Šef Agencije prisiljen dati ostavku jer se protivio korupciji i Zmajloviću!

Voća će na izvanrednoj press konferenciji pojasniti da je ostavka posljedica afere Zagrebtower, odnosno činjenice da nije htio preseliti iz gotovo besplatnog u skupi privatni prostor!

Samo zato jer nije htio sudjelovati radnjama koje smrde na korupcuiju, a koje mu je nametao ministar zaštite okoliš Mihael Zmajlović, dr. Neven Voća, ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša, prisiljen je dati ostavku na funkciju ravnatelja Agencije, doznali smo u ponedjeljak ujutro od glasnogovornice Agencije za zaštitu okoliša!

Svoju odluku o ostavci Voća će iznijeti na izvanrednoj konferenciji za novinare danas u 11 sati. Pojasnit će da je njegova ostavka posljedica afere Zagrebtower, odnosno činjenice da nije htio preseliti bez svih potrebnih dozvola i suglasnosti i bez racionalnog pojašnjenja zašto mora otići iz gotovo besplatnog gradskog u papreno skupi privatni prostor.

Direktno.hr prvi je, da podsjetimo, prije par dana u tekstu ‘Dokazi da Milanovićevi ljudi tjeraju Agenciju iz jeftinog u skupi prostor!’, pisao o činjenici da je Mladen Pejnović, revnatelj DUUDI po nalogu ministra Zmajlovića pokušao istjerati Agenciju iz jeftinog gradskog prostora na Ksaveru i na Trgu maršala Tita u skupi prostor Zagrebtower-a.

Pojasnili smo da su Zmajlović i Pejnović postali nervozni jer se zbog odbijanja preseljenja ravnatelja Agencije, sve više razotkriva ogroman trošak koje preseljenje u Zagrebtower sa sobom nosi te, po svemu sudeći, korupcija oko preseljenja. Mladen Pejnović je, da podsjetimo, po nalogu ministra Zmajlovića učinio sve kako bi natjerao odgovorne iz Agencija za zaštitu okoliša da, protiv svoje volje, iz jeftinog gradskog prostora presele u skupi Zagrebtower! I kada je nova afera oko Zagrebtowera prije par dana izbila u javnost, umjesto da ostavku daju Zmajlović i Pejnović, koji su odgovorni za bespotrebno bacanje državnog novca na nepotrebnu najamninu, otići mora onaj koji se protivio velikom trošku i vjerojatnoj korupciji?!

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content