NEOBIČAN I NEPROTUMAČIV GOSPIN ZNAK U FATIMI – 13. SVIBNJA 2011.

 

  Nevjerojatna snimka Gospe Fatimske,  koju je gosp. Branko Šunjić snimio dana 13.05.2011. digitalnim fotoaparatom . Prof. dr fra Josip Marcelić nam je dostavio slijedeći tekst:

 

Iz Splita je krenulo hodočašće u Fatimu za blagdan Gospe – 13. svibnja 2011. Hodočašće je pripremila agencija Ichtis, Split. Gospa je posebno počastila naše Hodočašće jednim posebnim znakom. Naime, na njezin blagdan 13. svibnja 2011. – navečer u noći – poslije procesije sa svijećama…i odlaska hodočasnika s Gospina trga – neki su hodočasnici ostali i dalje pred Kapelicom ukazanja u molitvi… a neki su lizli oko kapelice. Među njima je bio i jedan naš hodočasnik – Branko Šunjić…On je ostao u molitvi i puzanju na koljenima oko Kapelice… – i, naravno, snimio je kapelicu s kućicom Gospinom… Bilo je to nekako oko ponoći. Kada je u Splitu pogledao svoje digitalne slike – ugodno se iznenadio. Na jednoj fotografiji vidi se Kapelica u tami a na sredini Kapelice je Slika Gospe mnogo većih dimenzija nego li je Gospin kipić u Kapelici. Nadalje, Slika je IZVAN SVOJEG REDOVITOG POSTOLJA. Također, Gospa ledbi u zraku i čitavim svojim Likom isijava svjetlo. Zaista, jedinstvena slika. Ako usporedimo tu Fotografiju i fotografije redovitog položaja Gospe i veličine kipa Gospina u Kapeli ukazanja – očito se tu zbilo nešto izvanredno. Ta Slika nije fotografija Gospina kipa koji se čuva u kapeli! –

Fatimska kapelica, uobičajenim dnevnim ritmom

 

Detalj iz Kapelice, te večeri – obratiti pozornost na proporcije kipa Gospe u odnosu na ambijent (ispričavamo se zbog loše snimke).

 

Neobjašnjiva svjetlost primjećena tek po povratku u Split

Uz veličinu Gospinog lika, koja je bitno drugačija i koji je pomaknut od redovitog položaja Gospinog kipa, gosp. Branka Šunjića je zapanjila i neobjašnjiva svjetlost koja je okruživala lik Djevice Marije.

To je dakako posebni ZNAK za Branka – ali i za čitavo naše Hodočašće – jer se Znak pojavio u okviru NAŠEGA hodočašća i naših molitava za našu Hrvatsku Domovinu!

Fra Josip Marcelić

Odgovori

Skip to content