Bivši homoseksualac u svojoj knjizi: To je poremećaj stečen zbog rana u djetinjstvu i može se izliječiti

predstavnici LGBT udruga nisu došli na predstavljanje    Nekoliko dana prije održavanja gay parade u Splitu nakladnička kuća Benedikta predstavila je knjigu Iskorak iz homoseksualnosti autora Richarda Cohena, čija je glavna teza da je homoseksualnost poremećaj koji je moguće izliječiti.

Kao bivši homoseksualac, Cohen u knjizi piše o svom iskustvu kako homoseksualna osoba može postati heteroseksualna. Cohen je danas oženjen i otac troje djece.

Urednica knjige i profesorica Neđeljka Datinović napomenula je da je riječ o knjizi namijenjenoj ponajprije roditeljima te mladim ljudima koji su otkrili su sebi sklonost ka osobama istoga spola.  

– Homoseksualnost nije bolest niti je to stanje koje je urođeno. To je poremećaj stečen zbog rana u djetinjstvu. Takve osobe trebaju pomoć i terapiju“, kazala je Datinović navodeći podatak da je čak 60 posto homoseksualnih osoba bilo seksualno zlostavljano u ranoj dječjoj dobi, kao što je to bio i sam autor knjige.   

Josip Lončar, ravnatelj Ustanove za promicanje kršćanskih vrednota „Kristofori“ u svojoj udruzi vodi jednu od grupa pomoći homoseksualcima.

– Svi su homoseksualce skloni optuživati i vrijeđati, ali nitko se njima ne bi bavio i pomogao im“, rekao je Lončar.

Dodao je kako ga je nedavno nazvalo nekoliko osoba homoseksualne orijentacije iz Splita te ga pitalo za savjet što učiniti. „Ako im želiš pomoći, ‘bacaj kamenje’“, rekao je te objasnio kako time nije želio reći da to i učine, nego da ‘bacanje kamenja’ i napadi na gay osobe zapravo pomažu u medijskoj promociji gay populacije.     

Mario Živković, voditelj Obiteljskog centra smatra da svaki čovjek ima pravo izraziti i svoj negativni stav o homoseksualcima, ali ne podržava nikakav oblik nasilja.

– Nasilje je nasilje. Nasilje je i onda kad nasilni „dinamovac“ tuče „hajdukovca“ i obrnuto“, zaključio je Živković.

Premda su na promociju knjige bili pozvani i predstavnici homoseksualnih udruga u Hrvatskoj – Kontra i Iskorak, nitko se od njih nije odazvao.

S. Dukić

Vezano: Skraćeno s bloga http://www.dragotadic.net

Tko tim jadnicima smeta da jedni (ili jedne) drugima maze guzice u intimi svojih domova – pitanje je broj jedan, a tko tim jadnicima dopušta guzične parade kojima promoviraju svoju sexualnu nastranost – pitanje je broj dva i nikako manje značajnije? Oni koji režiraju pedersko-lezbijske parade u biti samo koriste biološku grešku kako bi postigli sasvim druge ciljeve od onih koje zagovaraju nositelji transparenata i zastava s duginim bojama. Glavni promotori pederluka zasigurno nisu pederi, niti lezbijke, i oni najviše ruše intimu onih takve sexualne orjentacije; a to su isti oni koji zagovaraju GMO, mikročipiranje stanovništva te razne načine medicinskog tretmana normalne populacije.

Homoseksualnost nije problem sama po sebi, nego je problem isticanja te i takve homoseksualnosti. Promasonski i liberalni mediji namjerno polariziraju mnijenje da bi izazvali sukob te time mjesecima i godinama davili društvo i naciju. U tom stožeru javnog intimnog interesa, s jedne strane je biološka deformacija, a s druge strane su oni kojima ovo služi za treniranje strogoće i načina na koji se kolonizira nacija i država. Imperij kroz ovo gleda narod i državu, te načine na koji potiču i rješavaju sukobe. Ovo smrdi sve do pakla u kojemu prebivaju plaćenici imperijalnog zla i novčane moći …


Odgovori

Skip to content