Valter i Tito bili su homoseksualci

FINI MRTVI MEDVJEDI  U podrumu Filmskih novosti pronađeni su cenzurirani materijali o Titu. Po Beogradu se naveliko priča da je na jednom dokumentarcu o Titovoj rekreacijskoj sobi uočena erotska slikarija dobro opremljenog mladića, kamuflirana u zbirku poznatijih radova.

U napadu hedonizma, Tito je puštao erotske filmove, ponekad u društvu mladih “gardista”. Mnogi Titovi ljubavnici dijelili su njegove privatne prostorije s “domaćicom” Jovankom, koja nije podnosila “sobarice”. Slijedeća beogradska fantazija krenut će na Jovanku, koja se s Titom otima za mlade kuharice. Svašta se događalo u “Svetoj obitelji”. Zašto se desetljećima stara “istina” o Titu plasira baš ovih dana? Vjerojatno je naručena iz Zagreba. 

Sodomija partijskih likvidatora

Trening KGB-a, kao i trening svake agresivnije obavještajne službe, uključivao je osposobljavanje operativca u zavođenju muškaraca. U svojim heteroseksualnim bravarskim danima Tito je bio kost i koža, maratonac iz Kenije. Kasnije se glacnuo, KGB je nabacio kicošku obleku, pa su gay-pacijenti padali s nogu. Moj dizajnerski plakat “Fini mrtvi medvjedi” za slijedeći film o hedonizmu Tita prikazivat će Valtera i Tita u ekstazi sodomije. Masovni zločinac Tito prodire, a likvidatoru Valteru ispadaju oči! Lako za pola milijuna Hrvata, Tito je ubijao medvjede! Onoga tko tako lako kaže “Pobij to!” ne možemo gledati kao homoseksualca, nego samo kao homofoba! Feministički LGBT nikako ne može predstavljati Tita! Riječ je o pretežito lezbijskoj asocijaciji, dok gay-populaciju okuplja paralelni GLBT. Kao što svaku vlast okuplja GEBELS. Imamo brojne varijacije, pa LGBTT pokriva i transeksualce i transvestite, a skoro kompletni feministički LGBTTQUITSAPHO dodaje upitne (questioning), kolebljive (unsure), interseksualne, podvojene (two spirit), aseksualne, panseksualne, HIV-oboljele i ostale/drugačije (other).

Jeli Vesna Pusić za Hrvate značajnija od Josipa Bozanića?

(Prvo) Sve je u funkciji prikrivanja nesposobnosti Vlade, koja ignorira elementarno ugroženu većinu u RH, pa možete misliti koliko je zaista zabrinuta za jezične probleme ostarjelih lezbijki, kojima se seksualni libido davno ugasio. Starkelje i babuskare žele vladati, grabiti i određivati hrvatskoj mladeži život, svjetonazor i sklonosti. (Drugo) Novi zdravstveno-seksualni odgoj zapravo je atentat na vjeru i naciju, odnosno na hrvatsku obitelj. Vlada je konzultirala samo one koji će profitirati od izmjene školskog programa. (Treće) Kardinal Bozanić mora uvažavati stav Vatikana! Nekada je Tito zahtijevao da nadbiskup Stepinac otkaže poslušnost papi, a danas slično pritišću kardinala Bozanića. Količina mržnje i govora mržnje prema Crkvi ide iznad onoga što je izrečeno protiv Stepinca. Primitivna Partija diskriminirala je homoseksualce kao bolesnu izopačenost. (Četvrto) Nova “istina” o Titu homoseksualcu treba prikriti činjenicu da su nepismeni partizani strijeljali homoseksualce u svojim redovima. (Peto) Vesna Pusić pokušava u direktnoj komunikaciji s vatikanskim nuncijem D’Erricom izbaciti kardinala Bozanića iz nagodbe.

Dok je legija u Maliju, trebamo osloboditi taoce u Parizu

Možete li zamisliti na kakvim je mukama Ivo Goldstein , veleposlanik RH u Francuskoj. Kao istaknuti član zajednice Bet Israel mora formalno podržati normative židovske vjere. Linijom svoje dužnosti u MVP ima za vratom Vesnu Pusić i Ivu Josipovića, teško svima nama. A baš je francuska administracija 2008. dala na glasovanje u Glavnoj skupštini famoznu Deklaracija UN o seksualnoj orijentaciji i rodnom identitetu. Ovdje ću naglasiti da je riječ o prijedlogu bez snage rezolucije i da se kod nas provodi nekakav civilni udar kroz pojedine resore Vlade, koji treba otvoriti put za sveukupno redefiniranje RH kao nacionalne države Hrvata. Nove rodne podjele idu i za revizijom temeljnih aksioma nekih znanstvenih disciplina. Deklaraciju nije potpisalo niti pola članica UN, a odbile su je podržati SAD, Rusija, Kina i Vatikan! Protivnu deklaraciju/priopćenje potpisalo je čak 57 zemalja. Vatikan prigovara da kategorije “seksualne orijentacije” i “rodnog identiteta” nemaju definiciju u međunarodnom pravu. U nedostatku pravnih normativa vrijedi pravilo Francuske revolucije: nema žrtve, nema zločina. Nadbiskup Magliore naglasio je da se Sveta stolica protivi diskriminaciji homoseksualaca.

Fine mrtve Gospe i horda dobro uhljebljenih primitivaca

Sramotan politički dizajn guta dizajnere, glumce, redatelje, novinare i mnoge druge društvene nametnike, a uz feminističko-lezbijske inicijative lukavo pristaju dobro uhljebljeni društveni nametnici tipa Zvonke Makovića, šefa Katedre za modernu umjetnost i vizualne komunikacije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Šaljivo “other” Maković, krvav ispod kože poput neke skulpture Damiena Hirsta, zbori o primitivnom inatu Crkve. Pravi punokrvni intelektualac, zaista dostojan sveučilišne katedre na FFZ, morao bi poznavati visoku intelektualnu strukturu Crkve. Njenu značajnu povijest, njenu visoku teologiju i njenu visoku umjetnost! Plakat za predstavu “Fine mrtve djevojke” doživio sam kao zagrljene Elizabetu i Mariju, koje su dijelile sućut za surovo smaknuće njihovih sinova Ivana i Isusa. Kad tamo, istoimeni film iz 2002. govori o dvije smušene lezbijke! U njihovom susjedstvu je muškarac koji živi s mrtvom ženom i slični svakodnevni likovi bolesnog uma. Šokirati, šokirati i šokirati! Kretene obara crv koji se zavlači u vlastito dupe. Jutarnji list objavio je tekst “Ovo je kao u Njemačkoj 30-tih”. Da, ali koja vlast maršira ulicama? Riječ je o osobama mrtvog srca u vojsci društvenih nametnika, koje je prokazao Vlado Gotovac. Kojima se fućka za hrvatske homoseksualce.

Nimalo fine žene u godinama

Zašto ismijavati Mariju (i Elizabetu) u marijanskoj Hrvatskoj? U toj fenomenalnoj kršćanskoj zemlji, u kojoj se ukazanja Gospe događaju dnevno! Zar ismijavanje samog Hristosa ne bi diglo na noge i Hrvate i Srbe? Bilo kakva homoseksualna aluzija na Svetog Savu bila bi provokacija godine! Tko još vjeruje da Rastko Nemanjić nije eksperimentirao u muškoj koloniji na gori Atos? Osjećate li kako se zbog ovakve moje izjave diže srpsko neraspoloženje? Zar zaista netko misli da je šokiranje Javnosti velika umjetnost? Dovoljno je izgubiti osjećaj za Drugog i drugačijeg. A događa se najgori primitivizam, baš od strane onih koji optužuju Crkvu za primitivizam. “Slučaj Gavele samo je šlag na torti od govna koje se na Kaptolu peče mjesecima” – izjavila je Mima Simić, aktivistica LGBT ćelije u RH, koja je “svoju seksualnu sklonost ženskom spolu osvijestila u Londonu”. Isus je rekao da nije prljavština ono što ulazi u čovjeka, nego ono što iz njega izlazi. A šlag na tortu od govna koje je izašlo iz Simićke dodao je Zvonko Maković, koji ne vidi pritisak Vlade RH, LGBT ćelije u RH i određene sociološko-seksološke interesne skupine, nego kao pritisak Katoličke crkve! I onda taj “pritisak” kvalificira kao atak na elementarna građanska prava!

Fini mrtvaci među nogama

Prije četiri desetljeća, hrvatska operna pjevačica Gertruda Munitić imala je zadaću razbiti ogovaranja da je Tito prikriveni homoseksualac, koji samo škaklja svoje “sobarice”, a zapravo noću poput Marije Terezije salijeće svoje mlade i zgodne gardiste, mladiće u dobi od osamnaest do dvadeset pet godina, koji su bili opijeni likom i djelom Velikog Vođe. U takvim prigodama djeluje takozvani štokholmski sindrom – žrtva obožava svog zlostavljača! Na razočarenje titoista, pojavili su se nekakvi neautorizirani memoari te ili slične Gertrude Munitić, u kojima je najveći jugoslavenski sin impotentan glede žena. Tito je imao nevjerojatno malo spolovilo, karakteristično za masovne zločince. Internetska erotska fantazija “Tile Dvocijevka” pojavila se uz stariju antologijsku pjesmu “Štakor s Dedinja” srpskog pjesnika Gojka Đoge, nekada komunističkog disidenta a danas senatora Republike Srpske u BiH. Da je Tito mogao predvidjeti da će Đogo postati senator na prostoru “njegove” Jugoslavije, vjerojatno bi konvertirao u heteroseksualne tirane ili se možda zaredio u Katoličkoj crkvi. Riječ je o balkanskoj kompilaciji romana “Strah od letenja” američke spisateljice Erice Jong. Glavna protagonistica zaljubljuje se u starkelju sa graškom među nogama! Tito je bio snalažljiv – famoznoj G. pomogao je sa prstima!

Kompromitiranje simbola kao političko nasilje

Autor plakata o sestrama lezbijkama požurio se ograditi od verzije plakata s burkama, koja je digla na noge Islamsku zajednicu u Hrvatskoj. Fufka je! Fufka! Lako je vrijeđati katolike i Hrvate, neka se ista gospoda usude jednako provocirati muslimane i pravoslavce. Duga povijest Crkve pamti različite gnostičke i mnoge druge teorije, pa i tradicije u svezi prirode Isusa. Tako smo imali dva Isusa blizanca, od kojih jedan umire na križu, a drugi nastavlja novu misiju. Kao što sam naglasio, plakat koji bi ismijavao Hristosa vrijeđao bi i Srpsku pravoslavnu crkvu, pa dolazimo do pitanja o kavom se podzemnom ratu radi? Ovdje zapravo govorimo o selektivnom kompromitiranju simbola. Jer, rečeni masovni zločinac Tito je manje inteligentnim osobama najveći idol, anđeo, Bog! Progonjeni i progonitelji danas nastupaju zajedno, drugarski. Što je to ujedinilo nekadašnje ljute neprijatelje? Goli interes? Ili možda vjera u Hrvata i hrvatska nacionalna ideja, koje su mnogima trn u oku! Laž je prisutna na sve strane, pa su problem i lažni umjetnici. Uz prepisivače doktorata i znanstvenih radova, imamo prepisivače tuđih umjetničkih djela. “Ljudi mrtvog srca” ne mogu stvoriti novo umjetničko djelo, pa pribjegavaju metodi šoka.

Umišljene veličine

“Ne mogu svojim radom davati legitimaciju kazalištu Gavela” – izjavio je kazališni redatelj Oliver Frljić, izgubljen glede vlastitog značaja. Odustajanje Frljića od predstave možemo gledati kao veliku šansu za druge nadarene autore. Činjenica je da Frljić ne priprema predstavu o perverznim silovanjima Hrvata i Hrvatica u srbijanskim logorima, nego o stradanju zagrebačke obitelji Zec. Pametnome dosta! Na užas zagrebačke i hrvatske Javnosti, kreteni su silovali i ubili nesretnu Aleksandru, ali nikome ne pada na pamet ubaciti u to nasilje štokholmski sindrom. Ovdje je odmah jasno da “umjetničko” šokiranje mora imati nekakve civilizacijske granice. Nisam stekao dojam da se Marija Slišković zaljubila u svoje silovatelje, koji se danas slobodno šeću Vukovarom, a Frljić o tome šuti. Zašto zaobilazi zastrašujuću sudbinu muslimanke Raze Babić, koju su godinama silovali u srbijanskom logoru i oduzimali joj djecu. Bolesne vratolomije “dizajnera” i “umjetnika” prolaze dok ih ne suprotstavite konkretnoj stvarnosti. Isto možemo reći za političke projekte tog tipa.

Neprihvatljivi LGBT novogovor

Simićka je neprimjereno spomenula “govno”, koje zapravo nije referenca na homoseksualce. Crkva jednako osuđuje sodomiju i nad muškarcima i nad ženama. Netko treba objasniti Simićki, Frljiću, Makoviću i društvu, da homoseksualizam nije sodomija. Prvi poznati Zakon protiv sodomije donesen je u Ninivi, tisuću godina prije pojave Isusa. Sve su civilizacije i sve pripadne religije preuzimale taj zakon. Svećenici mi vele da ih ne zanima što se privatno događa između dvije osobe, ali Crkva ne može podržati sodomiju. Kukurikulum sramotno promovira pornografiju kao poticajnu i korisnu za pronalaženje seksualnog identiteta mlade osobe! Zar autori Kukurikuluma nisu nikada ušli u videoteku? Sodomija je obvezna, finale svakog pornića, koje se reklamira na omotu! Najprije su kod nas došli danski erotski filmovi, pa onda “poticajne erotske fantazije”, pa kada su pojedinci i parovi naviknuti na porniće, stigla je sodomija, kao uvjet distribucije pornića na tržištu! Posljedica je porast sodomističkog zlostavljanja supruga. Heteroseksualna populacija diže se protiv pedofilije, a homoseksualci šute! Gospodo hrvatski homoseksualci, vrijeme je da se pobunite i suprotstavite zloporabama homoseksualizma!

Svaki primitivizam je štetan

Aktivisti lažnog alternativnog društva u RH uglavnom su oskudnog obrazovanja, pa onda pozivaju na novo spaljivanje Biblioteke u Aleksandriji. LGBT ćelija u RH nameće Crkvi u Hrvata probleme koji ne zahvaćaju svećeničke redove. Monaštvo iskonskog kršćanstva ne poznaje problem seksualnog usmjerenja, jer se zasnivalo na apstinenciji. Kada je Crkva postala priznata religija Rimskog carstva, srodno redovništvo preuzelo je gradove, pa je već za pape Grgura Velikog uveden neobjavljeni celibat. U stoljećima koja su slijedila, seksualni i drugi otkloni pojedinih svećenika nisu padali na dušu Crkve, jer se raširila investitura – svjetovni vladari imenovali su značajnije svećenike i biskupe. Šizma se dogodila u 11. stoljeću, u kojemu je papa Grgur VII uspio potisnuti investituru, ali ne u potpunosti. Proći će stoljeća, smjenjivat će se pape i Grguri, i tek Grgur XIII uvodi Gregorijanski kalendar, koji zapravo nije suštinska podjela između katolicizma i pravoslavlja. Neprijatelji Hrvatske ne mogu se skrivati kao protivnici Katoličke crkve.

Kome možemo vjerovati?

Od nekoliko linija sa centralama izvan RH, Crkva može dobiti prolaznu ocjenu, a ostale su duboko protuhrvatske i zaista protucivilizacijske. Linija vlasti oslanja se na Bruxelles, Washington i pripadni strani kapital. Ona je ta koja kasni sa zakonskim prilagodbama homoseksualnoj populaciji, a LGBT ipak atakira na Crkvu. Po tome vidimo da je protuhrvatska asocijacija preuzela “hrvatski” medijski prostor i da postupno razgrađuje hrvatsku nacionalnu ideju. Meni je zaista krivo što Hrvati nisu multikonfesionalna i višereligijska nacija, poput Albanaca, ali je to danas tako. Katolička vjera je značajan dio današnjeg hrvatskog nacionalnog bića! Osobno sam ateist, ali prihvaćam katolicizam i kršćanstvo kao dio svog nacionalnog i ljudskog identiteta. Ne može netko primitivno i bezobrazno vrijeđati Crkvu u Hrvata a da tako ne vrijeđa i same Hrvate, pa time i ateiste među Hrvatima. Time i sve dobronamjerne ljude u RH!

Tvrtko Dolić/hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content