Uhićen Marko Francišković?

Nakon burnih prepiski s ministrom Ostojićem uhićen Marko Francišković?

{jathumbnail off}Bivši kandidat za gradonačelnika Zagreba i član Udruge ‘Pravednik’, Marko Francišković, doveden je u prostorije PU zagrebačke zbog, navodi, komentara upućenih ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću na službenoj Ostojićevoj Facebook stranici. Dovođenje Franciškovića potvrdila i dežurna glasnogovornica PU zagrebačke Gordana Dušanić

“Policija mi je upala u stan. Ako se ne javim znači da sam uhićen” panično je izgovarao Marko Francišković. Razlog policijskog upada u njegov stan u zagrebačkom Folnegovićevom naselju tijekom subotnjeg poslijepodneva, tvrdi Francisković, svađa je s ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem koja se javno odvijala u noći na petak na Ostojićevoj službenoj Facebook stranici.

Ne možemo biti sigurni tko se u tom trenutku nalazio za tipkovnicom i tko je moderator zadužen za Ostojićevu stranicu, no po komentarima možemo zaključiti da je taj netko itekako dobro informiran o komentatorskim protivnicima. Međutim, nekoliko minuta prije nego li je odveden u policijsku postaju u subotu Francišković je u sms poruci napisao: “Potvrđeno mi je od policajca Željka Mikulića da upravo Ostojić stoji iza tih komentara”.

Francišković je u petak navečer obavijestio redakciju portala dnevno.hr kako je policija iza 22 sata navečer posjetila njegove roditelje tražeći upravo njega. Smatrao je da je riječ o zastrašivanju.
Gnjusna rasprava koja se vodila na Facebook stranici između ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i Marka Franciškovića, člana udruge ‘Pravednik’, sve je samo ne civilizirana. Naime, Francišković je isprovocirao Ostojića do krajnjih granica kada mu je ispričao svoj san u kojemu Ostojić svoj život završava javnim vješanjem!

Marko Francišković javnosti je poznat po takvim i sličnim izjavama, no ono što je skandalozno u cijeloj priči Ostojićevi su komentari upućeni nazad Franciškoviću. Naime, Ostojić se dao isprovocirati do krajnjih granica. Jedan od komentara uz avatar Ranka Ostojića je ovaj: “Pa sta ste se iznervirali…lijepo se bockajte…tebe ni tata vise neće…kleknite…kako ste navikli…i radite ono sto se ispovijed zove…zao mi je sto si tati postao pod b…i sto vise nisi a…ali bockalo ćete spasiti …daj se vise spojite…i guznite se…tako vam i face izgledaju…tu ni dlaka ne može urasti..opusak na opusak…..ma ne mogu vjerovati da vas ni u ispovjedaonici vise neće…pa sad pustite jedan drugome..iako vise niste mladež…imate i posljednju šansu …možda vas švarc bude htio…to jeste dno dna…ali s obzirom na sto sličite…kad vas vise ni tata ne želi bockat…kako tužno.”

Cijelo jutro redakcija dnevno.hr pokušava doći do glasnogovornika MUP-a, Dušana Miljuša, kako bi potvrdili da je ova Facebook stranica u službi ministra Ostojića, no bezuspješno.
Činjenica protiv koje se ne može je ta da je Francišković odveden u policijsku postaju zbog njegova sna o vješanju Ranka Ostojića koji je objavio na upravo toj stranici. Samim time što su pridali važnost tome potvrdili su da je stranica službena te da se u burnoj svađi s Franciškovićem nalazio ili Ostojić ili netko na nižoj administrativnoj dužnosti. 

Izvor: Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content