SVE LEPŠE OD LEPŠEG: Profesor beogradskog fakulteta predsjednik, žena Milorada Pupovca potpredsjednica HND-a

IMA LI KOGA KOME NIJE JASNO? – Peternel o Lekoviću: U Hrvatskoj nikad nije dno dna, uvijek može lošije

Nataši Škaričić se sve zgadilo, povukla se, ‘novinari’ su izabrali Sašu Lekovića, a za potpredsjednicu je izabrana Slavica Lukić, žena Milorada Pupovca

“Nikada se ovo društvo izgleda neće osloboditi svojih tumora! Oni koji su mislili da ne može gore od Duke, zeznuli su se. U Hrvatskoj nikad nije dno dna…uvijek može lošije!”, napisao je potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel na svom Facebook profilu. Komentar je to na odabir slobodnog novinara Saše Lekovića za novog predsjednika Hrvatskog novinarskog društva (HND) na izbornoj skupštini HND-a održanoj u subotu u Novinarskom domu u Zagrebu.

Podsjetimo, Saša Leković je u drugom krugu izbora dobio 46 glasova članova Skupštine članova delegata. U prvom krugu izbora bili su i novinar Večernjeg lista Anton Filić, urednik HTV-a Nikola Kristić, slobodni novinar Gojko Marinković i urednik portala dalje.com Tomislav Galović, dok je slobodna novinarka Nataša Škarićić povukla svoju kandidaturu.

“Nataša Škaričić je lijevo. Žena je opičena, anarho, ali poštena. Jutros su ju na fejs profilu dočekali degutantni napadi i uvrede protukandidata za predsjednika HND-a. Ženi se sve zgadilo, povukla se, a ‘novinari’ su izabrali Sašu Lekovića, a za potpredsjednicu je izabrana Slavica Lukić, žena Milorada Pupovca. Nikada se ovo društvo izgleda neće osloboditi svojih tumora! Oni koji su mislili da ne može gore od Duke, zeznuli su se. U Hrvatskoj nikad nije dno dna…uvijek može lošije”, napisao je Peternel te izazvao žustru raspravu na ovu temu na svom Facebook profilu.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content