DON ANĐELKO KAĆUNKO: Svijet pred devetim krugom – u Hrvatskoj tek završio drugi!

Teroristički čin u Francuskoj pokazuje kako globalni Imperij pojačava guranje svijeta prema krajnjem ostvarenju diktature Novog svjetskog poretka (‘demokratskog totalitarizma’), u kojem će “robovi voljeti svoje ropstvo” (A.Huxley). Budući da sam kršćanin i nikako ne mogu opravdati nasilje (poglavito ne u ime vjere!), ipak razumijem ogorčenje muslimana nad karikaturalnim vrijeđanjem njihovih vjerskih osjećaja (i to pod lukavo privlačnom maskom prava na “slobodu govora”!).

Ali želim svima posvijestiti da nam je pred očima u sve strašnijem obliku apsurdan paradoks kako svi miroljubivi vjernici svoja prava moraju braniti nasiljem ili masovno u cijelom svijetu prihvatiti kao rješenje da je samo “krv mučenika sjeme novih kršćana”! Jer ni Mir u svijetu neće se postići uvođenjem “globalnog antiterorizma” niti će se procvat Crkve dogoditi taktikom tzv. vatikanske diplomacije i njezinim oponašanjem koje rado njeguju mlaki “kaptolici” širom svijeta…

Međutim, siguran sam da krvoproliće u Parizu nisu izveli vjernici, nego uvježbani teroristički plaćenici globalnog Imperija, koji uskoro planira jače “nagaziti” SVE VJERNIKE (poglavito “Abrahamovu djecu”) i okriviti ih za sva zla i sukobe u svijetu. Najjači pritisak odavno traje na muslimane – i zato ih zapadni mediji cijelom svijetu prikazuju kao “militantne fundamentaliste” (dok npr. dinastija Bush prijateljuje s Bin Ladenom – a tako i sada vjerojatno dogovaraju akcije s tzv. Islamskom državom!).

Napad na kršćane, posebno na Katoličku crkvu istodobno teče suptilnim metodama, ali već je planiran pravi PROGON! Na kraju će, kao “šačica nemoćnika” – ili kao što Evanđelje naziva sve Isusove vjerne učenike – “malo stado”!) – na udar doći istinski židovski VJERNICI (koji će biti izdani i od svoje krvne braće ateističke orijentacije). Zato se najnoviji masakr u Parizu može nazvati – “francuski 11. rujna”. Kao drugi čin onoga u Americi, u kojem je također sve bilo pomno planirano i savršeno precizno izvedeno, i u sve je bila uključena CIA i FBI, s točno određenim ciljevima koji su slijedili…

Ovaj (zlo)čin u Parizu isti je po scenariju, izvedbi, medijski zbunjujućim izvješćima, brzim šupljim izjavama “najuglednijih svjetskih političara” (pripremljenih unaprijed!), orkestriranom osudom “islamskih fundamentalista” (a tako će na udar doći i svi “katolički fundamentalisti”!), nekolicinom “čudom spašenih” koji nisu došli na posao (kao i u Americi, jer su bili unaprijed obaviješteni)… itd. Nevjerojatno je – ali to sve “smrdi” na tzv. TEORIJU UROTE. Ipak, ja sve slične paranoje odbacujem i ne vjerujem u takve te(r)orije, jer ovdje je očito riječ o – PRAKSI ZAVJERE!!!

Tako bi nekako mogao izgledati kratak opis/najava bliske budućnosti svijeta – sudbine “globalnog Titanika” – gotovo kao “deveti krug pakla”.

A u Hrvatskoj? Nacionalni demografski Titanik ne samo da je davno udario u smrtnu santu leda, nego je već gotovo sav potonuo! Unatoč tome dvoje tzv. predsjedničkih kandidata na palubi – u drugom činu svojega showa, koji se službeno naziva ‘DRUGI KRUG’ – naizmjence sa smiješkom igraju ‘Peđavolji grbingo’ i plešu ‘Pakleni medijski tango’!

Jedan kandidat sve izvodi po srpskoj uzrečici: “Kuća gori, a baba se češlja!” Drugi pak kao pijanist zajedno s ‘kokošinjac-orkestrom’ svira parafraziranu molsku verziju poznate pjesme – “Dublje, o može moj!” A publika, u golemom postotku službeno kršćanske orijentacije, pred malim i malo većim ekranima, na trenutke čak zapjenjena u navijačkoj strasti, urla i s nestrpljenjem očekuje rasplet namještene utakmice upravo na svetkovinu Krštenja Gospodinova!

Tada će, baš nakon bogoslužja, neki osjetljive savjesti i neosjetljivoga neznanja (upućeni “s oltara” da je dobro izbjeći “grijeh propustom” pa obaviti “građansku dužnost”), sudjelovati u nečemu što će u bliskoj budućnosti “vrloga novog svijeta” biti proglašeno zastarjelim i suvišnim “muzejskim otpadom” novog srednjovjekovlja predorwelijanske budućnosti bez povratka…

A onda će, kada se “napuni sedam čaša gnjeva Božjega” i “padne Babilon veliki – Bludnica” (vidi: Otkrivenje, od 16. poglavlja…) – na šokantno otkriće Arhitekata NSP-a! – započeti novi procvat Crkve, jer će zapuhati blagi olujni vihor novih Duhova ter nicati novo Bilje i Cvijeće iz krvavog sjemena vjernih Kristovih svjedoka, pretečā tisućgodišnjega Kristova kraljevstva!
Autor: don Anđelko Kaćunko/blog.vecernji.hr

Odgovori

Skip to content