Francois Hollande je još jedna Bilderberg marioneta ?!

Hollande je još jedna Bilderberška marioneta: Upoznajte novog francuskog šefa Hollande-a, koji je jednako kao i stari, u vlasništvu i pod kontrolom Rothschild-a, Hollande i Sarkozy su 2 lica istog rđavog novčića kojim se prodaje Francuska !

…imaginarno globalno zatopljenje, imaginarni teroristi, i imaginarni dug … Elite su izgubile informacijski i medijski rat ! Tu su sada Milijuni probuđenih ljudi koji su odlučni otpuhati poklopac Elitnog demonskog stroja!

Američki socijalna država će bankrotirati, a s njom i američko carstvo. Oboje trebaju biti likvidirane kako bi se stvorilo prosperitet i slobodu kod kuće. Najveći program socijalne skrbi je Pentagon.

Gospođa Merkel i britanski premijer David Cameron su i dalje za potpune mjere “štednje”. Željezna Lady Angela je žarko htjela da kralj Sarko ostane na mjestu. Ipak Hollande je poslao posebne izaslanike u Berlin prošlog tjedna. Kao pragmatičar, znao je da Merkelica vidjela iz prve ruke kako Sarko također može biti arogantan i nepredvidljiv.

Hollande je skroman, stoji na zemlji, pragmatičar, ekonomist koji je učio na jednom elitnom učilištu Po u Parizu. On nije radikalan. “Merkollande” će se morati rađati iz pragmatizma. Jedino tvrd orah bi mogao biti njemački ministar financija Wolfgang Schaueuble – “Grof štednje” u eurozoni.

{youtube}niq60VGIOWo{/youtube}

Merkel i Schaueuble bi trebali biti sasječeni do kraja od bande Vizigota da olabave svoj fiskalni pakt – za koji se i kralj Sarko pretplatio. Mario Draghi – bivši član Goldman Sachs-a i predsjednik Europske središnje banke (ECB) – želi rast tog pakta i gleda na to, kao dobro. On kao dio neo-liberalne elite – to vidi čak, kao još više slobodnog tržišta, možda u kombinaciji s više javnih investicija u infrastrukturi.

Hollande je potpuno protiv nekontroliranog, nereguliranog mega-slobodnog tržišta.

{youtube}zNtcbJFDe7U{/youtube}

Tijekom svoje kampanje, Hollande se držao zatvoreno da bi utvrdio tko je “neprijatelj”  u svijetu financija. Nije ni čudo da će Wall Street i City of London vidjeti – i nastavit će držati –  da je Hollande opasniji od Vladimira Lenjina. Dakle, bojno polje je nacrtano, Hollande protiv neo-liberalizma i “tržišta”, Hollande kao Don Quijote u odnosu prema željeznoj trojci: ECB, MMF i Europska komisija (EC).
 
geraldcelentechannel.blogspot.com, youtube.com

Odgovori

Skip to content