Budimpešta: Predstavljanje knjige ׳Osam stoljeća hrvatsko-ugarske državne zajednice s posebnim osvrtom na Hrvatsko-ugarsku nagodbu

Pravnopovijesnu studiju dr. sc. Ladislava Heke „Osam stoljeća hrvatsko-ugarske državne zajednice s posebnim osvrtom na Hrvatsko-ugarsku nagodbu”, koju su zajednički izdali Hrvatsko-mađarska kulturna

udruga Andrija Dugonić iz Segedina, Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata i Hrvatsko akademsko društvo iz Subotice, bit će predstavljena u utorak, 3. siječnja 2012., s početkom u 13 sati u Kulturnom centru Aranytíz, dvorana Lovag (1051 Budapest, Arany János u. 10).

 

Knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Attila Badó, pročelnik Instituta za poredbeno pravo Pravnog fakulteta u Segedinu, prof. dr. sc. Josip Vrbošić, redoviti profesor Pravnoga fakulteta u Osijeku, te doc. dr. sc. Dinko Šokčević, pročelnik Odsjeka za kroatistiku-slavistiku Instituta za slavistiku Filozofskog fakulteta u Pečuhu, javlja portal zkvh.org.rs .

Organizatori predstavljanja su Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Budimpešti i Hrvatska manjinska samouprava V. okruga Budimpešte, a osiguran je i hrvatsko-mađarski prijevod.

Odgovori

Skip to content