Dr. Vide Popović izabran za predsjednika Društva Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije

U utorak, 29. siječnja 2013., u Solinu je održana izborna skupština Društva Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije.

{jathumbnail off}Skupštini je nazočilo 25 izaslanika 13 gradskih društava s područja županije. U prvom dijelu skupštine izvješće o radu u proteklom četverogodišnjem mandatu podnio je ravnatelj Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije Željko Grubišić. U raspravi o izvješću, koje je jednoglasno prihvaćeno, uglavnom su sudjelovali ravnatelji gradskih društava koji su iznosili probleme s kojima se susreću u svakodnevnom radu i funkcioniranju društva koje vode.

U drugom dijelu skupštine izabran je predsjednik Društva Crvenog Križa Splitsko-dalmatinske županije, dva potpredsjednika, 11 članova odbora i 3 člana nadzornog odbora. Za predsjednika u idućem četverogodišnjem razdoblju jednoglasno je izabran dr. Vide Popović, a potpredsjednici su Maja Budrović i Jozo Vidić. Za izaslanika na skupštini Hrvatskog crvenog križa izabran je dr. Vide Popović. Po završetku skupštine dr. Popović je sazvao prvu sjednicu Odbora Društva na kojoj je ponovno ravnateljem Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije imenovan Željko Grubišić. Inače dr. Vide Popović je na mjestu predsjednika Društva zamijenio iznenada preminulog pok. dr. Ivu Ostojića.

hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content