Prijave na „Forum+ 2012“ – Forum mladih katolika Hrvatske

Studentski katolički centar Split (Skac_St) i Studentski katolički centar Zagreb (Skac_Palma) pozivaju Vas na „Forum+ 2012“

Dragi mladi,
Studentski katolički centar Split (Skac_St) i Studentski katolički centar Zagreb (Skac_Palma) pozivaju Vas na „Forum+ 2012“ – Forum mladih katolika Hrvatske koji će se održati u Splitu 22. -29. rujna 2012. godine pod geslom „U svijetu, ali ne od svijeta“ na kojem će sudjelovati 50 mladih iz cijele Hrvatske.
Prijave su u tijeku i otvorene su od 1.-15. kolovoza.

Forum + je inicijativa mladih katolika iz različitih dijelova Hrvatske, odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanje novih ideja za poboljšanje života mladih nudeći im duhovne sadržaje kao i projekte protkane katoličkim vrijednostima.

Ideja je rasla i razvijala se tijekom nekoliko godina. Zahvaljujući upornosti mladih i podršci mnogih ove će se godine po prvi puta i realizirati.

Forum se sastoji od šest dana predavanja domaćih i inozemnih predavača, radionica, foruma, jednodnevne duhovne obnove, izleta, obilaska kulturnih sadržaja, …
Cilj Foruma+ je umrežavanje najaktivnih mladih katolika iz cijele Hrvatske, informiranje, educiranje te poticanje na nove inicijative i uključenost u hrvatsko društvo u skladu s kršćanskim vrednotama.

Zašto naziv „Forum+“?

Naziv je proizašao iz želje da se naglasi glavni smisao ovog susreta – mogućnost da se mladi susretnu , izmjenjuju razmišljanja, iskustva, raspravljaju, donose odluke za daljnje inicijative.
Tako slovo „F“ u logotipu označava Forum a znak „+“ ostale ciljeve: informiranje, edukaciju, umrežavanje i inicijativu.

Više info na webu Foruma+ i u brošuri:
www.forum-plus.net
http://forum-plus.net/hr/downloads/brosura.pdf

Odgovori

Skip to content