Hrvatska se budi iz bunila izdaje

Narod je opet pokazao , da može pobijediti represivni establishment. Meni to izgleda kao vrijeme milicajaca i njihove strahovlade. Deložacija obitelji Frlan u Rudešu je danas prošla pobjedom organiziranih građana oko Živog zida.

{jathumbnail off}Pernar me pozvao da to promatram sa strane, kako bi vidio sliku društva, prošli tjedan i rekao mi je da dođem dva sata ranije, jer će policija postaviti barikade. Pernar je bio optimista, oni su već nešto prije sedam sati postavili zapreke i za građane i za medije. Mediji nisu smjeli blizu. Sjećam se takve situacije u ratu, kada mediji nisu smjeli blizu. Danas, kada banke vladaju ovom zemljom, ne treba nam medija. Kako bi banke provodile svoje astronomske zarade, veće deset puta, nego u Europskoj uniji. U onoj istoj, gdje nema blokada računa, ovdje provode svoju politiku na jedan nedemokratski način, prisilom i kada je upitno ,da su uopće u pravu. Narodu je dosta. Organizira se. U razgovoru sa Pernarom, izrazio sam sumnju , da će ići stvari dalje, jer će se ova policija-milicija sve bolje spremati za sukob sa građanima u provedbi bankovne politike.

Banke u zaštiti svoga kapitala, koji smo spasili davajući ogroman novac za kamatarske bankovne zarade, a sada koriste banke našu ili njihovu policiju, da bi naplatili prevelike kamate, prevelike cijene obrade kredita i samog “osiguranja kredita”. Ipak i ovaj napad narod je odbio. Jučer DIOKI, danas pojedinci, sutra branitelji. jednostavno treba reći, da je ova vlast, kao i ona prethodna izdala narod i sada opasno srlja u sukob sa braniteljima. I sindikatima.

Stvara se jedna bezlična masa policijskih poslušnika, koji su i danas u batinanju naroda htjeli skloniti medije. Da se narod ne bi osvijestio i shvatio, da smo prodano roblje, koje plaća skupi novac i zarade banaka. Jesu li zarade banaka od 250-350% godišnje zapravo zarade ili pljačka zaključite sami. Da li su ovakve krvave deložacije potrebne ili bitnije je stvoriti socijalnu državu, isto zaključite sami. Situacija je totalno nelogična i smrdi na prevaru, jer smo novcima poreznih obveznika sanirali banke i prodali ih četri puta jeftinije od sanacije. Zašto tako nismo sanirali Gredelj, DIOKI i mnoge druge tvrtke u kojima bi mnogi pronašli novac, već smo se sveli , na zemlju u kojoj se po oglasima traži posao ; konobara, kuhara, hostesa, a vrlo malo proizvodnih radnika. Samo iz razloga nacionalne izdaje , kroz ekonomiju, kroz namjernu blokadu HNB-a, pa do katastrofalne prodaje zlatnih rezervi.

Ekonomski stručnjaci , koji su na to stalno upozoravali, opet su na margini društva. Oni, koji zastupaju skupi novac iz svoga interesa, su uvijek na televiziji, u medijima. Podršku im daje predsjednik države, koji svojim govorom prikazuje narod, kao neku cvilidretu, koja se treba primiti posla.Kad već vladari ne znaju raditi. Samo je pitanje njemu, što da izaberemo, biti konobar ili kuhar, dostavljač, možda hostesa? Ostalo ste rasprodali i nema se gdje raditi. Policija pretvorena u miliciju, koja brani medijima postojanje , kod jedne diskutabilne deložacije, dobiva svoj izdajnički mentalitet i u sudstvu.

Čitam i ne mogu se načuditi odurne scene, gdje jedna djevojka od 23 godine je danima silovana, a prezimenjaci Ivković, koji su to učinili i uništili djevojki život dobivaju od našeg pravosuđa 5 godina?! Za silovanje danima, nagovaranje, da sama ona izabere osobu, koja će ju silovati , jer u protivnom će ju silovati deset hrabrih Srba, dobiva satisfakciju, kao da je netko pronevjerio ček u banci. I za kraj, te epizode, sud i policija jednom od tih silovatelja monstruma dozvoli bijeg preko granice, a jedan je čak bio i u našoj policiji. Izdaja svih ideala. I takvoj situaciji, klanjima po Vukovaru treba osigurati što prije ćirilicu?! Narod se budi, jer ga batina policija za izdaju političara. Narod je shvatio, koliko se ološi nabralo u ovoj zemlji. I svi oni priželjkuju sukob sa narodom, jer su sve ove godine stvarali odnarođenu miliciju, koja sad gazi narod za plaću, koju im osigurava baš isti taj narod. Ekonomski stručnjaci pocrtavaju izdaju nacionalne ekonomije, branitelji pocrtavaju izdaju nacionalnih interesa, radnici pocrtavaju zaštitu tajkunske privrede. To je krah, sa vrlo opasnim posljedicama, jedne vlasti, koja je antihrvatska.

Tetoviraju nas “radmanovci” turskim serijama i srpsko-turskim rječnikom, u kom prevladava rečenica “nema para”. Na kraju će se i batinaši pobuniti , jer neće biti novaca niti za njihovo batinanje. Narod će i ovu prevaru preživjeti, jer se probudio, političari su dirnuli u svetinje.

Piše: Igor Drenjančević | tinolovka-news.com | benedikt

Odgovori

Skip to content