Vlč. Zlatko Sudac: Obitelj na prvo misto! NA PRVO!

„Kad si svojoj materi rekao da je voliš?! Kad si svojoj ženi zahvalio za sve što ti čini?! Jesi li joj ikad rekao ´hvala ti što si mi dicu rodila?!´ Kad si svoju dicu zagrlio i reko im da ih voliš, ko otac ili ko mati, da ih ohrabriš?! Ako nisi kad ćeš?! KAD ĆEŠ?! VRIME JE!!! Obitelj na prvo misto! NA PRVO!“ – savjetuje, opominje, grmi iz petnih žila naš dragi vlč. Zlatko Sudac

Danas kad je obitelj ugrožena, napadnuta, omalovažavana…danas kad sve „kuva“ u ovom svijetu…kad je sve „BIG BROTHERSKI“ rekao bi naš dragi vlč. Zlatko. Jurimo za novcima, karijerama…dječačkim snovima…u većini slučajeva zbog naših strahova i kompleksa koji su se nakupljali godinama i pri tom zaboravljamo na svoj identitet, na misto odakle smo potekli, na svoju obitelj. To je ono što vlč. Zlatko bez „celofana“ govori svima nama.

„Cure moje, žene…što ste sve spremne učiniti samo da bude mir u kući?! Da sam žensko muž bi me mogo ošamarit jedanput, bilo bi mu to zadnje u životu!!! Čuvajte sebe ljudi moji, svoja srca!!! Pazi kome otvaraš dušu i kome se povjeravaš. Svi su samo ljudi. ´Ne bacajte biserje pred svinje´. Intimu svoju i Boga svoga u srcu drž!!! Danas je sve ´BIG BROTHERSKI´! NE DAJ, NE DAJ DA TI UĐU U SVETINJE TVOJE! Ne daj, to je između tebe i Boga! Čuvajte se!

Kad slušate vlč. Zlatka, slušajte ga sa srcem, otvorena srca…neka dopru njegove riječi do vašeg srca. Milosrdni Isus preko njega, preko ovog dragog svećenika želi svakome od nas dati savjet u ovom modernom vremenu. Isus Krist, Sin Boga živoga je živ! On je uskrsnuo! On nije mrtav…danas, On želi biti blizu nas…želi da Mu se povjerimo…ne da bježimo od Njega. Slušajte svećenike…slušajte srcem…molite…čitajte Sveto Pismo…i On će biti s vama…naš dragi milosrdni Isus!

Pogledajte i video:

Slugo Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Slugo Božji Petre Barbariću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Bl. Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Bl. Aleksandrina, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Bl. Laura Vicuna, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Kazimire, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Katarino Sijenska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Marijo Magdalena, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Klaro Asiška, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Gospe Međugorska, moli za nas!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Tekst pripremio : Brat Ivan/Rastimo u vjeri

glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content