VIDEO: Anonymousi pozivaju na masovne prosvjede: Vlado, vrijeme je isteklo. Gotovi ste!

‘NISTE ISPUNILI NAŠE ZAHTJEVE’   Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni… pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima. Datum 15.2. (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima, navode Anonymousi u novoj poruci.

Potaknuti lošim stanje Anonymous Croatia napravili su novi video uradak u kojem poručuju Vladi da je njihovo vrijeme gotovo. Smatraju kako sadašnja Vlada nastavila gdje je prethodna stala, a sve radi pod okriljem ‘europSkih zakona’. Zato pozivaju sve da 15. veljače u 17 sati da izađu na gradske trgove i pridruže u masovnim prosvjedima. Ovaj datum, 15. veljače, u povijesti je ostao upamćen i po gušenju seljačke bune i ubojstvu Matije Gubeca 1573..

Anonymousi se u poruci ponajprije obraćaju Vladi Republike Hrvatske i navode kako je njezino vrijeme je isteklo. Ukazuju kako nije ispunila njihove zahtijeve već pokazala da je sposobna voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese.

– Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice. Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala, a sve radite po ‘europskim zakonima’. Podobni i lopovi još uvijek su zaštićeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba kreće protiv vas. Ne samo Anonymousi, već svi građani u Hrvatskoj. Stigli smo. Nema više upozorenja! – odlučni su Anonymousi.

Hrvatski narod, mlade, studente, umirovljenike, zaposlene, nezaposlene pozivaju da im se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima.

– Datum 15.2. (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju budućnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promijenimo naše živote bez korumpiranih političara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac. Njihovo vrijeme je isteklo. Gotovi su! Očekujte nas na ulici – zaključuju Anonymousi.

 

Odgovori

Skip to content