ŽIDOVI ZAPRAVO NE POSTOJE!

 Židova je 1900. bilo 11 milijuna, a danas ih ima 15 milijuna. Kome se dogodio Holokaust? Znači li to da se mnogi lukavci danas lažno predstavljaju kao židovi? Moderno židovstvo uglavnom je mimikrija. Famozni Slobodan Lang je židov, ali ne i Židov, nego Hrvat!

Book-of-Eli

Povremeno sanjam svoju uvrnutu verziju “Sedmog pečata” Ingmara Bergmana. Vraćam se iz Križarskih ratova, a progoni me Smrt, koju iz sna u san, iz jednog vremena u drugo, prezentiraju bezbožni hrvatski predsjednici: Tito, Tuđman, Mesić i Josipović. Najgori bezvjernici, koji žele izbrisati ime Isusovo s lica zemlje. Predatori ne love mene, nego mog suputnika. Već pogađate, pratim Isusa iz Galileje na njegovom putu do majke u Međugorju! Isus je iz nekog razloga poslao Mariju u hrvatske zemlje, pa se iznenadio da Marija formalno nije u Hrvatskoj. “Hercegovina je na neki način srce Hrvatske” – tješio sam onoga koji je svima donio utjehu. U dubini noći, sa one strane budne svijesti, postajem svjedok živućeg Isusa, koji je sklon Hrvatima, ali ne i hrvatskim predsjednicima. Mračne sile dovode na vlast najgore ljude. Kažu da malo ljudi može sanjati Isusa i da je to poseban dar. Tko može budan komunicirati sa živućim Isusom, taj je pravi vjernik. Povremeno sačekam progonitelja, da vidim tko je trenutno glavni gad. Posebno je zanimljiv novi progonitelj sa predivnom partizanskom kapom na glavi, koji je pomalo smiješan kada glumi Titovog diverzanta, pa u mrkloj noći puzi k nama s nožem u zubima. Osposobio se u Titovim izviđačima.

Moramo vratiti proljeće u svoj život.

Evo će uskoro Uskrs, koji Hrvatima redovno prisjedne. Jer, slijedi uobičajena porcija torture za NDH, kao i suluda proslava okupacije zemlje u proljeće 1945. Svake godine “sve behara i sve cvjeta” a Hrvatima pred očima prolaze sumorne slike stratišta i masovnih smaknuća. Tek što se sa svečanosti proglašenja NDH vratite kršćanstvu, izvlače Isusa na Golgotu, pa opet njegov i naš Križni put i to surovo razapinjanje. Moramo vratiti proljeće u svoj život. Kako izbjeći protuhrvatsko trovanje? U cijelom tom cirkusu “antifašističkog” neukusa, samo Proboj iz Jasenovca ima podnošljivu simboliku i prihvatljivu civilizacijsku poruku. Zamislim kolonu nesretnih židova kako napuštaju logor, a vani ih raširenih ruku dočekuju hrvatski predsjednici. Jadni zatočenici. Vratili bi se u logor! Skrenete iz zarobljeničke kolone na Križnom putu, a pred vas nahrupi ogroman bijeli konj, a na njemu ogromni Tuđman, a u Tuđmanovom krilu malecki kurir Mesić, Tuđmanova desna ruka ranih 90-tih, čovjek sa jakom amnezijom – četiri puta dijelio je Bosnu, a onda sve to zaboravio! Ovdje namjerno spominjem Tuđman i Mesića, jer su navodno Proljećari.

Logor uz Mrtvo more

Prema američkim “obavještajnim” podacima, izraelski predstavnici kažu da neće upozoriti Bijelu kuću na svoje “preventivne” napade na iranska nuklearna postrojenja! Zašto novi Izrael ima pravo na atomsku bombu, a nova Perzija ne?

Naravno da se Jahve narugao današnjim lažnim židovima. Najprije su ih europski narodi trpali u logore, sve dok nisu postali logoraški ovisnici, pa su na kraju oni sami formirali ogroman židovski logor u Palestini. Koliko crnče židovi u Izraelu, Auschwitz je bio radničko odmaralište. Ispričao sam Isusu neobičan slučaj Slavka Goldsteina. koji je probao preživjeti u kibucu, pa je uskoro bježao preko žice i plivao natrag, prema NDH. Židovi ovih dana pripremaju Proboj iz Izraela! “Nije u pitanju samo sigurnost Izraela, nego njegov opstanak” – izjavio je izraelski premijer Benjamin Natanyahu. Sve je to obmana. Pametni Veliki Kir oslobodio je zatočene narode i raselio ih po imperiju, ali ne prema podrijetlu, nego za potrebe razbijanja lokalne homogenizacije. Tako su nastali Judejci druge generacije. To režimsko “pleme” krenulo je u osvajanje teritorija izraelskih plemena. Nakon Aleksandra, helenizirani židovi pojavili su se u metropolama Antiohiji, Aleksandriji i Rimu. Rimske legije razorile su Jeruzalem. Jedni su  židovi nestajali, a pojavljivali su se novi. Kaspijski Kazari glumili su židove da izbjegnu najprije prisilno pokrštavanje, pa onda prisilan prelazak na islam, da bi nakon više stoljeća vanjskog imitiranja jahvističke kulture zaista postali jahvisti. Danas čine oko 90% židovskog korpusa u svijetu! Židovi s rodoslovljem iz Palestine davno su izumrli.

Moji ponoćni razgovori sa Isusom čine novu Objavu

Isus me šokirao izjavom da nije uskrsnuo! Ima sposobnost zasebnog duhovnog života. Nakon jezovitog razapinjanja na Golgoti, Isusovo mrtvo tijelo privremeno je preneseno u grobnicu Josipa iz Arimateje, a odatle u punoj tajnosti odneseno u Isusovu zavičajnu Galileju i sahranjeno u drevnoj Sebaste, uz preostale Ivanove kosti. Isusa iz nekog razloga smeta uobičajeno vjerovanje da je Davidov potomak. Reče da su židovi fikcija! “Ako je David zauzeo Judeju, onda on tada nije bio Judejac!” Cijela židovska kozmogonija pada na njihovom naoko najjačem uporištu.

Cionistički pokret za povratak u Obećanu zemlju bio je obavještajna podvala. Već tada nisu postojali židovi s rodoslovljem iz Palestine. Perzijski namjesnik Ezra nije u Jeruzalemu čitao Pismo drevnog Izraela, nego ono sastavljeno u Babilonu. Od biblijskih vremena na ovamo, prisutno je nastojanje antičkih Judejaca i današnjih židova da zagospodare širokim područjem svih dvanaest antičkih izraelskih plemena. Znamo kako današnji židovi osjećaju svoje poslanje, ali što ono predstavlja Palestincima, koji su prošli logore u današnjoj židovskoj državi Izrael. Židovi se nisu vratili u Palestinu, nego su je okupirali i naselili.

U Europi se dogodio holokaust jahvista, a ne nekakav strogo židovski. Skromno obrazovani Hitler nije  razlikovao izraelsku dijasporu i židove, pa je sa svojim Holokaustom praktično židovima sondirao teren. Potomci antičkih Izraelaca svedeni su na tisuću duša. Samom Isusu Jeruzalem je tragično mjesto njegovog razapinjanja i ništa više. Samaritanci ne priznaju Davida kao potomka izraelskih plemena. Mandejci, izvorni sljedbenici Ivana Krstitelja, vjeruju da je Jeruzalem grad Sotone. Nepotrebno je navesti što o židovskoj državi misle Arapi i skoro svi muslimani ovoga svijeta. Nisu svi neprijatelji antičkih Judejaca i modernih židova došli na ovaj svijet s fašizmom i nacizmom.

Tko se kome treba ispričati?

Možemo li doživjeti da se židovi ispričaju nama? Ustaše nisu činile nekakav “cionistički” pokret za povratak Hrvata u Lijepu Našu. NDH je formirana na temelju hrvatske pravne povijesti i u skladu s tadašnjom prisutnošću Hrvata na ovome prostoru. Jasenovac je kreiran na sjednici nacističke vlade! Kao i danas, prilikom pridruživanja EU, Hrvati su morali dokazati da su “civilizacijski sposobni za uzvišene rasne zakone”. Vojska NDH surovo je pobijena, a talijanski fašisti i njemački nacisti nastavili su svoj kapitalistički život uz primjerene poticaje. Nijemci su potpali pod Marshallov plan, a Hrvati pod Titovu represiju. Izmišljena židovska država Izrael širila se kroz nove ratove, a pravno utemeljena NDH grubo je raskopana kao Hitlerova izmišljotina, da bi konačno bila svedena na nekakvu sovjetsku SRH, koja je okljaštrena osnova i za današnju RH.

Eli je pastir moj

Čovjek poželi da sve biblije nestanu i da preživi samo jedna. Nedavno smo na RTL-u mogli pogledati Denzela Washingtona i Gary Oldmana u sumornom futurističkom filmu “Book of Eli”, u režiji Alberta i Allena Hughesa. Sama priča je genijalna. Nakon Apokalipse, usamljeni čovjek nosi sa sobom posljednju Bibliju na svijetu. “Eli je pastir moj – ni u čemu ja ne oskudijevam. Na poljima zelenim daje mi odmora. Na vrutke me tihe vodi i krijepi dušu moju. Stazama pravim On me upravlja.” Vladalo je uvjerenje da je Stari zavjet izazvao Apokalipsu. “Oko za oko, zub za zub, …” Washington poput starozavjetnog proroka praši cipelcugom na zapad. Bog više nije isti, promijenio se – kaže nam glavni negativac Carnegie. “Knjiga iskupljenja” je neuništiva, jer njen sadržaj i njenu poruku novi Glasnik nosi u sebi. Bibliju traži i Carnegie, jer zna njenu političku moć – idealna je za pokoravanje sirotinje.

Najranije kršćanstvo prihvatilo je Dekalog i uspostavilo novi savez sa Bogom. A onda su apostoli pokušali pridobiti Izabrani narod za kršćanstvo, pa su prihvatili samaritansku Toru. Kada su se mnogi Samaritanci obratili, apostoli su pokušali pridobiti i Judejce, pa su prihvatili njihove korigirane zapise, koji su prezentirali Jeruzalem kao centralno središte jahvizma. I tada se sve raspalo. Židovi se nisu obratili, mnogi su se Samaritanci povukli, a kršćanstvo je ušlo u slijepu ulicu. Abisha svitak, najstarije Petoknjižje na svijetu, čita se samo u samaritanskoj sinagogi u Nablusu, podno Gerizima. Oprez, sadrži zapovijed o monogamnosti. Samaritanci odbacuju Talmud i sve židovske biblijske zapise! Prvi Talmud napisan je na Galilejskom jezeru, stoljeće nakon razaranja Jeruzalema. Nakon protjerivanja Judejaca u susjednu Samariju. Danas nitko ne spominje holokaust Samaritanaca, u kojemu su sudjelovali Asirci, Egipćani, Rimljani, kršćani i židovi.

Gdje smo im se zamjerili?

Ponekad imam dojam da ne postoji stvarni problem između Hrvata i židova, jer prijepore generiraju profesionalni židovi i profesionalni nehrvati, koji kao lažni antifašisti grabe društvene pozicije i društveni utjecaj. Ne vjerujem da je stvarni prijepor NDH – nisu židovi naivni, iako mnogim hrvatskim židovima paše da poentiraju na NDH. Današnji židovi ne trebaju se kršćanima ispričavati za Isusovu smrt, jer današnji židovi sa antičkim Judejcima nemaju nikakve veze. Možemo sve to gledati vedrije. Ako prihvatimo sve popularnije autohtono podrijetlo Hrvata, onda postaju aktualne mnoge zaboravljene legende, a jednu češko-poljsku zabilježio je Vjekoslav Klaić: tri brata Čeh, Ljeh i Meh doselili su s juga, iz zemlje Hrvati, i formirali Češku, Lješku i Moravsku. Hrvati su do Antiohije, Cezareje i Aleksandrije mogli stići i pomorskim rutama. Veliko je pitanje gdje smo i kada dobili prve doze helenizacije. Možda smo prvu narkozu kršćanstva primili u Palestini? Arheološki nalazi i toponimi dokazuju da su Hrvati prošli prostorom od Jadrana do Tanaisa i južno do Harana, i dalje za Ivanovim učenicima do drevnog Ura, pa sve do danas nama daleke Harahvati, ili obrnuto, ili u oba pravca. Nekako mi je teško prihvatiti žalosnu mogućnost da su Hrvati bili gastarbajteri i na bauštelama Heroda, koji je bio Idumejac. Možda smo zidali Hram u Jeruzalemu? Postoji znanstveno utemeljena teorija Tihomira Mikulića o našem podrijetlu iz Palestine! Mikulić je svoje otkriće potkrijepio brojnim toponimima i diplomatskom korespodencijom antičkog svijeta. Kada ugledam široku dinarsku glavurdu rodijaka Žarka Puhovskog, znam da je podrijetlom Hrvat. Imaju li Hrvati nesporazum sa svjetskim židovstvom ili samo s nekim hrvatskim židovima? Unaprijed prihvaćam njihovu ispriku.

Tvrtko Dolić

Odgovori

Skip to content