Zdravstveni “odgay” i pljuvanje Nikole Tesle

IDE LI MINISTAR JOVA-NOVI(Ć) ZMAJ STOPAMA DRUGA TITA… – Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, koji je – baš kao Drug Staljin – prethodno bio odlučio uvesti nove mjere “odgaya” u procesu kloniranja novodobnih duhovno-moralnih teletabisa, sada nezaustavljivo “jaše dalje”.

Dosljedno želi provesti svoj (i Titov) “naprijed” i pritom narod poučiti “demokratiji”. Naime, njegov tzv. zdravstveni odgoj, koji je i uveden “esdepedemokratski” unatoč protivljenju većine roditeljā, sada ponovno diže prašinu jer se u praksi pokazuje njegovo pravo tj. janusoidno lice i naličje.

Kao i prije, sada je ponovno javnost alarmirala Udruga Glas roditelja za djecu GROZD, izvješćujući kako ih je već zvalo nekoliko tisuća zabrinutih roditelja koji ne žele da njihova djeca uče o SPOLNOSTI po kukuriku-oktroiranom programu. Jer pod krinkom zdravstvenog odgoja u škole se uvodi homoseksualna propaganda i nameće ideologija suprotna vrijednostima većine roditelja, istaknuo je Ladislav Ilčić, predsjednik Udruge GROZD. Već je prije upozoreno na mnoge nebuloze i izopačenja koji se djeci nameću kao nešto potpuno “normalno”, ali (bilo je) uzalud. I sada je jedan dnevni list donio veliki prilog o tome pod naslovom: GROZD: “Nećemo da djeca uče da su muškarci s vaginom” – JOVANOVIĆ: “Učit će i točka”.

“Program koji razdvaja spol i rod neprimjereno je razdvajanje cjelovitosti osobe i to se direktno protivi znanstvenim spoznajama, spoznajama medicine i prdagosškim standardima. RODNA IDEOLOGIJA koja se promovira kroz program uništava SPOLNI IDENTITET djece”, jasno objašnjava dr. Marija Ćurlin sa zagrebačkog Medicinskog fakulteta. A Ladislav Iličić tome znakovito dodaje da je nesigurnost u vlastiti spolni identitet oznaka HOMOSEKSUALNOSTI.

Dakle, jasnije ne može biti. “I šta ima da se tu neko buni!” – rekao mi neki podoficir JNA. Zato i danas puk hrvatski,a baš kao i Nikoletina Bursać, “ima da sluša” komesara koji je odlučio “da Boga nema”, a “mala deca i gluplja omladina” i dalje moraju biti “pačići mali” u “društvu znanja” 21. stoljeća… Itd. itsl… ima toga još odnosno ima toga mnogo… (ne stignem sada sve istaknuti jer žurim na sprovod ocu jednoga kolege)!

U svakom slučaju “naš vrli” ministar toliko se uživio u svoju “misiju totalne preobrazbe društva” da je odlučio – a on zapravo provodi ono što je zamislio neki “homozgovni trust” možda negdje u Bruxellesu, Londonu, New Yorku ili svejedno gdje, a njegova kukuriku-ekspozitura dobila kao domaću i školsku zadaću! – provesti “reform(acij)u” ne samo “in membris” (u bazi) nego također “in capite”. I normalno, “kud će suza neg’ na oko” – najprije bi Lika trebala biti poligon za tu “vojnu vježbu”. Kako se priča po Gospiću, ministar – preko svojih “jakih snaga” potpuno slabog kapaciteta ali velike partijske odanosti – planira provesti pravi “puč” na Veleučilištu Nikola Tesla u Gospiću PROTUZAKONITIM uklanjanjem nekih Partiji nepoćudnih kadrova a postavljanjem “svojih ljudi”! Ako je to doista istina, onda je prvo što ovdašnjim ljudima pada na pamet da opet (kao partizani kao poslije rata) nova vlast provodi odmazdu nad Likom zbog “ideološkog zastranjenja” naroda. Ovaj put valjda hadezeovskog… ili nekog drugog…
Dakle, uskoro će biti jasno (a hoće li i korisno?) je li gospodin-drug Željko Jovanović “čovjek 21. stoljeća” ili pak samo novi Zmaj Jova, koji se u praksi ravna pravilom Druga Tita: “Pa nećemo se valjda držati zakona kao pijan plota!” Pokazat će se također koliko ima istine u izjavi gospićko-senjskog biskupa dr. Mile Bogovića u intervjuu časopisu Vijenac – koji je dostupan i OVDJE – a koji će sigurno opet napasti dežurni kritičari Novog i Jutarnjeg lista… Dao Bog da se prevarim! Ali to mi rijetko “uspijeva”…

Autor; don. Anđelko Kačunko- Blog VL

Prenio i ilustrirao; Johnny

Odgovori

Skip to content