‘HDZ se vraća državotvornoj i suverenoj politici i Franji Tuđmanu’

KONZULTACIJE U SREDIŠNJICI HDZ-a
U HDZ je tijekom prijepodneva pristigla predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare Ožbolt, a iz stranačke središnjice izašli su Miroslav Tuđman, Zdravko Tomac i Ivan Aralica.

U HDZ-ovoj središnjici u tijeku je sastanak najvišeg stranačkog vodstva na kojem se, prema neslužbenim informacijama, kreiraju izborne liste i dogovaraju koalicije.

U HDZ je tijekom prijepodneva pristigla i predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare Ožbolt, a iz stranačke središnjice izašli su Miroslav Tuđman, Zdravko Tomac i Ivan Aralica.

Miroslav Tuđman je kratko novinarima izjavio da su razgovarali o sadašnjoj i budućoj situaciji u Hrvatskoj.

Upitan hoće li dati javnu potporu HDZ-u Miroslav Tuđman je odgovorio da će poduprijeti onaj program HDZ-a koji ide za tim da se Hrvatska razvije u stabilnu zemlju sa solidnim gospodarskim i nacionalnim programom kako u odnosu na europske integracije tako i prema unutarnjoj stabilnosti.

Na upit je li mu ponuđeno da bude na HDZ-ovoj izbornoj listi Miroslav Tuđman je rekao da ne, te da će HDZ o izborima i izbornim listama tek odlučivati.

Zdravko Tomac je rekao da je razgovor bio otvoren i jasan i da su vrlo zadovoljni s onim što su čuli – da se HDZ vraća državotvornoj i suverenoj politici i Franji Tuđmanu. “Takvoj smo politici davali i davat ćemo podršku”, rekao je.

Hina

Odgovori

Skip to content