VIDEO: Inteligencija nije dozvoljena!?

Što kaže znanost?   Film govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u znanstvenom svijetu.

{jathumbnail off}Mnogi sjajni profesori sa svjetski poznatih sveučilišta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovirali ideju inteligentnog dizajna, a unatoč tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali. Ide li se u znanosti tragom na koji ukazuju dokazi istraživanja ili se nauka kreće sigurnim kolosijekom religije evolucionizma? Pogledajte pa prosudite…

{youtube}rgx518UaiHg{/youtube}

Neki komentari s FB

 

Sjeni Nasuprot 12:27am Feb 20
To je jedan stvarno odličan film koji bi i svakog dobronamjernog ateista neopterećenog sterotipima trebao navesti na propitkivanje svojih stavova. Naravno da je Darwin samo jedna velika masonska farsa XIX. st. – (koja počiva na lažnim istinama kao i recimo sva Kinsey-Štulhoferova znanost). Međutim, meni je nešto drugo podjednako fascinantno što se sjajno može nadovezati na ovaj film. Postoji jedan istaknuti katolički apolget dr. Robert Sungenis koji je zajedno s fizičarem dr. Robertom Bennetom napisao jedno posve nevjerojatnu knjigu koja zapravo svjedoči o višestoljetnoj znanstvenoj zavjeri. Ta se zavjera proteže izvan svih zamisliviih granica. Kreacionizam spomenut u filmu dr. Bena Steina i sva sila Darwinista koji ga napadaju samo je suvremeni odraz te zavjere koja traje poodavno. Spomenuti autori knjige koja se zove “Gallileo Was Wrong: The Church Was Wright” nisu izdali neki vjersko-fanatični pamfllet nego fascinantnu knjigu od gotovo tisuću stranica s jasnim dokazima i fizikalnim objašnjenjima kako je Galileo Galilei bio u krivu i da se Sunce uistinu okreće oko Zemlje, a ne obrnuto.
Nije šala i nije smiješno…
Ne samo to, nego Sungenis i Bennet su nastojali pokazati na posve vjerodostajan način kako se sve planete i zvijezde, galaksije u Svemiru zapravo okreću oko nepomične planete Zemlje i kako se Zemlja nalazi na jedinstvenom i posebnom mjestu u Svemiru, u njegovom samom središtu. Ako to pokušamo prihvatiti za istinu, a u knjizi pored jasnih i čvrstih fizikalnih objašnjenja nanizano je mnoštvo dokaza kako je cijela povijest znanosti jedna velika konspirativna namještaljka i kako se znanost upotrebljava stoljećima kako bi se zapravo ljudskom rodu sakkrila istina te kako je potanko od moćnih protivnika istine sve usmjereno k borbi protiv Crkve i Istine, odnosno Boga. Čitajući tu knjigu lako možemo doći do uvjerenja da je stvarno Zemlja u središtu Svemira, no ako to prihvatimo tada naravno ne može više biti nikakve sumnje da je to bilo slučajno, već je jedino Netko mogao Zemlju jedino s punom namjerom postaviti u taj jedinstven i privilegiran položaj, a taj Netko je naravno sam Bog Stvoritelj…

 

Evo linka na web stranicu o toj knjigi nakon koje se ništa ne bi trebalo činiti kao prije…
http://galileowaswrong.blogspot.com/p/reviews.html
—-
Knjigu sam negdje na webu (ne mogu se sjetiti gdje, možda na scribdu) uspio skinuti u pdf formatu i stvarno bi svakoga slobodoumnog čitatelja mogla ostaviti bez daha!

 

Odgovori

Skip to content