Izložba “Svatko na svojoj strani”

Sveučilište u Splitu i Galerija Brešan Split pozivaju Vas na otvaranje zadnje izložbe ljetnog  ciklusa „Svatko na svojoj strani“. Izložba se otvara u utorak, 11. lipanj 2013. u Galeriji Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31. s početkom u 20.30 sati. Publici će se tom prigodom predstaviti dvije umjetnice iz Zagreba: Diana Sokolić i Iris Bondora Dvornik.

{jathumbnail off}Izložba ostaje otvorena do utorka 25. lipnja 2013.

Dijana Sokolić rođena je u Rijeci 1959. godine. Diplomirala je na slikarskom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi Šime Perića . Osim slikarstvom, bavi se i keramikom, grafičkim oblikovanjem i pedagoškim radom.

Ostvarila je 13 samostalnih i sudjelovala na stotinjak kolektivnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Živi i radi u Zagrebu kao samostalna umjetnica.

Iris Bondora Dvornik rođena je 1952. u Zagrebu. Diplomirala je slikarstvo na ALU u Zagrebu u klasi prof. Nikole Raisera. Članica je HDLU-a, LIKUM-a i BBK( Udruženja profesionalnih umjetnika Bavarske). Od 1980. započinje s uspješnim izlagačkim radom predstavljajući se samostalnim izložbama u Poreču, Zagrebu, mnogim gradovima Njemačke, Londonu, Udinama te na mnogim skupnim izložbama. Živi i radi u Zagrebu. 

Odgovori

Skip to content