Početak kraja VELIKE BLUDNICE

U predmetnom tekstu (izvor: http://www.vecernji.hr/kolumne/zbogom-ideji-jedan-narod-jedna-drzava-kolumna-418262) se najavljuje ono što smo oduvijek znali.

Stvaranje tzv. Sjedinjenih Europskih Država  – točnije VELIKE BLUDNICE (paralelno s ovim, radi se na stvaranju i Sjedinjenih Afričkih, Južnoameričkih i Azijskih Država; s ovim zadnjima im inače najteže ide, zbog otpora Rusa, Irana i  nekoliko islamskih država – a Kinu, Indiju, Japan i Australiju već imaju).
 
Sad je i zadnjim slijepcima jasno gdje ovo sve vodi.
Umjetno stvorena financijska kriza (i odmah nude rješenje: ” a evo države nisu u stanju samostalno voditi svoje fiskalne politike, pa to treba Centralna uprava).
Zadnji čin predstave je sljedeći:
” A što bi imali nekoliko Centralnih banaka, to je samo gubitak vremena i resursa, dosta je jedna Svjetska Uprava, koja će ravnomjerno raspodijeliti resurse “
 
Tko se suprotstavi Novom Svjetskom Poretku (sintagma koja je u uporabi već 70-ak godina) biti će zbrisan s lica zemlje.
Dakako, sve je ovo u Božjem promislu, na koncu jednom mora doći do konačne konfrontacije između Kristovog Kraljevstva i Carstva Zla (Sotone i njegovih pomagača).

Preporučam pročitati Otkrivenje: poglavlja 17 (Kazna Babilona) pa do konca (poglavlje 22).
 
Sve je bilo objavljeno najmlađemu Apostolu, ljubljenom Sv. Ivanu (VELIKA BLUDNICA biva kažnjena, dolazi do pobjedničke pjesme u Nebu, istrebljenja poganskih naroda, stvaranja tisućugodišnjeg kraljevstva, suda nad narodima i stvaranja Novog Neba i Nove Zemlje – NEBESKOG JERUZALEMA) koji nam to opisuje u Otkrivenju, zadnjoj knjizi Svetog pisma.

 
Otkrivenje daje divnu nadu, ono je slavodobitna epopeja pobjedničke Crkve.
Moj odgovor je :
 
“Maranatha – Dođi GOSPODINE  ISUSE”.
 
On je ALFA i OMEGA, PRVI i POSLJEDNJI, POČETAK i SVRŠETAK !
On će žednome dati s izvora vode živoza zabadava.
To će biti baština pobjednikova.
 
Neka nas sve skupa čuva i blagoslovi Trojedini Bog Otac i Sin i Duh Sveti! I neka nas Majka Marija čuva i vodi!

Odgovori

Skip to content