Zapanjujuće snimke ljudske duše koja napušta tijelo u trenutku smrti

Snimke smrti (Pic:Life.ru)
Tvrdi se da ove nevjerojatne snimke pokazuju ljudska duša (plava boja) kako napušta tijelo.

Ruski znanstvenik Dr.Konstantin Korotkov tvrdi da fotografije pokazuju točan trenutak smrti.

Snimke pokazuju „dušu“ kako polako izlazi iz tijela trenutak prije nego li pacijent postane crven. A mi smo se do sada čudili iskustvima izlaska iz tijela (astralna putovanja, kliničkim smrtima i slično, op.ur.)…

Ovdje je kratki tekst Mirror News-a.

Kako prenosi Matrix World: Mi ne možemo s točnošću reći što je snimio Konstantin Korotkov ali vas možemo pobliže upoznati s njegovim radom. Konstantin Korotkov je profesor fizike na Tehničkom Univerzitetu St. Petersburg-u u Rusiji. On je publicirao više od 70 radova o fizici i biologiji u vodećim znanstvenim tiskovinama i stvorio je 12 patenata na području bio-fizike. Objavio je 4 knjige od kojih je najpoznatija; Light After Life: Experiments and Ideas on After-Death Changes of Kirlian Pictures, 1998, NY, Backbone Publishing. Stvorio je tehniku pod nazivom: Gas Discharge Visualization technique (GDV), koja je stvorila znanstveni prodor na području Kirlianove fotografije. S GDV tehnikom Korotkov tvrdi da  u stvarnom vremenu može snimiti, s njegovim specijalnim kamerama; fizičku, emocionalnu i spiritualnu energiju koja izvire ili ide ka promatranoj osobi ili osobama, također to isto može snimati na biljkama, tekućinama, raznim usitnjenim materijalima itd. S ovom tehnikom snima i rupe u „auri“ našem energetskom polju i s njom može primijetiti bilo kakav ne-balans u energiji. GDV Tehniku je prihvatilo Rusko Ministarstvo Zdravlja i Medicinske Tehnologije i za sada je koristi preko 300 liječnika i istraživača koji je koriste za dijagnostiku.

{jathumbnail off}

Jedna od najzanimljivijih snimaka Dr. Korotkova je slanje osjećaja ljubavi od osobe do osobe čija je boja bila ljubičasta, unatoč uvriježenom uvjerenju da je crvena boja ljubavi i strasti.

 

Odgovori

Skip to content