gradovima… 🙂
  Vrag je najbolji prijatelj Crkve…i održava taj vaš “biznis” već 2000 godina, dečki i cure… 😉

  1. Ivan

   Crkva nije biznis crkvu vodi Duh Sveti. To sto je svjetovno uslo u neke samostane i zivote kršćana ne umanjuje cinjenicu da Crkvu vodi Duh Sveti. O relikvijama vise mozete procitati ovdje: https://www.bitno.net/vjera/stovanje-relikvija-svetaca/

   Svako dobro 😉

 2. marijo

  Poštovani,
  …radi informiranja pogledajte ovaj aspekt u svezi židova. Nadam se da će vas zanimati…..
  obzirom na učestalo ocrnjivanje židova radi objektivnijeg sagledavanja iz aspakta sadržaja naše vjere a on je biblijski konteskt Objave prije svega , prije ljudskih poimanja, ljudskih tzv. prava i politika…
  Da se razumijemo mi Crkvi je treabala vječnost DOK nije shvatila i tako je nastao dokument NOstra Aetate ” ali čini se da u nekim glavama još puno toga nije posloženo..

  Tipološke slike ŽIDOVE u Objavi
  Ako promatramo židove iz čisto ljudske perspektive, ljudskih prava, politike imat čemo jednu sliku, ali ako promatramo očima Objave Onog koji ispituje dubiozno “bubrege i srca” onda ćemo razumijeti sadašnji položaj židova. Inače moramo pratiti cijeli kontekst. Proroci veoma oštro osuđuju svoj narod rabeči oštre slike ukora i kazne, no nakon toga redovito govore o njihovoj sudbini ( izmjena udesa Jakova) , posebice na samom kraju događanja. Ivan Krstitelj također svom oštrinom se obara na (dio) židova i naziva ih zmijama od zmija. Međutim, on to čini snagom svoga poslanja u proročkom svojstvu i proročkim izričajem. Mnogi zlurado ističu kako su židovi tu nazvani zmijama. ALI Ivan Krstitelj tu ne odnosi PRESUDU, jer nakon toga takve POZIVA na obračenje:…. donesite dakle, plodove koji odgovaraju obračenju ! Dakle, Ivan Krstitelj koristi oštrinu ali snagom svog poslanja i u određenom smilu, a ne poput klevetnika koji ocrnjuju židove pa čak ih i sotoniziraju. I Petar i Pavao ih i dalje nazivaju bračom i to Petar nakon Duhova : Bračo mi znamo da ste vi i članovi velikog viječa učinili IZ NEZNANJA ! A Pavao kada je uvrijedio Velikog svečenika ne znajuči da je to Veliki svečenik i kada je opomenut se ispričava: … Oprostite bračo ! Nisam znao da je Veliki svečenik ! Jer piše : ne psuj glavara svoga naroda !
  I Edith Stein u konc. Logoru pred smrt kaže: Evo umirem sa svojim narodom !
  Isusova prva riječ sa križa je odgovor onima koji su dozivali njegovu krv : Krv nejgova na nas i na našu djecu ! A on im odgovara: Oče oprosti im jer neznaju što čine !… Mnogi neznaju ni da je Isus razapet radi Grijeha Svijeta ! Koji je glavni krivac, a ne židovi ! Tako da ga i ja razapinjem kada god griješim a grijeh počinje od Adama pa nadalje. Zato se na misi i kaže : Evo Jaganjac koji oduzima grijeh svijeta ! Da se Isus rodio kao hrvat ili rus svejedno bi se dogodilo ! :.. A mi koji sada nosimo naslov Novi Izrael jer smo nosioci punine objave i time imamo i veću odgovornost mi ga u punoj svijesti iz ZNANJA razapinjemo , jer ga psujemo i vrijeđamo. Pa tko je onda tko ? Lako se može dogoditi da izgubimo naslov Novi IZRael i postanemo NOVI EDOM(postazija) ! Koji je slika prvorođenca a odnosi se na nas prvorođene u punini objave koji smo poput Ezava izgubili prvorodstvo zbog nebudnosti i nemara ! Tako će Prvi postati Posljednji a Posljednji (židovi ) opet Prvi na kraju. Naime, židovim istječe vrijeme njihove kazne i slijedi konačni i Posljednji Izlazak, a narodima istječe vrijeme obračenja i slijedi apostazija.
  Sveti Stjepan prije nego je izdahnuo kaže poput Isusa: Isuse ne uzmi im ovo za grijeh ! Ali svečenici u svojim propovijedima ovo eskiviraju a pamte samo njegovu prethodnu oštrinu.
  U početku Otkrivenje Ivanu se najprije objavljuje stanje tadašnje a nakon toga se daje objava za posljednja vremena: Sada napiši SADAŠNJE stanje i ono koje se ima dogoditi kasnije…. A u tadašnje vrijeme se u porukama crkvama spominju i židovi kao SOTONINA SINAGOGA ! PA MNOGI upiru prstom na židove kao sotone ! Ali i za “takve” židove stoji odmah zatim: Evo učinit ču da članovi “sotonine sinagoge ” koji tvrde da su židovi a nisu dođu pa upoznaju da te ja ljubim !!!! a to je njihovo obračenje !!! pout Savla koji od progonitelja postaje Pavao ! I početak Otkrivenja kaže: .. I vidjte će ga svako oko I ONI koji su ga proboli., baša kako je Isus i kazao:židovima: Od sada me nečete više vidjeti DOK ne reknete : Blagoslovljen koji dolazi u ime Gospodnje ! A to može reči samo obračeni židov ! Također Isus kada oplakuje nevjerni Jeruzalem zapravo kaže: Jeruzaleme … ti što ubijaš proroke i kamenuješ one koji su ti poslani, doči če čas kada čete opkoliti vojskom i tebe rasjijati među narodima, JER nisi prepoznao čas moga pohođenja… ALI SADA ostade SAKRIVENO tvojim očima ! A to jasno ukazuje na vrijeme kada će se židovima otvoriti oči tj. kako Pavao piše u Korinčanima kada će im se skinuti pokrivalo koje ih sada pokriva. Isto se kaže da će Jeruzalem gaziti pogani DOK se ne ispune vremena pogana ! .. i kada vidite Jeruzalem opkoljen vojskom znajte da je blizu njegovo opustošenje: mnogi odmah tu vide Titovo razaranje Jeruzalema 71.g. ali Zaharija jasno govori o opsjednaju Jeruzalema vojskama naroda u ONAJ DAN ZA OPSADE JERUZALEMA. Dakle u ONAJ DAN ! I Danijel jasno govori o obraenju židova na samo kraju: U ono vrijeme kakvog nije bilo od postanka svijeta niti če ga ikad poslije takvog biti, U TO VRIJEME ustat će Mihael koji štiti sinove tvoga naroda i u to vrijeme TVOJ će se narod ( židovi ) spasiti ! To i Mojiije kada im opisuje sudbinu i kaže. A u posljednje vrijeme ti češ se obratiti…
  Dali samo sveti židovi ili oni obilježeni prvenci iz svakog plemena židova ? Izaija: Ali doči če Otkupitelj Sionu i ONIMA koji se obrate od otpadništva svojega !
  Štoviše njih se i poziva : Vratite se k meni sinovi Izraelovi vi koji tako DUBOKO otpadoste od mene !.. jer znao sam da ti je šija žila gvozdena i čelo mjedeno, ali sebe radi sebe ! Učinih tako ! Zar da dam da se moje ime obeščasti ? Svoje slave drugome nedam ! I zato i Jeremija tvrdi: Ne Izrael – Judeja nije udovica boga moga ! IAKO je zemlja njihov puna krivice protiv Sveca Izraelova(Mesije Isusa) !pa i tip-slika židova u najdubljem padu:… Probudi se ! Probudi se ! Ti koji si pio iz Jahvine ruke čašu opojnu ! Pehar gnjeva mojega do dna ga iskapio ! Dakle DO samog dna !.. Zato čuj ovo bijedniče pijan, ali ne od vina ! Iz ruke ti uzimam čašu opojnu-pehar gnjeva mojega ! Nečeš ga više piti ! Dajem ga u ruke onima koji su ti govorili : prigni se da prijeđemo a ti si im leđa podmetao !.. ili Mojsije :…. a u posljednje vrijeme ti češ se obratiti ! A jahve če sva ona proklestva kojima te udarao svaliti na tvoje mrzitelje i one koji su te progonili !…
  Itd. Itd.
  Ali lakše čete razumijeti židove kroz tipološke slike :
  slika starca Šimuna koji predstavlja jedan drevan narod koji ne može umrijeti dok njegove oči ne prepoznaju svog autentičnog Mesiju ili Progonitelja Savla koji postaje Pavao ! Ili desnog razbojnika koji sve više nalikuje svome raspetom Mesiji kojemu se na kraju obrača !.. Ili tip nevinog židova Josipa koji je u tamnici i čeka da iziđe vani i svojim karizmama spašava svijet.
  Ili tip loših židovskih političara poput Šaula koji je bio i opsjednut zlim duhom a David ga i dalje naziva Božjim Pomazanikom ! ILI Tip Samsona koji je slika židova koji su izgubili zavjet i slijepi u lancima u poruzi među narodima, ali kada na kraju zavape onda postiže sjajnu pobjedu.
  E sada , kada mi nazivamo sotonama židove, onda se sjetimo da je u jednom trenutku tako Isus nazvao i Petra ! A kada Isus židovima kaže : Vi imate đavla za oca ! .. oni reagiraju na to ! Oni se ne slažu i tako pokazuju da su u zavedeni … a ne poput satanista koji potpuno svijesno sklapaju savez sa Sotonom a to je velika razlika ! Naime, možemo biti pod utjecajem sotone, zavedeni, opsjedani, posjedani ili u svjesnom savezu s njim ! A to su razilke. Npr. Neki Rabini drže da je Satana vrlo sveto biće jer on samo provodi svoju službu tužitelja i istražitelja, ali oni su u zabludi , poput nekih masna koji u đavlu vide sami ideju-arhetip koji poput programa djeluje radi prirodnog balansa u dijalektičkom dulaizmu ali njih đavao drži u zabludi osim onih koji svijesno sklapaju saveze.
  Zašto se židovi imaju uopće vratiti u svoju domovinu koja ima prolazni karakter ? Zato što se tamo i događa njihova sudbina i puno toga što se tamo još ima odigrati ! A zanmo iz psihologije da se svaki ubojica mora vratiti na mjesto počinjenja jer ne može izbječi sučeljavanje sa učinjenim i na taj način se i ima dogoditi obračenje !

  ŽIDOVI -SLIKE IZ OBJAVE 2

  ….Još jedan mali dodatak jer sam čini se ostao nedorečen u jednom važnom segmentu, a tema o židovima u Objavi neiscrpna, ali neke važne stvari treba objasniti….
  Kada Isus kaže židovima : Vi imate đavla za oca ! I umrijet čete u vašim grijesima !
  Ono-umrijet čete u vašim grijesima zvuči strašno u ušima mnogih koji to shvačaju kao vječnu odbačenost :Međutim, ..umrijeti u svojim grijesima znači i u stanju PRVE SMRTI ! Naime, postoji i DRUGA SMRT koja s enavodi u Otkrivenju u slici jezera koje gori ognjem i sumporom i to je vječna propast, a prva smrt je ipak nešto drugo. Kada čovjek umre dolazi na Božji sud , te je često milosni sud čiščenja u čistilištu ali i stanja kazni, stanja tamnice za koje je jednom Isus kazao: Zacijelo nečeš odande iziči DOK ne platiš i posljednju paru ! Ili kada apostolima kaže. Sluga koji poznavajuči volju svoga Gospodara nije učinio mnogo, primit če MNOGO BATINA a to ne znači i VJEČNIH batina ! Isus nije samo Spasitelj od vječnog suda nego spašava i od zemejskih patnji. Bolesti i nevolja a posebno nas želi spasiti od apokaliptičnih udara jer oni koji s enađu van prolaze posebno težak proces, a Isus ih i iz toga želi spasiti. To se čini se odnosi i na Korozain i Betsaidu koje oštro opominje u tom smislu jer iako su vidjeli čuda na to se nisu obratili. Tako kada upučuje i onaj sedmerostruki Jao farizejima i saducejima, to ne znači i vjećnu odbačenost ali vrlo teške kazne.
  A prorak za takva stanja kaže: Ah kad ne te ruku pružim i lužinom tvoje olovo odvojim ! Ili Kada u Zahariji anđeo tužitelju govori o Jeruzalemu i njegove teške kušnje: Suzbio te Jahve Satane ! Koji izabra Jeruzalem ! Nije li on glavnja iz ognja izvučena ? Itd. Itd.
  U tom smislu kada Isus Pilatu objašnjava o večem grijehu: zato je ONOMU koji me tebi predade VEČI GRIJEH ! To nužno ne znači i VJEČNI GRIJEH Velikih svečenika koji su u neznanju, inače ih Petar ne bi ni pozivao nakon Duhova na obračenje !- Bračo ! Mi znamo da ste vi i ČLANOVI VELIKOG VIJEĆA učinili iz neznanja !!
  Što se tiče sotonine sinagoge, treba razlikovati inače sinagogu od sotonine sinagoge, kao uostalom crkvu od sotonine crkve. Sam hram nikada nije nazvan kao sotonin hram nego kao posvečeno mjesto koje ima na kraju biti oskvrnjeno. Dakle, pažljivo azlikujmo stvari i pojmove.
  Pavao spominje krščane koji su se u njegovo vrijeme krstili namjesto mrtvih. To znači da se i na onom svijetu, čini se krste: Ivan u Otkrivenju spominje duše zaklanih pod žrtvenikom kojima se daju bijele haljine(krštenja).
  Onaj dio židova koji je proganjao krščane na početku je dio židova a krščana tada i nije bilo mnogo. Milanskim reskriptom 313 kada krščanstvo postaje državna religija počinje obrnuti proces.
  Kada krščani počinju proganjati židove što kulminira holokasutom i što če kulminirati na samom kraju kada svi narodi apostazije vojno krenu na Jeruzalem.
  I na kraju još nešto:
  Često slušamo teze da Antikrsit ima doči iz plemena Dan,i to iz razloga što u Otkrivenju nije zabilježeno pleme DAN pečatom zaštite pred apokaliptičke udare : Ali nije zabilježeno ni pleme Efrajima ni žene .. što samo znači slikovito da se najprije spašavaju prvospašeni prvenci a u kasnijim fazama i ostali… Međutim, na vratima nebeskog Jeruzalema jasno stoji da su na njima zapisana imena židosvkih plemena a po Ezekielu 48 na istočnim vratima upisano je i pleme DAN !! a znamo da ni jedna kovrčica ni jota ne može proči jer se Pismo ne može uništiti. Dakle upis na vrtima nebeskog Jeruzalema je čak značajniji od pečačenja pečatom zaštite pred apokaliptičke udare.
  Sam hram nikada nije nazvan sotonin hram nego mjesto koje ima biti oskvrnuto do Zvijeri koja vojno ide na Jeruzalem na samom kraju: Podjsečam na činjenicu da Izrael nikada nije bio Imerijalna sila niti kolonijalna sila ! A Zvijer koja ima ime Bijaše i Nije ! je nasljeđe iz prošlosti u ime reanimianja drevnih carstava koji su progonili židove i krščane. To Izrael i nije bio u prošlosti jer nije nikad bio Imperijalna sila. Istina Objava govori o Izraleskom kraljevstvu na kraju a to je ono koje dolazi u nebeskom neraspadljivom smislu i koje se očekuje. Ako su židovi i u zabludi u vezi s tim, to ne znači da su Antikrist koji je židov ! Jer Zvijer ide sa svim narodima posebno narodima apostazije na Izrael i koja progoni i sve krščane i sve religije i one koje drže nešto pod pojmo “svet” ili Bog ! ( poslanica Solunjanima).
  Judita : Jao narodu koji krene na narod moj ! Joel : U gnjevu i bijesu izvršit ču osvetu na narodima koji nisu slušali !.. Zaharija za židove : Tko dira u vas dira mi u zjenici oka moga ! i… Ljubavlju ljubomornom gorim za Jeruzalem i Sion a velikim gnjevom na ohole narode, jer kada se ja ono načas rasrdih ( na svoj narod židove ) oni (oholi) narodi prevršiše mjeru ! A mi tako lako ocrnjujemo Izrael ! Pa kako je to Izrael Antikrist ako Zvijer i svi narodi idu na njih ? I kako je Izrael sotona ako za njih na kraju ustaje Mihael kao zaštitnik Izraela ? Pa tko je tu lud ? I tko tu vrši inverziju i izvrće Objavu ?
  U Jeruzalemu je sve počelo i tamo ima sve i završiti ! I zato Isus tako svečano upozorava : Ne kunite se ni nebom… ni zemljom… ni (zemaljskim )Jeruzalemom jer je grad Velikoga kralja ! Iako je on kao zemaljski prolazan u poveznici je sudbinski sa nebesekim Jeruzalemom jer je posvečeno sredstvo ka tom nebeskom stanju-nebeskim jeruzalemom i sama sudbina židova i njihva obračenja na samom kraju: zato se i zemaljski Jeruzalem u otkrivenju i naziva i dalje Svetim !.. a vanjsko dvorište hrama izistavi i ne mjeri ga , jer je predano poganima koji če gaziti SVETI GRAD 42 mjeseca ! Pa tko to gazi Sveti ( zemaljski ) Jeruzalem ? Zar židovi ? Dakle, POGANI gaze Sveti grad židova !!
  Poštovanje
  Marijo

  1. marijo

   ŽIDOVSKO BOGATSTVO !?
   U svijetu imamo grupu G 7 ! unutar nje USA su tek jedan broj i u odnosu na ostale 6 članice USA sam ne znači puno ! Jer matemtički šestero je jaće od jednog !
   Alise amerikance doživljava kao svjetsku zavjeru i uvijek upire prstom na tzv. “dežurnog policajca koji je vječno odgovoran za stanje reda u svijetu ! Ali USA postoji tek nekih 200 godina ili manje * tko je dakle glavni krivac ? I odakle onda tu krivci židovi ? Židovi unutar USA imaju , barem se tako tvrdi 1/3 kapitala ! Ali čije su ” 2/3 kapitala ? A zna se ! One su protestantske i niko o njima ne priča ! Bitno je da se židove označi i etiketira ! Zar ne znate da prije II svjetskog rata židovi nisu imali ni pravo na vizu za ulazak u Ameriku ? I kada je počeo progon židova, amerikanci nisu htjeli primiti čak ni židovsku djecu i to su odugovlačili i karkulirali ali su ihipak engelzi primili. Na kraju rata amerikanci su primili naciste znanstvenike i čak židosvko zlato zlatne zube npr. iz konc. Logora itd. Dakle, sa židovima se stalno manipulira, Poljaci su čak nakon II svjetskog rata povratnike iz konc.logora židove ubijali kako bi se domogli židovskih imanja ! A sada jedva da imaju snage to priznati ! A Mađari su posebna priča o djelima koja su oni uinili židovima to je strava ! A Ukrajina ? Ja sam slučajno vidio dokumentarni film na kojem se vidi kako su Ukarjinci bagerima iskopali kilometrima dug rov i u njega ugurali posve gole žene sa golom djecom u naručju ! Ja to nikad u životi nisam vidio ! Možda postoje gori zločini od ovoga , ali ja ih osobno nikad nisam vidio, pa se pitam što je to u ljudskoj psihi toliko zlo da takvo nešto može uraditi ? I onda se čude Gladomoru koji je poslejdica -bumerang sudbinski na ovo ! Jer ako se kao krščani pričeščujemo tijelom Krista koji je židov i koji na križi izgovara prvu riječ molitvi za židove: Oče oprosti im jer nezanju što čine ! Onda mi sami dozivamo tu sudbinu ! I Srbi koji su izvršili prvu temeljitu čistku u Beogradu Juden Frai ! Doživjeli su svoju posljedici tako da su podijeljeni na tri djela ; jer ako se kunite na istinu i na Boga koji je samo Trosjstvo-Istina onda dotivate Trojsevni sud.; a Njemačka koja je udarila na židove kao kolektivitet očito nija zapazila Pavlovu opomenu Rimljanima danas europljanima za židove: Ne dirajte u njih , Ti koji si od divlje masline protiv prirode uvrnut na pitomu maslinu Izraela da ne budeš ODSJEČEN ! I zašto se onda čude činjenici da je Njemačka podijeljena na dva dijela ? I zašto se i mi čudimo sudbinskoj posljedici Blajburgu, a cijelo vrijeme tvrdimo da smo katolici ! I kao takvi nosioci punine Objave i time i pune odgovornosti ! A ti tzv. “esulli ” koji sebe čak doživljavaju pravednicima e oni neka se sjeta kako su njihovi preci tj. oni koje oni svojataju na način da popune mjeru svojih otaca kako su na isti način morali napustiti Zadar jedano kako su Zaratini od Zara Anitca morali napustiti Zadar kada su Mlečani uz pomoć križara napali Zaru Anticu i do temelja je zapalili i opljačkali ! Eto kako sudbina uzvraća u svoje vrijeme i na svoj način : Samo ad li je znamo iščitati ! Mi znamo mnoge jezike ! No znamo li i raumijemo li jezik ukora

   Marijo

 3. marijo

  SOTONISTIČKA BIBLIJA I ZLOPORABA SIMBOLA ?

  Čistima je sve čisto a nečistima je sve nečisto ! Iz toga svaka stvar može biti dobra ili zla a to zavisi od njene uporabe ili zlouporabe ! Ako svugdje vidimo samo Sotonu onda smo pod njegovim utjecajem ! U strahu su velike oči a strah nas ropski opsjeda. S perspektive vaših strahova koji vas opsjedaju, čini se da je vaša glavna i jedina tema Zlo ! Lotova žena je bila kažnjena sao zato što se osvrnula nazad da gleda one koji su kažnjavani strašnim sudom, ali nas često vodi i zavodi znatiželja , a kako kaže Izreka; stra pstavlja čovjeku zamku !
  .. Tko če od nas opstati pred žarom suda vječnog pita Izaija: .. onaj koji zatiskuje uši da ne čuje o krvololiču, onaj koji zatvara oči da ne vidi zlo ! Zašto onda stalno upiremo oči u zlo ?
  Mojsije : Ne isiptuj o njihovim bogovima oni bi te opoganili ! .. dalje: .. ne istražuj o imenima njihovih bogova oni bi ti bili zamka !..
  Sotona sam sebe prikazje kao KNEZ ovoga svijeta i tako je napastovao i samog Isusa koji ga je raskrinkao ! On i jest knez ovoga svijeta, ali onima koji ga priznaju i koji mu se klanjaju- Sotona se voli hvaliti i prenapuhavati i sebe veličati i to traži od svojih poklonika. On je napuhan u svojoj oholosti a njegova moč je iluzija jer je sila koja je poražena ! Tako i se lažiraju i veličine kažu da tako masoni prisvajaju slavne ličnosti kao svoje, a koje stvarno nikada nisu imale veze sa masonerijom ! Ne bih ovdje ni masone sotonizirao jer su pod odrđenim zabludama, osim onih koji svijesno su u dosluhu sa đavlom. Inače mnogi đavla drže tek simbolom naših strahove kao detminirni ideju u dubinskoj psihologiji koja je u dijalektičko -dualističkom balansu, ali ih Sotona drži u obmani.

  Slikovito to je kao da hodajuči obalom najedanput ugledate strašnog morskog psa koji izranja iz vode i pokazuje strašne ralje ! I tada se mi strašno uplašimo, ALI mi smo na suhom gdje on nema moći ! Ali ako polako prijeđemo na njegov teren sve dublje i dublje u opasnosti smo da nas zahvati !
  Ako neko bibliju shvača doslovno mora znati : Da slovo ubija a Duh oživljuje ! MI kada vidimo u Crkvi SVEVIDEČE OKO unutar jednokratnog trokuta( Simbol TRojstva) odmah vidimo utjecaj masonerije ! Ali simboli su univerzalni a njihova uporaba i značenje proizilazi iz tog konteksta. I Arapi čiji je rodozačetnik Jišmael imaju pojam EL ROI kao Svevideče oko ! Međutim, i tu se potencijalno krije opasnost inverzije značenja, jer oni Antikrista drže kao JEDNOOKI DEDZAL, ali vikinški ODIN ima jedno oko ! Dakle, sve možemo shvatiti u značenjima uporaba ill zloraba.

  Dakle, i simboli su univerzalni, arhetipi i slična opčeljudska baština ali njihiva uporaba je nešto drugo. Biblija poznaje Boga i kao Bog Svevid – EL ROI ! A svevideče oko nlazimo i na vrhu piramida kao simbol Horusa ! Mnogi to odmah u svom sinkretističkoj slagalici uz eklekticizam opojne alkemije pojmova vide i samog Lucifera, pa tako redom Prometeja koji jenukrao vatru s neba, pa Bafometa koji izvrče baklju koja opeče onog koji tako vatru drži.
  One su i poučne slike i dobrim dijelo sadrže i mudrost i ne treba odmah u tome vidjeti tendenciozno isključivo zlo.

  Tako na novčanici Dolara imamo i piramidu i na vrhu svevideče oko ! Ali i : Mi se uzdamo u Boga ! Dali u Boga Mamona ? Za one koji tako misle je tako, ali drugi misle na drugi način, i USA predsjednika se zaklinje na BIBLIJU ! Predsjednik Hrvatske NE !
  Što se tiče Svastike ona ima jedno značenje ali su je drugi stavili u svoj kontekst tako da danas ima zlo značenje. Pok. Živko Kustić čak je pisao da je to znak slomljenog križa tj. Antikrista koji time ukazuje na pobjedu nad križem , kojega je eto danas u modi uklanjati iz učionica !
  U ime krivo shvčenog sekularizma. Sekularizam nije isto što i getoiziranje i diskriminiranje nekoga. A ako nam smeta križ i kao tradicijsko obilježje onda imamo problem.diskriminaciju vjerskih i tradicijskih obilježja. Zašto micati križeve, a druge simbole pa i magijske ostavljati u uredima !? Osim toga pola eurospkih država na zastavama ima križeve, mnogi grbovi pečati, građevine , čak i kola hitne pomoči ! Znamo da običajno pravo ako je u kontinuitetu se ne ukida, a kako onda ukidati tradiciju kao civilzacijsko nasljeđe identiteta ?
  Dalje Svastika kao znak slomljenog križa ukazuje ima poveznicu sa templarima koji su kao apostati gazili križ i ušli u savez sa hasasinima čak i ime hašiš za drogu dolazi od njihova imena. Nije iključeno da se s tim povezuje i iskrivljena slika Isusa tj. kao islamskog ISE ! Koji ima doči i lomiti križeve i ubijati židove ! To je u opreci i sa samim Kuranoma koji ukazuje na poštovanje prema narodima knjige: Unatoč tome iskrivljuje se i značenje ĐIHADA koji ne znači samo vojnu borbu protiv nevjernika nego je to značenje i za DUHOVNU BORBU , molitvom, postom ,milosrđem itd. A vojna borba je opravdana samo u obrambenom ratu a ne kao vojno osvajanje svijeta ! Kada u Kuranu piše ; Islam će pobijediti, borite se protiv nevjernika ! Onda se misli da će islam kao vjera pobijediti a ne vojno osvojiti svijet jer se na kraju sam Alah pojavljuje kao sudac koji če zasjesti i suditi narodima i objasniti razlike među njima. Osim toga usklik : borite se protiv nevjernika znači nevjernika a narodi knjige su vjernici !!!
  Dakle, Svastika je i solarni simbol a kada imamo znak si znakove s neba gdje se sunce strovaljuje s neba prema zemlji, nije isključeni solatrijski utjecaj Luciferijanskih iluzija, bafometove bklje itd. U tom smislu se i upozorava da znak s neba traži pokvareni i preljubnički naraštaj i da treba biti oprezan sa tipom tih ukazanja: zabrinjava činjenica da u Međugorju imamo Križ koji se vrti na brdu !?? Križ koji se vrti lako može biti svastika !!
  Templari su nekako prvi apostati koji gaze križ i slika otpalih krščana i njihvo geslo je : protiv Pape i Trona ! A današnjim jezikom to znači: protiv poretka i papinstva !!
  Svjestki poredak nije plod slučaja i moramo biti svijesni da je svaka vlast od Boga tj. njegovim dopuštenjem.
  Marijo

 4. marijo

  VLASTI OVOGA Svijeta i tzv. Knez ovog svijeta
  nisu u vlasti samozvanog kneza ovoga svijeta ! Za vlasti biblijska objava jasno kaže da je svaka vlast od boga i da su oni SLUŽBENICI BOŽJI ! tako da ne mogu biti službenici sotone !! jer ni vrabac na zemlji ne pada ako to Bog ne dopusti ! To je Isus i Pilatu objasnio: ne bi imao vlasi nada mnom da ti nije dano odozgo ! Priče da ovim svijetom vlada Sotona kao knez ovog svijeta su inverzija izokretanje reda i teška hula jer je Bog Bog reda a ne nereda ! i svjetski poredak nije plod slučaja nego Plana Providnosti Onoga koji je Alfa i Omega povijesti. Isus je u kušnji pustinje sam razotkrio laž onoga koji mu se predstavio kao onaj koji daje vlasti a mi nasjedamo na teorije zavjere i time s epodlažemo i priznajemo moč sotoni koji je inače poražena sila. Ako stalno gledat u zlo onda mu se podlažete ! To je kao kad sa obale najedanput izroni iz mora morski pas i pokaže svoje strašne ralje a mi se zastrašimo, ali on je u moru a mi na suhu. Ali ako pređemo na njegov teren i sve dublje u opasnosti smo da nas zahvati.
  Knez ovoga postoji u glavama onih koji ga priznaju ali i svugdje gdej ima utjecaj u podzemnom potencijalnom smislu kao korupcija , mafija itd. Ne možemo naime, sve ocrnjivaiti jer jedno su banke a drugo bankarsko podzemlje ili jedno je službena vojska a drugo vpjno podzemlje itd. Razlikujmo instituciju d njene zlorabe i ne nasjedajmo ovoj indoktrinaciji i ze perspektive percepcije naših strahova koji na sopsjedaju i podažu. Izreka… Zloča nema moči protiv mudrosti, jer podzemlje ne vlada zemljom a pravedsnot je besmrtna !

 5. marijo

  evo kopije jednog tumačenja vjerujem da če vas zanimati
  MIT …

  ODISEJ I JEDNOOKI DIV !!

  Mit sadrži i određenu mudrost u nekoj mjeri , a znamo iz Objave da je svaka mudrost od Boga !
  Ali ako on postaje sam sebi svrhom i izvn konteksta smisla onda postaje poluistina u službi manipulacija i zavođenja.
  Imamo tako mistke slike i značenja Jednooki div kojeg oslijepljuje Odisej, pa jednookog Horusa koji u borbi gubi oko, pa (Odisej) koji ubija diva s jednim okom, pa jednookog Dedzala itd. Sve njih se drži kao bogove i koji uzimaju božanske perogative sveznaja koje posjeduje jedno oko, oslikano najčešće na vrhu kule-piramide u značenju vlasti jednoumlja koje vlada sa ropski podloženim ispod.
  Što ti mitski arhetipi zapravo znače ? I što poručuju ?
  JEDOOKI DIV znači i veličinu svevlasti jednoumlja koje je iznad svojih podložnika. Isto tako sslikovito znači i drevne Imperije ogromnih prostora koje su vladale poput Tirana u ime svog jednoumlja i opčeniti svih onih ideologija koje ne dopuštaju slobode i drugačija mišljenja.
  Danas imamo napast reanimiranja poganskih imperija i snove o svevlasti pa se pretendira na rušenje svjetsog poretka. U tom smislu najčešče se aktualizira mit o Trojanskom ratu kroz napetost Istoka i zapada !
  U ime jednumlja nastupaju i rasne dinastije oholih naroda koje se pozivaju na svoje pravo rasnih korijena : prvi oblici rasnljublja se pojavljuju u Indiji kod Arijevaca koji imaju i kastinski sustav i diskriminacije prema onim dolje i manje vrijednima.Da bi se vladalo nad masama potreban je ideja jednoumlja i tome odgovarajuča religija koja mase može okupiti i njima vladati, i tako su nastali prvi panteoni pliteističkog tipa, najprije kroz Trimutrij koji imitira krščanskog Trojedinog boga pa cijeli sustav panteona oko 330 bogova. Pomoču tih strahova držalo se narode u pokornosti.
  Čak je i sanskrtski JEZIK determiniran poput runskog premetanja koji djeluje poput mantre urokljive bajalice koja je čipirana u kolketivnu podsvijest i koja izaziva hipnobilne utjecaje i halucinacije posebice kod opijata a struktura samih misli je viskozno -ovisna do rospki hipnobilnih stanja. Ima tumačenja da značenje pojma sanskrt znači -Satana ! Tako da je i razumljiv i sotonski san svevlasti i vladanja svijetom čiji je plan osvajanja utkan u jezik podsvijesti koje mnemotehnički memorira pojmovnim determinantama i pomno čuvanih slova koje tako održavaju i čuvaju misaonu strukturu koja djeluje poput programa.
  Danas se nostalgično javljaju glasnogovornici pretenzija na carski Tron koji svoju genezu postojanja povezuje od Egipta pa nadalje. Tako kod talijana imamo one koji uzdišu. Romano Impero !, kod Srba one koji drže da su zakoniti nasljednici Bizanta , ali onda uskaču Turci koji tvrde da su oni osvajanjem Carigrada gospodari svijeta a svi drugi agresori, tirani itd, iako su oni pobili nekoliko miljijuna krščana, okupirali Cipra i da im ne nabrajam sada grijehe. To nas hrvate također pali pa s epozivamo na iranske korijene na spomen Velikog Perzijskog carstva koje je po našim mjerilima bilo veče lak i od rimskog carstva. Pa tu su i mali makedonci sa svojim kompleksom manje vrijednosti pa prisvajaju Aleksnadra Velikog, ali kojeg nedaju iskompleksirani Grci koji čak tvrde da je Aleksandra bio makedonac, iako je on osvojio Grčku !? Dakle, svi imaju posebno ovdje na Balkasnkim prostorima velike megalomanske apetite !! i svi imaju svoga Jednookog Diva !
  A kao konkurenti ti se divovi i apatiti ne podnose pa izazivaju nemire i tenzije.
  Da bi Odisej oslobodio svoje drugove poslužio se lukavstvom pa je napio diva i oslijepio ga !
  Da bi mi danas postli slobodni moramo pobijediti sbe i izvaditi gredu iz svoga oka kako bi bili slobodni od ludila koje vodi u rat. Sveti ratovi i Đihad kao sveti rat se ima obratiti od isključivo vojnog rata u duhovni rat u rat za pobjedu mira, u duhovnu borbu, u pobjedu poštenjem, istinom ,molitvom, postom dobrosusjedstvom itd. Rat u vojnom smislu je dopušten tek kao obrambeni rat. A vjere če pobijediti vjerom ne mačem, kako neki misle, i sam Bog se na kraju pojavljuje kao sudac i zato ne uzimajmo pravdu u svoje ruke več se borimo za mir !
  Dakle, pobijedimo jedookog diva poput Davida !

 6. marijo

  Zašto nas je Bog otkupio od JEZIKA ?

  UMIŠLJENOST I UMOSLOVLJENOST naroda SLOVA
  Odakle je potekao rasizam
  Escalibur i san o Svevlasti

  U Otkrivenju piše:.. Otkupio nas je od svakog puka , plemena JEZIKA i naroda !
  Zašto od JEZIKA ? Zato što u njima postoji sadržaj starog čovjeka a snjime i imena starih bogova psovki magije i dr. Mi smo krštanjem svukli staroga čovjeka da bi obukli novoga !
  Znamo da slovo ubija a Duh oživljuje i to nam postaje jasno kada naiđemo na doslovne tumače biblije poput raznih sekta koji se doslovno drže tekstova a bez pravog konteksta.
  A kada je riječ o poganskim jezicima koje danas u sebi kao nasljeđe nose moderni jezici oni su povezani sa drevnim pojmovima koji su nekad imale posebnu težinu ali danas one tinjaju potisnute u podsvijesnim slojevima i dozivaju svoju drevnu vezu.
  Naime postoje religije u svoj svojoj različitosti koje su nastale uslijed raznih okolnosti počevši od iskonskog monoteizma pa skretanja u politeističke kultove koji nose u sebi izraz pobunjenih bogova na početku. Prirodne religije su nastale iz strahova drevnog čovjeka koji kada je izbačen iz raja lutao i odlutao i polako se otuđio od izvornog monoteizma i uslijed strahova pred divljim neukročenim prirodnim silama, uslijed prirodnih katastrofa, počeo je strahovati od prirode koju je zamijenio sa Stvoriteljem , dakle počeo je štovati stvorenje umjesto Stvoritelja ! A prirodne sile je doživljavao antropomorfno dok je Svemoć Boga zamijenio močima sila prirode a što je karakteristično i za današnje znanstvenike kojima zastaje dah pred fizičkim nedokučenim zakonima i neistraženim svemirom kojeg božanstveno obožavaju i tako se otuđuju od samog Stvoritelja koji je sve stvorio, iako i sama priroda svjedoči o svom Stvoritelju.
  Postoje i magijski obojene religije koje su vremenom kontaminirane i zastranile, zatim tu je i magija
  koja je prisutna i danas ali u novom izdanju. A postoji i iskonski monoteizam koji je ostao još dobro uščuvan kod primitivnih plemena pa takve religije zbog toga i držimo primarnim religijama koje svjedoče o postojanju iskonskog monoteizma.

  Kod magijskoobojenih religija nalazimo na niz poteškoča u identifikaciji zbog magijskih elemenata u njima. Posebno su karkateristični tu religijski pojmovi .tj liturgijski jezični pojmovi magijskog tipa koji su nosili posebnu snagu magijskog utjecaja mantričnog tipa koji bi utjecao na praktikante. Tako da sami pojmovi su bili pomno izrađivani i struktuirani u raznim kombinacijama koje bi kao takve djelovale na svijest i podsvijest kolektivnog. Cilj je zaokupiti i zarobiti um i stvoriti ropsko jednoumlje: Na istoj osnovi korištene su u novije doba i ideologije koje konsolidiraju snage njihovih poklonika. Iz toga možemo razumijeti razne manipulacije ljudskog uma..
  Zato Jezik nosi poseban značaj utjecaja na kolektivitet. On omogučuje rasnu (duhovnu) konzistenciju kao duhovno nasljeđe korijena duboko ukorijenjenih u podsvijesnom nasljeđu koje ga retroaktivno veže za drevne izvore. Duhovno nasljeđe jezika nije toliko povezano sa rasnim genetskim nasljeđem kako neki to krivi shvačaju ali je kao nasljeđe daleko opasnije.
  Čini se da je rasizam u današnjem značenju potekao iz Indije od Arijskih naroda iz kastinskog sustava kao slike rasnih dinastija koje imaju zavladati svijetom. U tom smislu služi i JEZIK a on je sredstvo poput mača Escalibura koji pobjeđuje i druge porobljuje. To je jezik divovskih apetita, jezik divova oholih naroda koji koji žele zavladati svijetom.
  Po nekim tezama sanskrt zapravo zanči Satan ! I tako nosi sotosnki san o Svevlasti u svijetu !
  Inače na početku je postojao samo jedan jezik ! Ali kasnije se jezici razgraničuju . Svatko iz svog jezika metodom raščlambi i premetanja može doči do tog iskonskog izvora zajedničkog jezika , ali magijski jezika kao tvorba za svevlast je posebno determiniran i nosi u sebi svoj kod utkan u pojmove koji se posebnim mnemotehničkim metodama utiskuju u pamčenja kolektivne svijesti i na nju utječu hipnobilnim utjecajima. Poznato je da je Hipnos značenje san a hipnoza uspavljuje praktikanta i usmjeruje pažnju na determinirani cilj. Ti utjecaji postaju snažniji pod upotrebom opijata. Te jezike i praktikante možemo prepoznati po zaluđenim obožavateljima slova: slovo je sredstvo utjecaja na pamčenje i sam po sebi mnemotehničko pomagalo, ali to sredstvo je dvosjeklo poput mača i amfibolično poput drva spoznaje dobra i zla. I oni koji jedu iz njegova ploda pretvaraju se i sami u dualizam u dvojstvo jatstva u svoju masku licemjerja. Oni koji se igraju bakljom u svim inverzijama dovode sebe u opasnost da sami sebe uruše.
  Kako ovo objasniti tolikim zaljubljenicima galgoljice koji obožavaju slovo ? Srbima koji imaju svoje sloke , ili onima koji imaju rune ?
  Kod teologa postoji napast napuhanog znanja ! I tako da oni danas na svoj način imaju svoj kvasac koji pomalo sliči na saducejski kvasac ljudskih misli. Teolozima je danas postalo važnije znaje o Bogu nego poznavanje Boga ! I tako oni stalno nešto množe svoje znanje i deponiraju ga u svoj arhiv pamčenja a bliskost s bogom zaboravljaju. Boga su zamijenili sa slovom ! Sa pojmom ! Slijedeći korak zastranjenja je da se i sam Bog na tom putu progresa pretvori u obični pojam u slovo
  a nakon toga se tim pojmovima koristi poput potrošne robe za našu čast za našu korist i tako imamo prve oblike zloporabe i slova i znanja i nismo daleko od zabranjene upotreba božjih imena u magijske svrhe !
  Ne zaboravimo ! Svaka stvar može poslužiti na dobro ili na zlo ! I biblija može izokrenuta postati sotonistička biblija. Npr- Biblija -sotonistička biblija; Red-nered, moral.amoral. Stvoritelj-arhitekt;
  Istinito Svijeto -Svjetlonoša; SVEVID BOG -Jednooko Horusa, Odina, Dedzala itd.–itd. Itd.
  Dakle, imamo dva blizanca koji veoma sliče ali nisu isti ! I upravo u pouistini leži najveća moč zavođenja veča nego u otvorene laži: riba ne bi nikad zagrizla u udicu po sebi ali mamac je privlači.

  Ime Zvijeri je -BIJAŠE I NIJE ! I Svi oni koji se okreču za prošlošču svojih predaka nostalgično sa divovskim apatitima okreču s eraljama Zvijeri koja ih vodi u propast. Nie li tako bilo i sa znatiželjom Lotove žene ? Mafijaši imaju svoju izreku : onaj tko traži ono što ne treba dobije ono što neče !