Neki iz Sabora se ponašaju kao stoka

PARLAMENT PERKOVIĆ PLANDUJE DVA MJESECA  Sve je pokvario Tito, koji je zakazivao sjednice Avnoja u studenom. Komunikacije su bile loše, pa je stoka trebala godinu dana da stigne u novi tor.

Kada je FDH ušla u jugoslavensku uniju, dobili smo ljetno zasjedanje Avnoja. Nakon što je RH ušla u EU, Sabor je praktično raspušten. Pametnome dosta.

{jathumbnail off}Možda riječ “stoka” nije najprimjerenija za jalove saborske lijenguze, ali znate na što mislim. Kako drugačije nazvati “narodne” zastupnike koji sudjeluju u providnom spinu SDP-a, HNS-a i HDZ-a, koji ima za funkciju odgađanje izručenja Josipa Perkovića i njegovih bliskih suradnika, koje njemačko tužiteljstvo tereti kao nalogodavce i organizatore svirepog ubojstva Stjepana Đurekovića u Bavarskoj, krajem srpnja 1983. Ljetne stanke nisu vrijedile za ubojice Partije i Udbe. Podzemlje će nastaviti svoje igre i ovog ljeta, dok se truli “narodni” zastupnici izležavaju na pješčanim plažama, u društvu maserki.

Hrvatski Sabor treba preimenovati u Parlament Josipa Perkovića

Sve je to dogovoreno i predstavlja grubo ismijavanje demokracije, koje bi državno odvjetništvo moralo procesuirati. Nakon što su SDP i HNS donijeli famozni “Zakon Perković”, kojim je onemogućeno izručivanje Josipa Perkovića i drugova glede konkretnog političkog ubojstva, SDP predlaže ustavnu odredbu o nezastarijevanju političkog ubojstva, koja bi olakšala izručivanje Josipa Perkovića! U zločinačkom obmanjivanju Javnosti svoje su odigrali Vladimir Šeks, odnosno HDZ, i HNS koji ima dogovor sa SDP-om da se suprotstavi kada to SDP-u paše, čime HNS jača svoju slabu poziciju u izbornoj bazi. “Ustav ne damo!” – viče ovih dana Jozo Radoš, kojega su Vesna Pusić i Radimir Čačić prihvatili u HNS-u samo zato da gurnu u zapećak stranačku konkurenciju. Igora Dragovana nasadili su njegovi. Kao i Peđu Grbina, koji je gurnut u partijsko kolo laži i obmana.

SDP pokušava odgoditi direktno protivljenje Njemačkoj. Kao, Zoran Milanović i drugovi toliko su kooperativni da žele u svezi toga prilagoditi naš Ustav, ali se procedura oduljila. Gospodo Nijemci, odgovarajuća promjena Ustava RH ušla je u saborsku proceduru, ali imamo ljetnu stanku! “Valjda će im biti dovoljno osam tjedan da shvate osam riječi teksta izmjene Ustava” – kaže Milanović za HNS-ovce, a sve to “vrijeđanje” je dogovoreno. Bitno je da predmet Perković miruje još dva mjeseca, pa tek onda kreće procedura, i sve se prolongira do slijedeće godine, a onda će interesna asocijacija Udbe i Partije pokrenuti nove spinove.

Zemlja je duboko korumpirana, imamo negativnu selekciju, pa vlada stoka

Ako HDZ nađe snage da odstrani Vladimira Šeksa i njemu slične “desničare”, SDP uvijek može računati na HNS. Tako SDP dobiva mogućnost da pred Europskom komisijom, odnosno vladom EU, kao i pred parlamentarnim odborima EU, glumi civiliziranu stranku, koja se zalaže za europske vrijednosti, ali eto ima problema sa opozicijom i sa svojim koalicijskim partnerom, koji se onda vadi na nedodirljivost Ustava, što istovremeno treba onemogućiti referendumske izmjene, poput one o definiciji braka kao zajednice muškarca i žene. U nekoj drugoj igri, HNS će tražiti pozitivne promjene, a SDP će biti protiv, izgovarajući se na nepredvidive strukturne posljedice. SDP, HNS i HDZ za svoje igre ispod žita koriste različite društvene skupine, koje se namiruju na istoj suspenziji demokracije i na odvratnom izokretanju civilizacijskih vrijednosti. U najnovijem spinu Zorana Milanovića sudjeluju Ivo Josipović i pripadni Ured predsjednika RH, gdje sin Josipa Perkovića obnaša odgovornu dužnost..

Zanimljivo je da Zoran Milanović panično poziva u pomoć Crkvu u Hrvata. Reče da Katolička crkva po definiciji mora biti za prijedlog promjene Ustava. Ako su Udba i Partija progonile Crkvu, neka to Milanović naglasi. Činjenica da su Udba i Partija ubacivale svoje doušnike u Crkvu, nije prigovor protiv Crkve, nego protiv Partije i Udbe. Crkva ne može podržati ono što će poslužiti za odgađanje izručenja Josipa Perkovića. Hrvatska Javnost je ubijena i pasivizirana, ali nam ostaje nada da strukture EU neće tolerirati partijsko-udbaške obmane. Valjda će Angeli Merkel biti dovoljno osam tjedana da shvati o čemu se tu radi. Sramotna bitka za Josipa Perkovića toliko je nevjerojatna, da pomišljam kako je ona samo dimna zavjesa za nastavak privatizacijske pljačke. Iza glumatanja “Sve damo, Perkovića ne damo” krije se još ružnija istina: “Perkovića ne damo da sve ostalo damo”. Udruženi zločinački pothvat nesmetano se nastavlja.

Tvrtko Dolić

Odgovori

Skip to content