SDP-ov LAV BERNARDIĆ UHVAĆEN PIJAN ZA VOLANOM

SDP-ov lav Bernardić lijepo se vozikao (doduše pijan) i ni kriva ni dužna zaustavila ga policija. Čovjek se odmah lijepo ispričao: ‘Kad se pije nema za volan. To je pravilo kojeg se uvijek držim. Sinoć, nažalost nisam’.

Čelnik zagrebačkog SDP-a uputio je javnu ispriku zbog činjenice da je ulovljen za volanom s alkoholom u krvi.

“Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna osoba i kao građanin. Kad se pije nema za volan. To je pravilo kojeg se uvijek držim.

Sinoć, nažalost nisam. Naime, oko ponoći sam zaustavljen u rutinskoj kontroli prometne policije i na alkotestu mi je izmjerena nedozvoljena količina, točnije 0,94. Premda mi se dogodilo prvi puta, neodgovorno je, pogriješio sam i upućujem javnu ispriku. Snosit ću sve sankcije sukladno zakonu. Mogu reći da se na greškama i na vlastitoj koži dobro nauči i uvjeren sam da mi se ovo više nikada neće ponoviti,” napisao je Bernardić.

Čovjek se lijepo ispričao i rekao da mu se to dogodilo prvi put. Da su ga zaustavili pijanog ili da je vozio pijan, pitamo se. Ta ne bi ga valjda odmah prvi put takvog zaustavili?! Ali najvažnije je da se čovjek lijepo ispričao i da će najvjerojatnije uslijediti ono poznato ‘ujeo vuk magarca’. 

A sad na trenutak zamislite što bi se dogodilo da je policija zaustavila pijanog Brkića, ili, ne daj Bože, Hasanbegovića. Ajme! 

Odgovori

Skip to content