Balkansko divljanje Vesne Pusić!

NASILJE NAD DEMOKRACIJOM
Svi koji žele u EU, sretan im put! Isto možemo ponuditi onima koji ne mogu prežaliti Jugoslaviju. Ne žele europske sile Hrvate, nego Lijepu Našu! Ne žele europski nautičari stare komunističke babuskare iz Hrvatskog sabora i Vlade RH, nego naše otoke, naše prirodne resurse i naše mlade cure.

    Photo: Patrik Macek/PIXSELL |
 
Tri dana prije referenduma, nitko od dvije tisuće građana RH involviranih u pristupne pregovore sa EU, koje preskupo plaćamo, ne znaju odgovoriti na jednostavno pitanje što je potpisano i u kakvu zajednicu ulazimo. Tretiraju nas kao pacijenta kome se bolest može vratiti, a konačna dijagnoza pada na jesen – izjavio je danas u Saboru autonomni Dragutin Lesar. Vladajući su požurili s referendumom prije nego što saznamo sve razmjere veleizdaje struktura RH, kako onih iz koalicije Kukuriku, tako i onih iz prethodne koalicije HDZ-a.

Kapital je novi bitak

Treba razumjeti moderne oblike imperijalističke kolonizacije. Svjetski kapital kroji državne granice i postavlja vlade. U Italiji i Grčkoj premijeri su bankari, mimo izbora, a tim putem krenula je i Slovenija. Marko Voljč novi je slovenski premijer. Za vrijeme slovenske tranzicije radio je u Svjetskoj banci u Washingtonu! Bio je predsjednik uprave Ljubljanske banke. Nakon što belgijska osiguravajuća i bankarska skupina KBC preuzima trećinu dionica, Voljč je prešao na dužnost direktora KBC-ovih operacija za područje istočne Europe i Rusiju. U tijeku je sveopći napad na Mađarsku, jer je ukinula valutnu klauzulu. Europski apsolutistički vladari doveli su Viktora Orbana u Bruxelles i izvrijeđali ga u ime demokracije. Drže da je normalno da je Britanija kraljevina, a drevna Mađarska, odnosno Ugarska, nekada predstraža Europe prema istoku, mora u svom nazivu imati riječ “republika”. Lijepa Naša nije Hrvatska, nego Republika Hrvatska, koja se tako samo zove, ali to ne znači da pripada Hrvatima! Strane su banke već preuzele “Republiku Hrvatsku”, zapravo Lijepu Našu. Živimo u uvjetima ograničenog suvereniteta. Potpunu kapitulaciju, odnosno pridruživanje EU, najsnažnije zagovara Vesna Pusić, o našem trošku i na našu štetu.

Defetizam u Hrvata obavještajno je nametnut

Kako objasniti samoubilačke udare kitova na litice? Zašto najveći među nama, hrvatski branitelji, dižu ruku na sebe, a njihov prostor preuzima najgore smeće, balkanski otpad, protivnici hrvatske nacionalne ideje. Kako doživljavate predstojeći referendum? Imate li vi osjećaj da Hrvati ovih dana odlaze na europski otok Giglio i pokušavaju se ukrcati na kruzer Costa Concordia? Prisjetimo se da smo već bili u EU, tada Austrougarskoj, i da smo ostali odsječeni od hrvatskih zemalja Bosne i Hercegovine. Kada je Ferdinand najavio pripajanje BiH hrvatskoj matici, pokrenut je Svjetski rat! Kada je Hitler gubio rat, dvije godine prije pada Mussolinijeve Italije, zgurani smo u Osovinu. Kada su svijet preuzele industrijske sile, mi smo zgurani u agrarnu kraljevinu. Kada je zapadna demokracija ulazila u svoje zlatno doba, Hrvate su bacili u okove komunizma. EU nezadrživo tone, a Hrvati se samoubilački ukrcavaju, što košta da košta. Peta kolona u našim redovima uspjela je za svega deset godina preokrenuti raspoloženje dobrog dijela građana protiv samostalne RH. Najgori među nama uvjeravaju nas da smo mali, nesposobni i korumpirani. Zatvaranje Ive Sanadera izlazi izvan okvira domaće i europske korupcije i ima za zadaću produbljivanje hrvatskog defetizma. Nakon što je cilj postignut, Sanader postaje nevažan, padaju optužbe protiv Damira Polančeca, a vidi slučaja, Hrvoje Petrač izlazi iz pržuna. Strana agentura stalno nam ponavlja da smo dobre sluge i loši gospodari, osim ako novi gazda dolazi iz jugoslavenskih struktura.

Svi koji žele EU neka tamo odsele!

Ne znam zašto predstojeći referendum uvažava tajnost glasovanja, ako svatko od nas želi javno izraziti svoje NE ili svoje DA pridruživanju EU. Zaokružim NE, odmah ispred tih čudaka u lokalnoj izbornoj/referendumskoj komisiji, a njih to smeta – ne žele znati kako glasujem. Imam pravo na diskreciju! Ali, tu diskreciju ne želim, niti na izborima! Neka svi vide da glasujem za onoga koga javno promičem. Nekako se probijem do svog maloga i pokušam pomokriti listić, a komisija zove osiguranje! Dobro, dobro, krivo sam shvaćen! Zakopčavao sam šlic! Odem iza panoa i u punoj privatnosti s listićem obrišem rit, a oko onoga DA pojavi se nevidljiva tinta. Neke podvale postaju razvidne. Evo je prošlo mjesec dana, a pobjeda Partije zaudara. Zapravo je pobijedio strani Kapital! Referendum nije niti počeo, a već zaudara na uvijek iste raspadajuće guzice. A sve smo mogli riješiti prilikom popisa stanovništva, dodavanjem jedne kockice za prekrižiti EU. Svi koji žele živjeti u EU neka tamo fizički presele! I neka tamo pokušaju prodavati maglu, a Lijepu Našu i Hrvate ostavimo ovdje, na Jadranu. Zamislite buđenje u toj novoj, slobodnoj Hrvatskoj. Izađete na sunčanu rivu, a nigdje Vesne Pusić, Jadranke Kosor, Zorana Milanovića i Ive Josipovića! Raj na zemlji! Odete do prve javne kuhinje – nema ih niti tamo! Slobodniju Hrvatsku od takve teško je zamisliti. Otvorite TV, a Pusićka eurofilski predano čisti javni zahod u Bruxellesu, Kosorica istovara kamion u Ljubljani, dok Milanović i Josipović asfaltiraju aleju Karla Marxa u Londonu. Ovako će sjediti u smrdljivom Europskom parlamentu, kao što su smradili u Hrvatskom saboru. Ima jedna utješna vijest: Hrvoje Petrač nije izašao iz zatvora u EU! Nego već u RH. Zanimljivo, liječi se u Izraelu? Znači li to da i mi dobivamo bankara za prvu facu u državi? Tko je sljedeći Smradaner? To je nezamisliv obrat – sve naše nade pale su na Petrača! Umjesto borbe protiv korupcije, naša je nada klasično podzemlje, koje jedino može ugroziti ovako korumpirane političke strukture. Neka banda pokuša oporezovati imovinu Petrača!

Teror mješovitih brakova

Hrvatsku povijest možemo gledati kao željoteku mješovitih brakova. Titu uvaljaju Jovanku i evo nas u Jugoslaviji. Tuđmanu podvale Hrvaticu i ode Jugoslavija u 3PM. Kraj prošle godine i početak ove obilježeni su sramotnim političkim nasiljem mješovitih brakova. Vesne Pusić nameće cijeloj naciji svoje obiteljske probleme – udata je za Jurgisa Vytautasa Oniunasa. Uvijek je imala dovoljno obiteljskih razloga protiv nacionalnih granica Hrvatske. Nakon što su konačno pale sve maske, pa i ona o tati-dužnosniku NDH, nacija je zaprepaštena partizanskim primitivizmom ministrice vanjskih poslova u RH, koja bi morala imati minimalnu odgovornost prema visokoj dužnosti koju obavlja. Titova diverzantica pojavljuje se na javnim sačekušama, gdje protivnike ne nadglasava argumentima, nego razglasom. Imali ste kada provjeriti što smo potpisali! – kaže nam Neven Mimica. Kojeg li bezobrazluka! Danas smo bili svjedoci sramotnog nastupa zastupnika Frane Matušića u Hrvatskom saboru. Znate, trebali smo kucati i vrata bi nam se otvorila! Matušić bi nam sve objasnio, iako ništa ne shvaća. Pregovori su bili ponižavajući, a ipak tajni! Zašto su bili tajni? E, to je teško objasniti. Pokucajte na vrata, pa možda dobijete odgovor. Onaj tajni, iza vrata. Koliko poznajem pravila demokracije, običan porezni obveznik može nazvati glupanima one koji će na predstojećem referendumu glasovati protiv EU, ali visoki hrvatski dužnosnik nema pravo na takvo ponašanje. U toj zbrkanoj EU koju Pusićka plameno zagovara, možete nekog predsjednika ili nekog ministra, pa i zastupnika u parlamentu nazvati mokrom krpom ili glupanom i nikome ništa, ako ne vičete nekome na kućnom pragu i tako ometate nečiji privatni mir, ali niti jedan predsjednik, niti jedan ministar i niti jedan zastupnik nema pravo reći za nekog svog građanina da je glup, bio taj građanin za EU ili protiv EU. Nakon glumatanja sveučilišnog nivoa, utemeljenog na komunističkim kulturnim disciplinama Predvojnička obuka i ONO i DSZ, pred nama je goropadna europska snaha kratke pameti. Imam neugodan dojam da je svaka ministrica RH u pravilu obična balkanska glupača i partijska halapača. Ovo ti je zadnji put! – priprijetio je Zoran Milanović oporbenoj Jadranki Kosor, nakon zastupničkog pitanja u Saboru. Zašto ga nije pljunula? Zar je takvo ponašanje dozvoljeno samo Vojislavu Stanimiroviću? Gdje nalaze takve likove?

Okupacija RH već je provedena!

Vesna Pusić prijeti! Ostat ćemo bez mirovina! Valjda ako uđemo u EU, jer se tamo urušava mirovinski sustav. Osoba ograničenih sposobnosti, koja zapravo ne zna raditi ništa konkretno, koja zapravo ne zna što se događa u EU i koju bi trebale zahvatiti lustracije, zadržala je društveni/režimski status iz komunizma, ušla u Hrvatski sabor i saborske odbore i na kraju se uspela na poziciju ministrice vanjskih poslova. Drži nam lekcije! To je zastrašujuće! To je kraj hrvatske države, ušli mi u EU ili ostali formalno samostalna RH. Davor Butković, novinar Jutarnjeg lista, čudi se čemu tolika frka oko pridruživanja EU kada RH nije suverena država. Koliko su tome pogodovale njegove izjave i izjave Vesne Pusić? Pogotovo ona o agresiji RH na BiH. Naravno da je okupacija RH već provedena. Imamo niz dokaza za to. Pusićka vodi vanjske poslove, a Milorad Pupavac dolazi na čelo odgovarajućeg saborskog odbora. Dodajte tu Ivu Josipovića, koji također sudjeluje u kreiranju i vođenju vanjske politike. Niti jedan Hrvat! Niti jedan katolik! Zar to nije gore od veleizdaje? To nam ne bi priredio niti Ratko Mladić, da je kojim slučajem pokorio Hrvatsku. U takvom trokutu postavio bi barem jednog Hrvata, tek toliko da ne kažemo da je četnik. Ipak, sve dok postoji minimalna formalna suverenost RH, tu kvalitetu trebamo braniti. Nekoliko godina prije raspada Jugoslavije jedan je Gringo u zagrebačkom restoranu Monet izjavio kako će se Hrvatska 90-tih osamostaliti i da će naš prvi predsjednik biti Franjo Tuđman. Krešimir Mišak, publicist i voditelj emisije Na rubu znanosti, podsjeća nas u hvale vrijednom intervjuu na dnevno.hr da je Rockefeller IV. znao prije izbora da će Stipe Mesić biti drugi predsjednik RH. Naravno da su RH cijelo vrijeme vodili strani namjesnici i da su glavni i danas, ali trebamo ustrajati na barem formalno suverenoj RH. Ulazak RH u EU ima za jedan od ciljeva tvrđu granicu na Uni, kako zbog sigurnosti Republike Srpske, tako i zbog dubljeg razdvajanja Bijele Hrvatske i Hercegovine. Da je pameti, Hrvatska ne bi ušla niti u jednu zajednicu bez BiH.

Odstranjivanje direktne demokracije

Napominjem da u nedjelju izlazimo na referendum koji to nije. Sabor je suspendirao instrumente direktne demokracije. Ako to možete podnijeti, možete ući u neku smrdljivu instituciju RH ili neku pomoćnu prostoriju, dodati svoje osobne otrovne plinove i to je sve. Hrvatska državna administracija je ogromna, skupa i suvišna! Institucije su tu da zakonski provedu diktat stranog kapitala. Sramotno su odbačeni temeljni instituti demokracije. Namjesnici stranog kapitala i stranog interesa promijenili su ustavnu odredbu o referendumu, koja je zahtijevala potvrdu neke odluke natpolovičnom podrškom svih glasača, što je izmijenjeno u korist natpolovične većine onih koji izađu na “referendum” – to više nije referendum. Da strukture u RH zanima narodna volja, danas bi svatko imao doma token poput bankovnog, kojim bi izrazio svoju volju o bilo kojem pitanju. Brzo i jeftino! David Icke, jedan od britanskih prvaka teorije zavjere, upozorava Hrvate da ulaze u EU isto kao da na silu ulaze u kuću koja gori. Zašto nitko ne zna što je potpisano sa EU? Da sporni ugovor ne sadrži brojne negativnosti, već bi nam bio serviran, u cijelosti. U tri obroka dnevno! Pokret Za Hrvatsku – NE EU podnio je kaznenu prijavu protiv Vesne Pusić zbog prijetnji biračima temeljem članka 116. Kaznenog zakona – “Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača …”

EU je civilizacijska sramota

Danas je u Saboru bivša balkanska Marija i današnja europska Ingrid citirala Jeana Monneta, utemeljitelja EU: “Mi ne ujedinjujemo države, nego ljude”. Mišak napominje da je isti Monnet izjavio da je cilj u što manjim koracima stvoriti državu u kojoj će se poništiti suvereniteti, ali tako da to nitko ne shvati. U nedjelju zaokruživanjem DA zanemarujete sljedeće činjenice:

(01) EU je skupa i neučinkovita administracija

(02) EU je u dubokoj gospodarstvenoj i političkoj krizi

(03) Ovakva eurozona je besmislena, svjetska podvala Uniji

(04) EU je fašistička tvorevina

(05) EU je diktatura u rukama svjetskog kapitala i njegove Europske komisije

(06) EU je pod direktnim utjecajem Trilateralne komisije i grupe Bilderberg

(07) EU je rasistička zajednica – snažnije članice ukidaju multikulturni suživot

(08) EU promiče interes banaka i korporacija

(09) EU nameće bankarske vlade u slabijim članicama

(10) EU je zajednica snažnog nutarnjeg neprijateljstva

(11) EU vodi ratove i tajne operacije

(12) Velike sile EU u ostalim zemljama uništavaju i ograničavaju proizvodnju

(13) Pripadali smo Europi, ali i europskom Trećem Reichu

(14) Rad je dostojan čovjeka. Rad je civilizacijska vrijednost i ne treba biti jeftin

(15) Hrvatska će plaćati članstvo Britanije, a ne obrnuto.

Situacija je jako dramatična. Najmanje polovica građana RH protivi se ulasku u EU, a u Saboru je protiv tek dvoje-troje zastupnika. Time se vraćamo na poremećen izborni sustav u RH, koji afirmira neprijatelje hrvatske nacionalne ideje. Za “Da EU” potrošene su i neke autonomne osobe, poput Zvonimira Despota, koji je napisao panegirik ulasku u EU, a vjerojatno je intimno protiv. Mnogi će ovih dana pozivati na pridruživanje EU da zadrže posao. Vodite računa da je NDH u Trećem Reichu vojno nametnuta, kao i obje Jugoslavije i da narod nikada ne snosi krivicu za pogrešna udruživanja, ali s RH u EU stvari nisu jednako prepoznatljive, jer se glume demokratske metode. Preko referenduma koji to nije, Hrvati će ući u zajednicu za koju je Hitler bio mala beba, bolesni altruist. Neka se “naši” političari ne zavaravaju, u EU ulazi samo Lijepa Naša, a oni nisu poželjni kao ni Hrvati, kako ovdje tako i u EU.
    Autor: Tvrtko Dolić|

 

NASILJE NAD DEMOKRACIJOM

Balkansko divljanje Vesne Pusić!

Svi koji žele u EU, sretan im put! Isto možemo ponuditi onima koji ne mogu prežaliti Jugoslaviju. Ne žele europske sile Hrvate, nego Lijepu Našu! Ne žele europski nautičari stare komunističke babuskare iz Hrvatskog sabora i Vlade RH, nego naše otoke, naše prirodne resurse i naše mlade cure.

  • Autor: Tvrtko Dolić|
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL |
  • Četvrtak, 19.01.2012 19:08

Tri dana prije referenduma, nitko od dvije tisuće građana RH involviranih u pristupne pregovore sa EU, koje preskupo plaćamo, ne znaju odgovoriti na jednostavno pitanje što je potpisano i u kakvu zajednicu ulazimo. Tretiraju nas kao pacijenta kome se bolest može vratiti, a konačna dijagnoza pada na jesen – izjavio je danas u Saboru autonomni Dragutin Lesar. Vladajući su požurili s referendumom prije nego što saznamo sve razmjere veleizdaje struktura RH, kako onih iz koalicije Kukuriku, tako i onih iz prethodne koalicije HDZ-a.

Kapital je novi bitak

Treba razumjeti moderne oblike imperijalističke kolonizacije. Svjetski kapital kroji državne granice i postavlja vlade. U Italiji i Grčkoj premijeri su bankari, mimo izbora, a tim putem krenula je i Slovenija. Marko Voljč novi je slovenski premijer. Za vrijeme slovenske tranzicije radio je u Svjetskoj banci u Washingtonu! Bio je predsjednik uprave Ljubljanske banke. Nakon što belgijska osiguravajuća i bankarska skupina KBC preuzima trećinu dionica, Voljč je prešao na dužnost direktora KBC-ovih operacija za područje istočne Europe i Rusiju. U tijeku je sveopći napad na Mađarsku, jer je ukinula valutnu klauzulu. Europski apsolutistički vladari doveli su Viktora Orbana u Bruxelles i izvrijeđali ga u ime demokracije. Drže da je normalno da je Britanija kraljevina, a drevna Mađarska, odnosno Ugarska, nekada predstraža Europe prema istoku, mora u svom nazivu imati riječ “republika”. Lijepa Naša nije Hrvatska, nego Republika Hrvatska, koja se tako samo zove, ali to ne znači da pripada Hrvatima! Strane su banke već preuzele “Republiku Hrvatsku”, zapravo Lijepu Našu. Živimo u uvjetima ograničenog suvereniteta. Potpunu kapitulaciju, odnosno pridruživanje EU, najsnažnije zagovara Vesna Pusić, o našem trošku i na našu štetu.

Defetizam u Hrvata obavještajno je nametnut

Kako objasniti samoubilačke udare kitova na litice? Zašto najveći među nama, hrvatski branitelji, dižu ruku na sebe, a njihov prostor preuzima najgore smeće, balkanski otpad, protivnici hrvatske nacionalne ideje. Kako doživljavate predstojeći referendum? Imate li vi osjećaj da Hrvati ovih dana odlaze na europski otok Giglio i pokušavaju se ukrcati na kruzer Costa Concordia? Prisjetimo se da smo već bili u EU, tada Austrougarskoj, i da smo ostali odsječeni od hrvatskih zemalja Bosne i Hercegovine. Kada je Ferdinand najavio pripajanje BiH hrvatskoj matici, pokrenut je Svjetski rat! Kada je Hitler gubio rat, dvije godine prije pada Mussolinijeve Italije, zgurani smo u Osovinu. Kada su svijet preuzele industrijske sile, mi smo zgurani u agrarnu kraljevinu. Kada je zapadna demokracija ulazila u svoje zlatno doba, Hrvate su bacili u okove komunizma. EU nezadrživo tone, a Hrvati se samoubilački ukrcavaju, što košta da košta. Peta kolona u našim redovima uspjela je za svega deset godina preokrenuti raspoloženje dobrog dijela građana protiv samostalne RH. Najgori među nama uvjeravaju nas da smo mali, nesposobni i korumpirani. Zatvaranje Ive Sanadera izlazi izvan okvira domaće i europske korupcije i ima za zadaću produbljivanje hrvatskog defetizma. Nakon što je cilj postignut, Sanader postaje nevažan, padaju optužbe protiv Damira Polančeca, a vidi slučaja, Hrvoje Petrač izlazi iz pržuna. Strana agentura stalno nam ponavlja da smo dobre sluge i loši gospodari, osim ako novi gazda dolazi iz jugoslavenskih struktura.

Svi koji žele EU neka tamo odsele!

Ne znam zašto predstojeći referendum uvažava tajnost glasovanja, ako svatko od nas želi javno izraziti svoje NE ili svoje DA pridruživanju EU. Zaokružim NE, odmah ispred tih čudaka u lokalnoj izbornoj/referendumskoj komisiji, a njih to smeta – ne žele znati kako glasujem. Imam pravo na diskreciju! Ali, tu diskreciju ne želim, niti na izborima! Neka svi vide da glasujem za onoga koga javno promičem. Nekako se probijem do svog maloga i pokušam pomokriti listić, a komisija zove osiguranje! Dobro, dobro, krivo sam shvaćen! Zakopčavao sam šlic! Odem iza panoa i u punoj privatnosti s listićem obrišem rit, a oko onoga DA pojavi se nevidljiva tinta. Neke podvale postaju razvidne. Evo je prošlo mjesec dana, a pobjeda Partije zaudara. Zapravo je pobijedio strani Kapital! Referendum nije niti počeo, a već zaudara na uvijek iste raspadajuće guzice. A sve smo mogli riješiti prilikom popisa stanovništva, dodavanjem jedne kockice za prekrižiti EU. Svi koji žele živjeti u EU neka tamo fizički presele! I neka tamo pokušaju prodavati maglu, a Lijepu Našu i Hrvate ostavimo ovdje, na Jadranu. Zamislite buđenje u toj novoj, slobodnoj Hrvatskoj. Izađete na sunčanu rivu, a nigdje Vesne Pusić, Jadranke Kosor, Zorana Milanovića i Ive Josipovića! Raj na zemlji! Odete do prve javne kuhinje – nema ih niti tamo! Slobodniju Hrvatsku od takve teško je zamisliti. Otvorite TV, a Pusićka eurofilski predano čisti javni zahod u Bruxellesu, Kosorica istovara kamion u Ljubljani, dok Milanović i Josipović asfaltiraju aleju Karla Marxa u Londonu. Ovako će sjediti u smrdljivom Europskom parlamentu, kao što su smradili u Hrvatskom saboru. Ima jedna utješna vijest: Hrvoje Petrač nije izašao iz zatvora u EU! Nego već u RH. Zanimljivo, liječi se u Izraelu? Znači li to da i mi dobivamo bankara za prvu facu u državi? Tko je sljedeći Smradaner? To je nezamisliv obrat – sve naše nade pale su na Petrača! Umjesto borbe protiv korupcije, naša je nada klasično podzemlje, koje jedino može ugroziti ovako korumpirane političke strukture. Neka banda pokuša oporezovati imovinu Petrača!

Teror mješovitih brakova

Hrvatsku povijest možemo gledati kao željoteku mješovitih brakova. Titu uvaljaju Jovanku i evo nas u Jugoslaviji. Tuđmanu podvale Hrvaticu i ode Jugoslavija u 3PM. Kraj prošle godine i početak ove obilježeni su sramotnim političkim nasiljem mješovitih brakova. Vesne Pusić nameće cijeloj naciji svoje obiteljske probleme – udata je za Jurgisa Vytautasa Oniunasa. Uvijek je imala dovoljno obiteljskih razloga protiv nacionalnih granica Hrvatske. Nakon što su konačno pale sve maske, pa i ona o tati-dužnosniku NDH, nacija je zaprepaštena partizanskim primitivizmom ministrice vanjskih poslova u RH, koja bi morala imati minimalnu odgovornost prema visokoj dužnosti koju obavlja. Titova diverzantica pojavljuje se na javnim sačekušama, gdje protivnike ne nadglasava argumentima, nego razglasom. Imali ste kada provjeriti što smo potpisali! – kaže nam Neven Mimica. Kojeg li bezobrazluka! Danas smo bili svjedoci sramotnog nastupa zastupnika Frane Matušića u Hrvatskom saboru. Znate, trebali smo kucati i vrata bi nam se otvorila! Matušić bi nam sve objasnio, iako ništa ne shvaća. Pregovori su bili ponižavajući, a ipak tajni! Zašto su bili tajni? E, to je teško objasniti. Pokucajte na vrata, pa možda dobijete odgovor. Onaj tajni, iza vrata. Koliko poznajem pravila demokracije, običan porezni obveznik može nazvati glupanima one koji će na predstojećem referendumu glasovati protiv EU, ali visoki hrvatski dužnosnik nema pravo na takvo ponašanje. U toj zbrkanoj EU koju Pusićka plameno zagovara, možete nekog predsjednika ili nekog ministra, pa i zastupnika u parlamentu nazvati mokrom krpom ili glupanom i nikome ništa, ako ne vičete nekome na kućnom pragu i tako ometate nečiji privatni mir, ali niti jedan predsjednik, niti jedan ministar i niti jedan zastupnik nema pravo reći za nekog svog građanina da je glup, bio taj građanin za EU ili protiv EU. Nakon glumatanja sveučilišnog nivoa, utemeljenog na komunističkim kulturnim disciplinama Predvojnička obuka i ONO i DSZ, pred nama je goropadna europska snaha kratke pameti. Imam neugodan dojam da je svaka ministrica RH u pravilu obična balkanska glupača i partijska halapača. Ovo ti je zadnji put! – priprijetio je Zoran Milanović oporbenoj Jadranki Kosor, nakon zastupničkog pitanja u Saboru. Zašto ga nije pljunula? Zar je takvo ponašanje dozvoljeno samo Vojislavu Stanimiroviću? Gdje nalaze takve likove?

Okupacija RH već je provedena!

Vesna Pusić prijeti! Ostat ćemo bez mirovina! Valjda ako uđemo u EU, jer se tamo urušava mirovinski sustav. Osoba ograničenih sposobnosti, koja zapravo ne zna raditi ništa konkretno, koja zapravo ne zna što se događa u EU i koju bi trebale zahvatiti lustracije, zadržala je društveni/režimski status iz komunizma, ušla u Hrvatski sabor i saborske odbore i na kraju se uspela na poziciju ministrice vanjskih poslova. Drži nam lekcije! To je zastrašujuće! To je kraj hrvatske države, ušli mi u EU ili ostali formalno samostalna RH. Davor Butković, novinar Jutarnjeg lista, čudi se čemu tolika frka oko pridruživanja EU kada RH nije suverena država. Koliko su tome pogodovale njegove izjave i izjave Vesne Pusić? Pogotovo ona o agresiji RH na BiH. Naravno da je okupacija RH već provedena. Imamo niz dokaza za to. Pusićka vodi vanjske poslove, a Milorad Pupavac dolazi na čelo odgovarajućeg saborskog odbora. Dodajte tu Ivu Josipovića, koji također sudjeluje u kreiranju i vođenju vanjske politike. Niti jedan Hrvat! Niti jedan katolik! Zar to nije gore od veleizdaje? To nam ne bi priredio niti Ratko Mladić, da je kojim slučajem pokorio Hrvatsku. U takvom trokutu postavio bi barem jednog Hrvata, tek toliko da ne kažemo da je četnik. Ipak, sve dok postoji minimalna formalna suverenost RH, tu kvalitetu trebamo braniti. Nekoliko godina prije raspada Jugoslavije jedan je Gringo u zagrebačkom restoranu Monet izjavio kako će se Hrvatska 90-tih osamostaliti i da će naš prvi predsjednik biti Franjo Tuđman. Krešimir Mišak, publicist i voditelj emisije Na rubu znanosti, podsjeća nas u hvale vrijednom intervjuu na dnevno.hr da je Rockefeller IV. znao prije izbora da će Stipe Mesić biti drugi predsjednik RH. Naravno da su RH cijelo vrijeme vodili strani namjesnici i da su glavni i danas, ali trebamo ustrajati na barem formalno suverenoj RH. Ulazak RH u EU ima za jedan od ciljeva tvrđu granicu na Uni, kako zbog sigurnosti Republike Srpske, tako i zbog dubljeg razdvajanja Bijele Hrvatske i Hercegovine. Da je pameti, Hrvatska ne bi ušla niti u jednu zajednicu bez BiH.

Odstranjivanje direktne demokracije

Napominjem da u nedjelju izlazimo na referendum koji to nije. Sabor je suspendirao instrumente direktne demokracije. Ako to možete podnijeti, možete ući u neku smrdljivu instituciju RH ili neku pomoćnu prostoriju, dodati svoje osobne otrovne plinove i to je sve. Hrvatska državna administracija je ogromna, skupa i suvišna! Institucije su tu da zakonski provedu diktat stranog kapitala. Sramotno su odbačeni temeljni instituti demokracije. Namjesnici stranog kapitala i stranog interesa promijenili su ustavnu odredbu o referendumu, koja je zahtijevala potvrdu neke odluke natpolovičnom podrškom svih glasača, što je izmijenjeno u korist natpolovične većine onih koji izađu na “referendum” – to više nije referendum. Da strukture u RH zanima narodna volja, danas bi svatko imao doma token poput bankovnog, kojim bi izrazio svoju volju o bilo kojem pitanju. Brzo i jeftino! David Icke, jedan od britanskih prvaka teorije zavjere, upozorava Hrvate da ulaze u EU isto kao da na silu ulaze u kuću koja gori. Zašto nitko ne zna što je potpisano sa EU? Da sporni ugovor ne sadrži brojne negativnosti, već bi nam bio serviran, u cijelosti. U tri obroka dnevno! Pokret Za Hrvatsku – NE EU podnio je kaznenu prijavu protiv Vesne Pusić zbog prijetnji biračima temeljem članka 116. Kaznenog zakona – “Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača …”

EU je civilizacijska sramota

Danas je u Saboru bivša balkanska Marija i današnja europska Ingrid citirala Jeana Monneta, utemeljitelja EU: “Mi ne ujedinjujemo države, nego ljude”. Mišak napominje da je isti Monnet izjavio da je cilj u što manjim koracima stvoriti državu u kojoj će se poništiti suvereniteti, ali tako da to nitko ne shvati. U nedjelju zaokruživanjem DA zanemarujete sljedeće činjenice:

(01) EU je skupa i neučinkovita administracija

(02) EU je u dubokoj gospodarstvenoj i političkoj krizi

(03) Ovakva eurozona je besmislena, svjetska podvala Uniji

(04) EU je fašistička tvorevina

(05) EU je diktatura u rukama svjetskog kapitala i njegove Europske komisije

(06) EU je pod direktnim utjecajem Trilateralne komisije i grupe Bilderberg

(07) EU je rasistička zajednica – snažnije članice ukidaju multikulturni suživot

(08) EU promiče interes banaka i korporacija

(09) EU nameće bankarske vlade u slabijim članicama

(10) EU je zajednica snažnog nutarnjeg neprijateljstva

(11) EU vodi ratove i tajne operacije

(12) Velike sile EU u ostalim zemljama uništavaju i ograničavaju proizvodnju

(13) Pripadali smo Europi, ali i europskom Trećem Reichu

(14) Rad je dostojan čovjeka. Rad je civilizacijska vrijednost i ne treba biti jeftin

(15) Hrvatska će plaćati članstvo Britanije, a ne obrnuto.

Situacija je jako dramatična. Najmanje polovica građana RH protivi se ulasku u EU, a u Saboru je protiv tek dvoje-troje zastupnika. Time se vraćamo na poremećen izborni sustav u RH, koji afirmira neprijatelje hrvatske nacionalne ideje. Za “Da EU” potrošene su i neke autonomne osobe, poput Zvonimira Despota, koji je napisao panegirik ulasku u EU, a vjerojatno je intimno protiv. Mnogi će ovih dana pozivati na pridruživanje EU da zadrže posao. Vodite računa da je NDH u Trećem Reichu vojno nametnuta, kao i obje Jugoslavije i da narod nikada ne snosi krivicu za pogrešna udruživanja, ali s RH u EU stvari nisu jednako prepoznatljive, jer se glume demokratske metode. Preko referenduma koji to nije, Hrvati će ući u zajednicu za koju je Hitler bio mala beba, bolesni altruist. Neka se “naši” političari ne zavaravaju, u EU ulazi samo Lijepa Naša, a oni nisu poželjni kao ni Hrvati, kako ovdje tako i u EU.

Odgovori

Skip to content