Ako su Srbi “lud narod”, kako je moguće da se samo Draža rehabilitira

  • Written by:
  • 1 Reply

REHABILITIRAN JE SAMO DRAŽA!    Navodno je slavni četnički vojvoda rehabilitiran. U kojoj umobolnici? U etničkom čistilištu izliječio ga čuveni etnički psihijatar Jovan

Raškovič, koji je znanstveno dokazao da su Hrvati kastrirani Srbi, a bosanski muslimani obrezani pravoslavci “fiksirani na rektalnu fazu”.

 

Josipovićevi prijatelji veličaju Dražu

Etnički psihijatar Jovan Rašković priznao je da su Srbi lud narod. Može se reći da Srbi rehabilitiranjem Draže kvalificiraju svoj antifašizam, koji zapravo ne postoji, niti je postojao. Fašizam je u biću ovakvog srpstva, koje se u posljednja dva stoljeća transformira iz jednog neprihvatljivog nacizma u jedan još gori. Sve je na neki način konzistentno, jer su neki Srbi toliko fašisti da Draža u odnosu na njih nije fašist. Ako Boris Tadić kaže da je Draža antifašist, tko je Boris Tadić? Tko je onda Tadićev bliski prijatelj Ivo Josipović, koji ovih dana šuti o “bratu antifašisti”? I Tadićje podrijetlom iz Hrvatske. Riječ je o kastriranim Hrvatima, koji s vremenom postanu Srbi. Dok se na području Petrinje, kod sela Taborište, iskapa novootkriveno stratište četničke ideologije, Srbi se vraćaju svojim lažima iz Drugog svjetskog rata. “Nakon ovoga otkrića, očekujemo da netko za ovaj zločin odgovara!” – izjavio je dragovoljac Ivan Pandža Orkan, koji usprkos zalaganju hrvatskih struktura još uvijek nije kastriran, pa već dva desetljeća razotkriva četničke zločine u Domovinskom ratu.

“Zločinački katolički sveštenici”

Naravno, rehabilitiranje Draže Mihajlovića i Milana Nedića popraćeno je reinterpretacijom odgovarajuće povijesti, kao i ukazivanjem na pravo kršćanstvo Srpske crkve u odnosu na “zločinačku” Crkvu u Hrvata . Takozvana “Međunarodna” komisija za istinu o Jasenovcu, koja se sastoji od Srboljuba Živanovića i još nekoliko srboljuba i kroatofoba, tvrdi da je u Jasenovcu stradalo više od 700.000 Srba, 23.000 Židova i 80.000 Roma. Prema kazivanju istog Srboljuba, 1371 katolički svećenik “činio je grozne i nevjerojatne zločine u NDH”. A danas je razvidno da su katolički svećenici trebali biti prisutni u ustaškim postrojbama, kao što danas u HV razvijaju religiozno i civilizacijski prihvatljivu pastoralnu službu. Boris Tadić ne komentira direktno Srboljuba i njegove konstrukcije, nego znakovito kaže da “usprkos žrtvama moramo naći snage za pomirenje”. Ako Tadić može izjaviti da je jezuit Ruđer Bošković bio Srbin, nikakvo čudo da su katolički svećenici zločinci. Kastrirane ustaše i kastrirani ustaški sveštenici ubijaju Srbe, a ludi narod sa sačuvanim rasplodnim organima pario se poput zečeva i evo ih danas dvostruko više nego kastriranih Hrvata, koji se zapravo ne razmnožavaju, nego su to redovno kastrirani gubitnici iz nadjebavanja između Srba. Supruga mi veli da je šteta da nisam ostao Srbin. Time smo dobili korisno naravoučenije: da smo određen broj Srba skratili za pimpek, Hrvata bi danas bilo koliko i Srba.

Zar je od svih Srba samo Draža antifašist?

Meni osobno ništa ne znači činjenica da je Draža Mihajlović strijeljan 17.07.1946 na Adi Ciganliji, a Ante Pavelić pušten u bijeli svijet da nas sramoti i jača Jugoslaviju kao vanjski neprijatelj. Nisam Tito pa da prihvaćam samo sud svoje Partije. Iako je srbijanski fašizam bio autonoman, jer se razbuktao u 19. stoljeću, europske su sile povremeno rasplamsavale srbijanske strasti i ponekad davale logističku pripomoć za zločine. Za pokolja u Srebrenici, redari su bili Nizozemci. Kada se dogodio četnički pokolj u Prijedoru, koji danas ukrašava bista Jovana Raškovića, Dražu i njegove čupavce dovezli su talijanski kamioni. Za vrijeme srpskog i srbijanskog pokolja na Ovčari, redari su bili europski “humanitarci”. Pa opet, nekako mi je teško prihvatiti novu tezu da od svih Srba samo Draža Mihajlović nije bio fašist. Još uvijek ima Srba koji nemaju pojma što su to komunizam i nacizam.

Zablude Franje Tuđmana

Krivoj interpretaciji zločina na području NDH pridonio je i Tuđmanov niz za pobijene u Jasenovcu: 70.000, 65.000, 60.000, 55.000, 50.000, 45.000, … koji je naoko konvergirao prema nuli, ali je svaka brojka u svome vremenu na određeni način podržala srpski i srbijanski mit o Jasenovu. Srbi su za svoje konstrukcije uvijek nalazili nekog Hrvata koji je njihove pretjerane brojke svodio na 10% i tako potvrđivao temeljnu obmanu. Englezi su skloni napuhavanju hrvatskih zločina, pa su krenuli sa zastrašujućom brojkom od 12.000 ubijenih u Jasenovcu, a onda tu brojku u filmskim žurnalima “pobjedonosno” napuhali na 20.000. Srbi su veličali mit o Jasenovcu, jer su četnici imali praksu priklati žrtvu i baciti ju u jamu. Neki hrvatski samozvani povjesničari svjesno zbog karijere ili nesvjesno zbog svoje ograničenosti i slabog temeljnog obrazovanja, pristajali su na takvu srpsku i srbijansku politiku skrivanja balkanske sklonosti jamama, kojoj je finale rehabilitacija prijeratnog, ratnog i poratnog zločinca Draže Mihajlovića.

Tvrtko Dolić

P.S. Tuđman je dirnuo u mit o Jasenovcu, ali nije niti imao mogućnost da proučava činjenice, jer je sve bilo u rukama falsifikatora. Jednostavno je (i hrabro) postavio kriterij 10% a ispalo je da Srbi svoje žrtve uveličavaju 1000 puta, pa je sve ponovno poslužilo krivotvorenju činjenica. U ovome tekstu nije mi bio cilj hladiti obožavatelje prvog predsjednika RH, nego signalizirati da Tuđmanova “revizija” mora ući u novu reviziju, gdje veliki posao čeka Josipa Jurčevića i Antu Nazora. Dakle, nužna je nova znanstvena revizija Jurčević-Nazor.

1 comment

Odgovori

Skip to content