Hrvatska se priklanja Engleskoj protiv Njemačke

Dogodio se zanimljiv obrat: Britanija je za, a Njemačka je protiv našeg pridruživanja EU. Bankrotirana RH već danas opterećuje Eurozonu, jer je kuna praktično oslonjena na euro. Hrvatska se obavještajno oslonila na Englesku još za Ivice Račana.

Hrvati su na kolektivnoj terapiji. Liječimo svoju tragičnu ovisnost o njemačkim porazima! Nije lako. Narkotik germanicus još uvijek kola našim venama i blokira naš obrambeni mehanizam. Charlize Theron je Njemica, po mami. Pasete ženu i imate taj osjećaj da ste na pravoj strani, ali ostala rodbina gleda kako da vas još jedanput iskoristi. Nezaboravna Sylvia Kristel nije bila Deutch, nego Dutch, što je tu negdje. Mi Hrvati obožavamo tuđe žene, dok drugi naše troše! Germani su sposobni prodati nas u sekundi, a da bi mi izdali Germane, potrebna su stoljeća. Ovih se dana osjećam poput ustaše koji fatalistički korača prema Bleiburgu, a bilo bi dovoljno da promijenim odoru i mirno se vratim svojoj obitelji. Govorimo o imaginarnim odnosima, koji su racionalno nepojmljivi – aritmetičke operacije odvijaju se zasebnom logikom. Nažalost, doma me nisu mučile Sylvia Kristel i Charlize Theron, nego Milka Planinc i Vesna Pusić. Tko samo jednom vidi nekoga iz skupine Josipović, Mesić, Milanović, Linić, Jovanović i Čačić, zna da Lijepa Naša zaslužuje bolje ljude. Zašto su uvijek višak etnički Hrvati? Hrvatice izgledaju bolje! Ovo osobno pokušavam u Bruxellesu ogovarati vlast u RH. Uđem u prvu birtiju i ožeži po Milanoviću. Ako on može ogovarati zemlju u kojoj je običan trgovac otpadom, valjda mogu i ja ogovarati njega.

Oni koji prozivaju Doris Pack pripadaju jugoslavenskom podzemlju

Kako je moguće da predstavnici RH prozivaju Doris Pack, koja već treće desetljeće lobira za RH? Kakvi su to ljudi? Tko su ti likovi? Pripadaju li jugoslavenskom obavještajno-kriminalnom podzemlju ili su samo komunjare? Aktualna povika na liniji Berlin-Zagreb nije se digla bez veze. Nešto je jako naljutilo Nijemce. Tko danas kupuje švedske zrakoplove? Novi zagrebački aerodrom gradit će Francuzi, ali se nešto dramatično povećao broj letova na liniji Zagreb-London! Neupućeni kažu da se broj britanskih turista povećao za četvrtinu! Britanski lanac robnih kuća Debenhams stiže u Hrvatsku. U Hrvatskoj je ponovno boravio Alderman David Wootton, gradonačelnik londonskog Cityja, domaćin institucijama kao što su londonska burza, Bank of England i osiguravajuća tvrtka Lloyd’s. Wootton je posjetio luku Rijeka i LNG terminal na Krku. ‘Najveći potencijal za gospodarsku suradnju leži u infrastrukturi’ – kaže Wootton.

 

‘Politika u Hrvatskoj promijenila se iz vrlo herojske u dosadnu. Riječi kao domovina, neprijatelj, izdaja zamijenjenu su pojmovima infrastruktura, ceste, upravljanje otpadom’ – izjavila je Vesna Pusić u londonskom Cityju.

Kako jednostavno objasniti suštinu prevare hrvatskog domoljuba.

Dakle, za vrijeme Infrastrukturnog rata branitelji su ostali na cesti, a smeće je prešlo na stranu koncesionara naših cesta!

Dakle, za Woottona je infrastruktura domovina! Znači li to da će gradnju Pelješkog mosta financirati Nijemci a graditi ga Englezi? Britancima se smiješe projekti Rijeka Gateway, nizinska pruga Rijeka–Zagreb i Zračna luka Rijeka.Tko ono vlada u Rijeci? Vidi vraga, Wootton je prvi put posjetio RH za prethodnog mandata SDP-a! Ovog se ljeta gradonačelnik Londona Boris Johnson odmarao u dolini Neretve i uživao u neretvanskim žabama i neretljanskim jeguljama. Preporučio je kreketavom Luki Bebiću i ostalim Neretljanima da ne idu u EU i da zadrže kunu. Nekoliko mjeseci kasnije, neretljanska jegulja Vesna Pusić, velika prijateljica Luke Bebića, u Londonu je kao ministrica vanjskih poslova RH dobila posve suprotan naputak. William Houg zahtijeva da RH bezuvjetno uđe u EU. ‘Nastojat ćemo ojačati naše gospodarske odnose i ohrabriti trgovinu i ulaganja.’ Navodno je utanačen poklon: koncesije za hrvatske autoceste. Da vas podsjetim, Britanija je dugo pritiskala RH sa slučajem Ante Gotovine, a određene indicije ukazuju na mogućnost da su Britanija i RH glede toga surađivale u smislu da Gotovina izbjegne uhićenje. Gotovina je nesmetano putovao po svijetu i odmarao se u mondenim ljetovalištima, a njegovi naivni prijatelji to su financirali – Englezi vode računa o svojim troškovima. RH je pomagala da se Gotovina iskoristi protiv RH. Kada je general i bjegunac Ante Gotovina prestao biti faktor pritiska na RH, isti je dan uhićen.

Jedno je sigurno: ovu vlast u RH Britanci snažno podupiru, a Nijemcima ne paše, što ne znači da je Nijemcima pasao HDZ. Nijemci zahtijevaju lustracije, a Britanci ne. ‘Danke Deutschland’ – pjevaju danas udbaši na engleskim brodovima. Zvonimirova lađa? Tko vam je taj Zvonimir? Tuđe jegulje ulazile su u naše rijeke, razmnožavale se i vraćale u ‘engleske’ vode. Vladajuće strukture RH bile su uvijek priključene na snažnu alijansu SAD, Izraela, Britanije i britanskih saveznica u EU: Danska i Poljska, kojima treba u samoj Eurozoni pridodati Nizozemsku, Grčku i od nedavno Sloveniju. Turska je bila tradicionalna saveznica Njemačke, a nakon njemačkog Ne multikulturnom suživotu s Turcima u Berlinu, Istambul se okreće/vraća Britaniji. RH je do nedavno mogla računati na političku potporu Turske, a danas joj preostaje turski kulturni utjecaj. RH je preplavila turska roba, a Turci su nam konkurencija i u turizmu. Možemo li dočekati da Turska napadne Iran? Jasno je da će Njemačka izgubiti još jedan svjetski rat, koji se za sada vodi ekonomskim sredstvima. Kao i 1939. čini se da je Njemačka snažna, ali neka vas to ne zavara. Sve su karte otvorene, sve se zna, a svejedno imam osjećaj da koračam prema stratištu. O čemu se tu radi?

Nehrvati u RH potiskuju etničke Hrvate na svim područjima života i rada

Engleski utjecaj u hrvatskom životnom prostoru nikada se nije oslanjao na etničke Hrvate i to je uistinu zagonetan fenomen. Njemačka zahtijeva lustracije u RH, a Engleska se oslanja na jugoslavenske strukture! Josipović, Mesić, Račan, Milanović, Linić, Jovanović, Pusić i Čačić pripadaju ili su pripadali toj populaciji koja je Britaniji prihvatljiva. Kada su nedavno zahtijevali od Njemačke da njeno sudstvo odustane od tjeralice za Josipom Perkovićem zbog slučaja ubojstva Stjepana Đurekovića, nisu tražili da se obustavi tjeralica za bivšim šefom republičke udbe, nego su rekli: ‘Imamo zamolbu da obustavite tjeralicu za našim Josipom Perkovićem’. Kojim je ljudima u RH Josip Perković ‘naš’? U dvije Jugoslavije i u ovakvoj jugoslavenskoj RH, postavljeni su temelji za novi etnički identitet Hrvata, prihvatljiv Britaniji i sličnim centrima moći. Nehrvati u RH preuzeli su RH i potiskuju etničke Hrvate na svim područjima života i rada – konvertiti će postati novi Hrvati, koji s nama neće imati nikakvih dodirnih točaka. U slijedećih dvadesetak godina dovršit će se transformacija građana RH u novu etničku i političku zajednicu, koja će preuzeti hrvatsko ime, ali ne i današnji hrvatski nacionalni sadržaj. Dok etnički Nijemci germaniziraju Turke, kod nas se događa suprotna pojava. Nakon svih tih tragičnih bitaka za hrvatsko nacionalno biće, ostat će samo naše nacionalno ime.

Potpuna obavještajna suradnja RH i Britanije pokrenuta je još za Ivice Račana, koji je iskoristio bijeg Ante Gotovine da britanskoj obavještajnoj službi MI6 posve otvori našu zemlju. RH je i prije toga bila obavještajno probijena. Još je u prvim godinama RH Franjo Tuđman povukao u određenom smislu genijalan potez – suspendirao je protuobavještajnu zaštitu. Računao je da mlada RH nije sposobna za obavještajni rat, pa je dozvolio da strani operativci preuzmu određene funkcije i bez velikih potresa provedu svoje zadaće. Tuđman je promišljao da to direktno ne ugrožava opstojnost RH, ali su se dogodile neke negativne pojave u tim domaćim, kastriranim službama. Naime, postale su stranački servisi i uključile se u međustranačke ratove, kao i u sukobe užih interesnih skupina, uključujući i kriminalno podzemlje. Nakon dokidanja predsjedničkog sustava 2000. godine, službe su se uključile u sukobe između prezidencijalne i premijerske linije u državi, a zemlja je posve otvorena engleskom utjecaju i engleskom nadzoru. Određene neprihvatljive igre događale su i između Franje Tuđmana i Gojka Šuška, ali u okvirima najveće tajnosti, najvjerojatnije pod stranim obavještajnim kišobranom.

Europska unija želi Hrvatsku, ali ne i Hrvate

Možete li zamisliti da Hitler odustane od okupacije Poljske zato što Poljaci nisu spremni? Nema nikakve sumnje da Europa želi Lijepu Našu unutar granica EU, ali su problem Hrvati, ostarjela nacija umirovljenika, invalida i trulih komunjara. Njemačka tjera vladajuću koaliciju Kukuriku u RH da se konačno trgne i primi posla. Osnujte konačno Povjerenstvo za sukob interesa! Ako hoćete europske novce za poljoprivredu, ustrojite Agenciju za plaćanja! Nije dovoljno prevaliti na građane RH veće poreze! Slučaj Ive Sanadera i dalje ostaje zagonetan. Englezi prešutno odobravaju da se krivnja za sav kriminal u RH prevali na Ivu Sanadera, a Nijemce to ne zadovoljava. S druge strane, Nijemci insistiraju da se do kraja riješi slučaj Hypo! Izvješće EU o monitoringu nad RH ukazuje na velike probleme u pravosuđu! Gdje se skrio Mladen Bajić? Jadranka Kosor brzo se dogovorila sa Slovencima, koje kontroliraju Englezi. Kada sve zbrojim, bivša premijerka više je radila za SDP, nego za HDZ, a to nastavlja i kao oporbeni zastupnik u Saboru. Tomislavu Karamarku ostaje veći prostor za njemačku potporu, ali je pitanje koliko to igra. Koliko je Karamarko kao ministar u prošloj vladi osobno pridonio ovakvoj bezobraznoj dominaciji SDP-a? Koja se zapravo ne oslanja na narodnu volju!

‘Politika u Hrvatskoj promijenila se iz vrlo herojske u dosadnu. Riječi kao domovina, neprijatelj, izdaja zamijenjenu su pojmovima infrastruktura, ceste, upravljanje otpadom’ – izjavila je Vesna Pusić u londonskom Cityju. Muči me taj novogovor, koji ide za poništavanjem svega što se na ovome prostoru dogodilo. Kako jednostavno objasniti suštinu prevare hrvatskog domoljuba. Dakle, za vrijeme Infrastrukturnog rata branitelji su ostali na cesti, a smeće je prešlo na stranu koncesionara naših cesta!

Autor: Tvrtko Dolić/tvrtkodolic.blog.hr

Odgovori

Skip to content