DAVOR PAVUNA: Veliko da promjenama u RH

Suveren narod mora sustavno djelovati na promjenama na bolje u korist svakog čovjeka, a pogotovo sirotinje, nezaposlenih (mladih!) i zanemarenih branitelja. Zato trebamo i kuražne zviždače koji javljaju kakve sve ”skrivene” manipulacije radi korumpirana partitokracija. A Vesna Balenović je oduvijek bila bez dlake na jeziku o stvarnom stanju korupcije u zemlji:http://direktno.hr/…/Balenovi%C4%87-podr%C5%BEala-Kolindu-J…

Hvala svima, kultura (ne)slaganja je bitna, a uvijek pitam sebe i sve vas: koji izbor SADA nam donosi PROMJENE, a na nama je svima da i u parlamentarnim izborima se izborimo za ponajbolje predstavnike suverenog naroda. Pritom ne treba imati iluzije da bu ‘bankaroidi’ i nepotisti partitokracije odmah postali ‘dobri’ kad je jasno da sluganski djeluju na feudalizaciji i porobljavanju naroda kako je objavio i Thomas Picketty … i to nije problem samo u Hrvatskoj! http://direktno.hr/…/Sin%C4%8Di%C4%87-Josipovi%C4%87-je..

Mnogi jesu svjesni … Primjerice sjetimo se da su 2. veljače 2009. Josipović i Pupovac bili na doručku u Washingtonu … IJ je dobio izbore te godine, zar ne?

Uz kapacitete i vlast koju ima I.J nije učinio dovoljno u pet godina, pa narod treba promjenu. Pitanje stranaka je tema za parlamentarne izbore i tu bude itekako dodatnih bitaka jer narod treba biti suveren.

Sudstvo neka odradi svoje, a narod treba promjenu. Kad u 5 godina predsjednik ne pomakne naciju nego imamo efektivni ‘specijalni’ rat onda je jasno sto je rekao i prvi krug: treba PROMJENA. Tako je i u sportu i u poslovodstvu. Da je KGK bila 5 godina na vlasti i ovakva situacija, onda bih jasno rekao PROMJENA u obrnutom smjeru. Dakle, PROMJENA. Da za novu predsjednicu i novu vladu!

Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content