Harawat i Serbon

Najstarije pleme u Hrvata je staro preko 7.500.- godina, a Srbi se spominju tek od prije 1000.- godina!

Odgovor g. Radi Novakoviću

Drago mi je da pokazujete interes za dublje probleme hrvatske povijesti. Hrvatska dublja povijest je kao “zabranjena arheologija”. Međutim kada se već upuštate u određene zaključke onda te zaključke morate i argumentirati.

Vaše spominjanje paralelizma Srbi/ Hrvati je nedokazivo posebice u starijoj povijesti. Niti u jednom svetom spisu koji ste spomenuli se ne može naći niti spomena o Srbima. Najstariji historijski spomeni o Srbima se pojavljuju tek negdje prije oko 1.ooo god., a arheološki najstariji nalaz hrvatskog imena je star oko 7.500 god. Hrvatsko ime se spominje u svim svetim spisima: Vede, Aveste, Biblija (Stari zavjet) i Kuran.

Srbi (Srbijanci) i Hrvati imaju sasvim drugu genetiku (to nema veze s našim pravoslavcima).

Hrvati imaju originalan jedinstven genetski marker koji čini oko 70-80% njihove genetske strukture u njihovom matičnom geografskom području (Dinarsko planinsko područje). Hrvatima su genetski bliski Tirenci (Sardinija), neki narodi s Kakvkaza (npr. Gruzini), dio Iranaca, Paštuni u Afganistanu, Siki iz Indije, a u Europi Nijemci, Danci i Ukrajinci.

Kod Srba je dominantan tzv. altajsko-anatolski gen (oko 45%) te su genetski bliski Turcima, Grcima, Rumunjima, Bugarima i imaju samo 5% hrvatskog gena, dočim imaju 16% afričkog gena (Hrvati samo 1%) i jedini u Europi sačuvane elemente afričke kulture (Strauli). Najdublji srpski povijesni tragovi (stariji od 1.000 god) mogu se naći jedino u Somaliji na rogu Afrike gdje i danas žive dva ljudožderska plemena: SERBON I GEĐŽA.

Hrvatski gen je relativno rijedak i proteže se (kao i hrvatska kultura) od Hrvatske do sjeverozapadne Indije (preko Irana, Kavkaza, Afganistana) i točno pokriva “put znanja” koji je Stjepan Krizin Sakač (osnivač i prvi direktor Orijentološkog Instituta pri Sv.Stolici u Vatikanu) nazvao: “ZLATNI LANAC”

Riječ Hrvat je izvedena iz riječi Harawat što na samskritu znači “božji narod”(hara = unutrašnja božja energija, wat = pleme, klan, bratstvo).

Prema Tarabićima riječ Srbin znači “rob Sotone” – onaj tko je okrenuo lice od Boga i vezan je isključivo za materijalnu stvarnost i „međusvijet“ magije, duhova i demona. U hermetici se ne pišu vokali (po Tarabićima), pa se riječ Srbin piše Srb, gdje jedino logičan vokal u „isčitavanju“ riječi jeste „o“ – Srob = „S“ simbol sotone + rob. Dobrica Ćosić najveći srpski nacionalist kaže da je temelj srpskog identiteta laž. Kršćanska misao kaže da je sotona otac svih laži. Trebali još što dokazivati?

U prilogu se vidi neuspio pokušaj srpske laži i manipulacije na, ne baš preciznoj genetskoj karti Europe. I „ćorav“ vidi gdje je koncentracija hrvatskog gena (koga oni ovdje lažno hoće nazvati srpskim), a da takve koncentracije u Srbiji nema.

Od nedavno se javljaju slični pokušaji od strane „novokomponovanih“ Bošnjaka, svesrdno podržani od strane engleskih povijesnih manipulatora, gdje se nastoji preskočiti cijela povijest, posebno hrvatska, na ovim našim prostorima.

Međunarodni imperijalistički krugovi silom hoće „izčupati“ korijenje našeg narodnog stabla i uništiti našu vlastitu vrlo osebujnu kulturu. Dobro znaju da drvo bez korijena ne raste. Bez obzira kako se netko politički identificirao (nacionalno, vjerski, regionalno) trebao bi bar malo poznavati vlastitu povijest i temeljne civilizacijske principe. Sve tzv. slavenske države (osim Bugarske i moskovske Rusije) su nastale na temeljima starohrvatske kulture (Majorov, Kroch). Dakle, svi ti narodi dobrim dijelom baštine i hrvatsku kulturu koja predstavlja i njihovo korijenje.

„Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada!“

Dr.sc. Stjepan Murgić Markov

Izvor: croative.net

1 comment

Odgovori

Skip to content