Dlagi dluze Jovo (IX. dio)

Opet bila je teta iz skole. Lekla je da jaka bula se ne stisava. Da tek je zatisje. A da bit ce jos oluje. Oluje dva. A ako tleba i tli. I da loditeli skloz su ludi. Zbog tebe. I zbog ludog ploglama. I tvoih ludih suludnika. I da skloz opasni su. Jel da ne daju decu. Ne zele ni cuti. Teta da je lazlednik. I da lekla je sto da je lod, a sto da je spol. I da blaco nije blaco, a da seka nije seka.

{jathumbnail off}A da moze i biti. A i da moze biti nesto tlece ili cak cetvlto. I vise toga da moze biti. Kako hoce. Jel da zasto deca ne bi kako ona hoce. Tko im blani. Tate i mame da odmah su poludeli. Kad to su culi. Da svi tlazili su tebe. Da zasto ti ne dođes. Pa da oni bi tebi to lako objasnili.  I Stulkopelu. Jel da to jako je znanstveno. Po balbi iz Amelike i njegovim pedelofilima. I da odmah ce sve potpisati. Sve sto tleba. Samo da maknu glupe pedelofile. Jos kazala je da loditelji naj vise vole balba Filipovica. Koji da kazo je da on misli da nije bas sigulan. Da misli. Ali da i ne mola misliti jel da sef mu kaze. Bilo koji. I bilo sto. A on da samo ponovi sto tleba. Ne bas jasno i suvislo. I algumel… algumenta… algumentalno.  I da zato on uvek je u plavu. A da mi, ko nas slivi. Sto mislimo. I da on ima svoju fotelu. Uvek istu. Nepomicnu. I da bit ce kako sef kaze. I da sta njega bliga za dlugo. Ali da isto ploglam znanstven je. Da ladili su ga svetski stlucnjaci. Naplimel Stulkopel. Ili balba Amil. Onaj sto gleda nastlan-u. I da blaco nece molati kazati da on seka je s necim muskim. Da to nema nigde u ploglamu. To da leko je Filipovic. A teta lekla je da on opet laze. I da stalno laze. Jel da tako je naucio. Kad upo je u smldljivu jamu lazi. Clnu jamu punu lazi i neceg dlugog. I da leko je da gde su sad ti loditeli. Koji da su plotiv. Da hoce li sad se isplicati. Jel da kod nega sve je kako tleba. A da oni su pokvaleni i izmanipulani. Mos mislit.  

Jos molam ti leci da ja vlijedno citam. Svaki dan. Lazlicite vesti. Najvise dobli su mi neki poltali. Naplimel Yutalni i Imbex. Oni stvalno su supel. Tako zanimlivi su i klasni. Uvek pisu naj bole plice. Jako vazne. Bez kojih sta bi mi. I uvek pisu samo istinu. Golu istinu. Plovjeleno. I pouzdano.

Evo tako nekih vaznih vesti. Naplimel Yutalni i Imbex pisu da: llina na zabavu dosla bez gludnaka; VIDEO: vidjeli smo vam sise; Oskala za najboli dekolte dobiva…; Zelite plonaci plostitutku?; Vidoviti Nele…; Ove gludi necete zabolaviti; itd.

Ove vazne vesti bile su jucel. I jos puno, puno slicnih. A dlugih dana ima jos puno vise. Vaznih vesti. I uvek od pouzdanih izvola. Koji nikad ne lazu. Jel tko laze taj i klade. I uvek samo kazu istinu. Ali da molaju ostati tajni. Jel da zlocesti su Hlvati i vjelnici. Pa da se boje. Ti pouzdani izvoli. 

Dlagi dluze Jovo, tako doble ifolmacije i vazne nigde neces naci. I ti molas to citati. Sto plije. I sto vise. Jel to je za pametne lude kao ti. Jako, jako je poucno. I zanimlivo. I odmah danas naso sam jednu jako vaznu vest. I plovelenu. I Yutalni i Imbex napisali su da jedan balba Malk kazo je da ima najmane pedeset homosekulalaca u Clkvi. Da on sve ih je pleblojio. U dva dana. Svih pedeset i vise. Posto. Kako taj balba je blz. Cudo jedno. I da on to sigulno zna. Da niko ne tleba sumnati jel da on zna. A onda to je tako. Jel da je ploveleno. Na telenu. A on i sam da bio je u Clkvi. I da homosekulalac je. I da tamo svi samo lazu. Da glume i da se pletvalaju. Da nisu sto jesu. A on da to zna. Jel njega ne mogu muvat. Kad on zna.

Moj tata kad je plocito, samo se nasmijo i leko da od sutla novi je dan. Da sutla pocinje molit dlagog Boga. Ozbilno. Jel da na to su ga natelali ovi napola pismeni budbasi. I jel da samo ceka da plocita. Da osamdeset posto svecenika vlebaju u mlaku. Da kladu i ljudima da piju klv. A ostali da su telolisti. Vec odavno svi su pedelofili i oni dlugi. Po Yutalnem. Sad molaju postati vampili. I telolisti. To sad je in. Iz pouzdanog izvola to tleba sto plije napisati. Jos leko je tata njega da su oblatili. Budbasi. Da postane vjelnik. A da ni papa nije to mogao. Ivan Pavao dlugi. Ja nadam se da moj tata zato plestat ce psovati. Kloz zube. Kad vidi vladu.

Dlagi balba Jovo zasto oni stalno pisu o Clkvi? Jednom balba Stef lepo je to objasnio. Da ona njima je tln u oku. Da jako ih muci i bode. I da tleba je lazoliti. I unistiti. I da svak se cese gde su slbi. 

Tvoj mali Ivica

Odgovori

Skip to content